Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 technikę wstawania ma opanowaną Tylko boczny wiatr przeszkadzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 A to już było ??? OZNAKI ŻE JESTEŚ JUŻ DOROSŁY/A 1. Nie wyobrażasz sobie seksu w wąskim łóżku. 2. Masz więcej żarcia niż piwa w lodówce. 3. O 6.00 rano wstajesz, a nie idziesz do łóżka. 4. Twoja ulubiona piosenka leci w windzie. 5. Oglądasz TVN Meteo/24. 6. Twoi znajomi rozwodzą się i pobierają, zamiast rzucać i chodzić. 7. Ze 130 dni wakacji przechodzisz na 14. 8. Jeansy i sweter to nie jest już ubiór wyjściowy. 9. To Ty dzwonisz na policję z powodu zbyt głośnej muzyki u sąsiadów. 10. Rodzina swobodnie żartuje przy Tobie o seksie. 11. Nie wiesz, o której zamykają McDonalda. 12. Ubezpieczenie za samochód spadło, ale Twoje rachunki wzrosły. 13. Dajesz psu specjalne żarcie zamiast resztki z McDonalda. 14. Spanie na wersalce powoduje u Ciebie ból pleców. 15. Nie ucinasz sobie drzemek od południa do 18.00. 16. Kolacja i film to już całość zamiast początek randki. 17. Zjedzenie kubełka skrzydełek z kurczaka o 3.00 nad ranem spowoduje potężną niestrawność zamiast ukoić żołądek. 18. Do apteki idziesz po Ibuprom i Ranigast, a nie po prezerwatywy i test ciążowy. 19. Butelka wina za 10 zł to nie jest już "całkiem niezły alkoholik". 20. Właściwie to jesz śniadanie w porze śniadania. 21. "Nigdy już się tak nie nachlam" jest zastępowane przez "Nie umiem już tak pić jak kiedyś" 22. 90% czasu przed komputerem poświęcasz na pracę. 23. Czytasz tę listę, szukając desperacko jednego punktu, który by Cię nie dotyczył, ale nic nie uratuje Naszego "starego dupska" !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Polecam do pośmiania się... Po pierwszej stronie, pomyślałem, że powklejam na skionline cytaty, ale nawet mi się nie chce... polecam http://narty.onet.pl/5956,1587756,0,1,artykuly.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Nie zły ubaw , szczególnie dla naszych forumowiczek http://www.youtube.com/watch?v=4-dg_wgDW0o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SfX8EEla9no&feature=player_embedded# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SfX8EEla9no&feature=player_embedded# Umarłem:D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Rewelacja: http://www.youtube.com/watch?v=Tis_SWb2wlc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2009 Dla ludzi o mocnych nosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 Pracowałem w zakładach mięsnych. Po tym, co widziałem, zostałem wegetarianinem. Pracowałem w mleczarni. Po tym, co widziałem, przestałem jeść nabiał. Pierniczę, w gorzelni się nie zatrudnię. Do pewnego kapitana statku, będącego już prawie na emeryturze, dorwała się pewna dziennikarka. Przeprowadzając z nim wywiad zadała pytanie: - Kiedy pan przeżył największą burzę? Kapitan zamilkł, ale widać po oczach, że rozpamiętuje swoje życie wilka morskiego. W końcu rzecze: - To było zaraz po ślubie. Jak splunąłem w domu na dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
openyoczacza Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Pani na lekcji polskiego prosi dzieci, aby ułożyły zdanie, w którym będzie nazwa ptaka. Zgłasza się Jaś: - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. - No, może być. Ale zdania z dwoma ptakami już nie ułożysz. - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak i wyrznął orla - przyjmuje wyzwanie Jaś. - A z trzema ptakami ? - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla i puścił pawia. - A z czterema ptakami, cwaniaczku ? - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym puścił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa. - A z pięcioma ptakami ? - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym puścił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa i poszedł dalej pić na sępa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 [YOUTUBE]7X8BNkEuUaU[/YOUTUBE] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Zrobił to i czar prysł.. hahhahahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 mocarne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 dobre:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 męski antydepresant http://www.joemonster.org/filmy/21099/Meskie_antydepresanty najlepiej na cały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 No chłopak się pomylił - bywa Ale widziałem ten filmik już dawno. Natomiast męskich antydepresantów jeszcze nie. A z innej beczki to proponuję to: http://sport.onet.pl/0,0,135767,21,0,0,0,fotoreportaz.html niezłe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Po ubezpieczeniu się otrzymałem taką informację o promocji: OFERTA SPECJALNA Miło nam poinformować o specjalnej ofercie dla klientów Allianz Direct. Teraz podając kod rabatowy be616df262 w trakcie zakupu wycieczki na stronie www.adriatyk.com.pl otrzymasz dodatkowe 7% zniżki. Promocja obowiązuję przez cały rok 2009! :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Jaki jest następny etap w rozwoju zmywarki do naczyń ? Chodzi po mieszkaniu i sama zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 [YOUTUBE]pazQoQbe8UY[/YOUTUBE] hit stycznia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Jaki jest następny etap w rozwoju zmywarki do naczyń ? Chodzi po mieszkaniu i sama zbiera Moja siostra mówi, żebym się zabrał za skonstruowanie maszyny co kładzie i wyjmuje naczynia do i ze zmywarki. Mówi, że jak to skonstruuję to będę bardzo bogatym człowiekiem..... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 (edytowane) Top 30 -bolesnych upadków na białym + Perfect ski extreme Edytowane 7 Styczeń 2010 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 tak sie bawi Poznań http://www.youtube.com/watch?v=P2NwPdoxzNY&feature=p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 http://www.youtube.com/watch?v=P2NwPdoxzNY&feature=p Nie mogłem uwierzyć własnym oczom, ale to na pewno muszą być studenci, tylko ta grupa ludzi ma takie pomysły ( no, może jeszcze niektóre osobniki z forum skionline.pl:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 niezle urozmaicaja sobie to zycie studenckie hehe:) ale powinni sie cieszyc ze ten tramwaj nie zahamowal nagle na czerwonym bo wtedy nie byloby im tak wesolo zwlaszcza temu pierwszemu na jednej desce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi