lokiec3 Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Jakaś rozrywka by się tu przydała bo FIGO i SB nas jakoś w tym tygodniu nie rozśmieszają: http://www.metacafe.com/watch/480358/skiing_the_wrong_way/ A tu też nieźle: http://pl.youtube.com/watch?v=p9_lIeUUv3Q Dajcie jeszcze cóś śmiesznego bo smutek z braku śniegu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ostrzeżenie dla wszystkich `globtrotuarów` co może wyniknąć gdy wydaje się im, że znają język angielski: http://pl.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Taką miałem minę jak zobaczyłem uzasadnienie nieuznania reklamacji moich nowiutkich gogli ( po wyjechaniu na Chopok zaparowała przestrzeń między szybkami) : http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI Lepiej w takim razie pokaz / przytocz to uzasadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Lepiej w takim razie pokaz / przytocz to uzasadnienie Po krótce : kupiłem gogle w piątek,a w sobotę jechały już na mojej głowie na Chopok. Po kilku zjazdach zaparowała przestrzeń między dwiema szybkami (która to ma powodować że nie parują :D ) i za cholerę nie dało się jej "wygonić" z tamtąd ani se palcem wytrzeć. Jak już odparowała to zostały takie smugi że nic nie było przez gogle widać, a ja wściekły jeździłem przez trzy dni ze łzami w oczach ( nie, nie z żalu tylko strasznie wtedy wiało). Reklamowałem a po tygodniu dostałem list od dystrybutora że: "Po oględzinach gogli nie stwierdza się wad mogących stanowić podstawę uznania tej reklamacji (nie stwierdzono rozwarstwienia pomiędzy szybami). Gogle zostały wykonane zgodnie z technologią (...)" No to ja zadzwoniłem do tej firmy i zapytałem do czego służą gogle, których są dystrybutorem na Polskę. Koniec końców wszystko zakończyło się pomyślnie dla mnie i nowiutkie gogle czekają na mnie w sklepie. Tylko nie wiem czy mi je teraz po tym poście wydadzą (pewnie też czytają czasami forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Edytowałem ,bo stwierdziłem że nie będę jednak podawał nazwy firmy ani sklepu i robił niepotrzebnego syfu na forum. Ważne że mam nowe gogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 troche do smiechu? to oglądnijcie to :D http://www.youtube.com/watch?v=58AOloYB7t4 parodia wszystkich minusów wytykanych majstrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Hahaha świetne ! Super zmontowane i podobieństwo duże miedzy Bode i tym kolesiem. Oglądną ten filmik benek i Cuche i też se załatwią takiego trenera i zaaplikują nowy trening Jeszcze raz bravo dla tych co to skręcili ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 bode bode to obczajcie to: http://pl.youtube.com/watch?v=pN2etJIz9uc&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Hehe niezły koleś A zobaczcie ja Streif w Kitzbuhel wykosił amatorów rlg9SrNsFGk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 poor naprawde filmik rox:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Hehe niezły koleś A zobaczcie ja Streif w Kitzbuhel wykosił amatorów Byłem na tej ściance w piątek i ... faktycznie jest stromo, jest bardzo stromo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Byłem na tej ściance w piątek i ... faktycznie jest stromo, jest bardzo stromo! Co więc ci ludziska tam robią! Ta kobitka w różowym to usiadła nim ruszyła. Zerowe umiejętności i na ściankę. A na stoku jak w mrowisku - to chyba coś dla specjalistów od zachowań stadnych. Niby, że w kupie raźniej czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 co robią?? no jak to co starają sie uskuteczniać zjazd na bode jak widać upadki "na bode" juz im wychodzą:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Co więc ci ludziska tam robią! Sprawdzają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 A potem będą się chwalić że jechali tą trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ta laska w lila-róż leci jak pocisk Zajebisty efekt domino gratulacje dla kogoś kto to nagrał Fenomen! Jeśli ta trasa jest tak zaludniona to w takich warunkach jest 2x trudniejsza bo trzeba omijać pociski - slalom ruchomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ta trasa normalnie jest pusta i nie ma nikogo na niej ale wtedy akurat przyjechały 2 autokary z Polski:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Jedno skojarzenie, co ich tak pcha w dół. To są LEMINGI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 He he - albo samuraje-harakirii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ta laska w lila-róż leci jak pocisk A ten na końcu choć nawet się na nartach trzymał to był bez szans. Jeśli ta trasa jest tak zaludniona to w takich warunkach jest 2x trudniejsza bo trzeba omijać pociski - slalom ruchomy Trzeba wiać żeby Cię tyczki nie dogoniły! Ciekawa konkurencja - wyścig narciarze (ci co jadą na nartach) kontra dupiarze. Niestety na filmie ci pierwsi przegrywają!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ja byłabym za zrobieniem innej konkurencji FIS WC tylko nie mam pomysłu na nazwę Super-trasa składałaby się z 4 odcinków ustawionych w kolejności: SL, GS, SG , i DH. Jeśli chodzi o narty to takie allroundowe – do wszystkiego (czyli do niczego ). Taka kombinacja 4 in 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Wróżka....kraczesz czy przepowiadasz:confused: Dopóki spece od prostowania nart żądzą zawodami to lepiej z takimi pomysłami cicho.....sza....jeszcze usłyszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 hehehe, bez paniki Moje genialne pomysły nieczęsto wchodzą w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Wrózko ten już po częsci jest zrealizowany, słyszałaś o supersporcie ??:> taki mix sl i gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Nie bardzo... ale to nie zmienia faktu że chciałam 4 w jednym... Ale to jest FISu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi