Bończa Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wpisujcie co u Was się dzieje w kwestii opadów śniegu: Zakopane, 22.01.2008, godz. 14.45 - burza śnieżna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Brodnica Kujawsko Pomorskie do południa padał.... deszcz. Teraz słoneczko. Pozdrowienia. Jeszcze 9 dni i szus, szus, szus........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Gdańsk - w ciągu dnia były opady słabego deszczu i deszczu ze śniegiem. Teraz godz. 15.10 bez opadów, zachmurzenie duże z przejaśnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 W Bielsku pada śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 w Mikołowie narazie sie ochłodziło i pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 w Mikołowie narazie sie ochłodziło i pada deszcz Sosnowiec,Katowice -> ŚNIEG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Warszawa - godzina 18.12 - padal snieg, ale juz po opadach i jest zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 w Schladming sypie śnieg! widzę w TV:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 w białce spadło ok 30 i dalej sypie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Cieszyn -> biało PS. Dłuższa nieodecnośc spowodowana była pobytem w Monte Bondone ; ) Ale o tym później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Wygląda na to, że zima powróciła - u mnie -5, śnieg prószy, armatki pracują; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Nawet GAT w Korbielowie zaczął nasnieżać. Ciekawe czy zdążą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Wrocław słoneczko zielona trawka i na termometrze +5:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Na trasie Mikołów - Łódź - Poznań - Mikołów - ciepło i miejscami lekkie opady deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Pilsko dzis bylem na PILSKU - poniezej MIZIOWEJ na 5 kamienie zjazd w dól tylko na kolejce - bierzcie zwykłe deski bo carvingów szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 a nóżek to nie szkoda? co to potrafią zrobić z wiązadłami takie wystające kamienie......auuuu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 warunki sniegowe wczoraj po pracy bylem w rabce zaryte ,warunki doskonale,sniegu -na trasie-sporo,warunki doskonale ,mimo 0 -rowej ,tloku nie bylo /12 ludzikow,/po 30 zjezdzie odczulem syndrom windziarza i wrocilem zatloczona zakopianka /21/do domu,podkreslam zatloczona gdyz widac,ze na skoki juz jada kibice z kraju i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 raport cd dzisiaj po pracy kolejny wypad do Zarytego i totalny szok,piekny stok,pogoda marzenie i nas dwoch na calym stoku,wspanialy wyjazd i az trudno uwierzyc,ze w tym czasie w Bialce ludzie mdleja w kolejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 dzisiaj po pracy kolejny wypad do Zarytego i totalny szok,piekny stok,pogoda marzenie i nas dwoch na calym stoku,wspanialy wyjazd i az trudno uwierzyc,ze w tym czasie w Bialce ludzie mdleja w kolejkach A może twój post powinien brzmieć następujaco(choc chciałbym sie mylić) ''Dzisiaj do pracy kolejny wypad do Zarytego(jak od dwudziestu juz lat).... ..i nas dwóch na całym stoku - ja,kóry wypuszczam orczyki i kolega na górze,który je odbiera... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 A może twój post powinien brzmieć następujaco(choc chciałbym sie mylić) ''Dzisiaj do pracy kolejny wypad do Zarytego(jak od dwudziestu juz lat).... ..i nas dwóch na całym stoku - ja,kóry wypuszczam orczyki i kolega na górze,który je odbiera... :D wpadnj to bedziesz mial okazje ,podam CI orczyk a kolega cie zwiezie,sprawisz tym samym ,ze poraz pierwszy od 20 lat zobaczysz stok i pokazemy ci narty,bedziesz mial o czym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Mam nadzieje,że uda mi sie dotrzec na dół na własna ręke.Przeciez od dwudziestu lat nie widziałem nart i stoku więc bede w ''relaksach'' i jakos na dól sobie poczłape:D Chyba za bardzo emocjanalnie do tego podszedłes.Na koncu były trzy''buzki , które ewidentnie swiadczą,że to humorystyczny,może troche kaśliwy komentarz.Tak sie złozyło ,że Twoje dwa pierwsze posty dotyczyły Zarytego. Nie twierdze,że nie jest tam fajnie.Ale może miałes okazje poczytac watek o ''ciuszkach''slower,w którym pierwsze skrzypce grali kolesie aktywni wyłacznie w tym temacie.Tak zauwazłem twój post o Świeradowie zatem mam nadzieje błędnie wziąłem Cie za kolejnego darmowego reklamowicza. Fajnie,że wpadłes ale naprawde nie masz powodu to nerwacji. A wracając do tematu kolegi to jezeli bym sie zgodził na to,żeby mnie zwiózł to kto zostanie na górnej stacji przy orczykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Chłopaki nie jedziemy tam jak 2 ludzi na stoku to musi warunków nima, bo jak by były to 200 najmniej by było!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Mam nadzieje,że uda mi sie dotrzec na dół na własna ręke.Przeciez od dwudziestu lat nie widziałem nart i stoku więc bede w ''relaksach'' i jakos na dól sobie poczłape:D Chyba za bardzo emocjanalnie do tego podszedłes.Na koncu były trzy''buzki , które ewidentnie swiadczą,że to humorystyczny,może troche kaśliwy komentarz.Tak sie złozyło ,że Twoje dwa pierwsze posty dotyczyły Zarytego. Nie twierdze,że nie jest tam fajnie.Ale może miałes okazje poczytac watek o ''ciuszkach''slower,w którym pierwsze skrzypce grali kolesie aktywni wyłacznie w tym temacie.Tak zauwazłem twój post o Świeradowie zatem mam nadzieje błędnie wziąłem Cie za kolejnego darmowego reklamowicza. Fajnie,że wpadłes ale naprawde nie masz powodu to nerwacji. A wracając do tematu kolegi to jezeli bym sie zgodził na to,żeby mnie zwiózł to kto zostanie na górnej stacji przy orczykach? zadnej nerwacji, tylko humor ,dzieki za odpowiedz ,zaryte osiagam w35 minut jazdy i to juz jest adrenalina ,wybor z rozsadku,super warunki malo ludzi,mozna poszalec co zapewne w czasie gdy wiekszosc narzeka brzmi co najmniej dziwnie ale tak jest,staram sie jak najwiecej jezdzic na nartach i jak do tej pory byl to 32 wypad w tym sezonie/6x zaryte/ pozdrawiam jutro by nie prowokowac raport z innej gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 raport cd. dzsiaj bylem w ZA......woi,cieplo,gora dobra srodek wiosenny ,dol dobry.wiaterek calkiem fajny,po 18 wracajac zaczepilem o Z....... wiecie zreszta gdzie,fajnie bylo.a tuz po 20 dwa zjazdy w kasinie wielkiej,ludzi malo warunki takie sobie,snieg tzw.kasza.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Zima w pełni U mnie bardzo ok. niestety wracam w czwartek http://beavercreek.snow.com/mtn.report.asp i modlę się o śnieg S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi