Ambro Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie wiem czy kogoś to interesuje ale na pomorzu wszystko jest pokryte kilkunasto centymetrową warstwą świeżego śniegu - którego jeszcze przybywa Chyba mamy powrót zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ale zima! Ale piekna zima w polskich gorach! W lutym takiej nie bylo!:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 A działa coś w okolicach Bielska, czy już pochowali na lato sprzęt ? Skrzyczne, Golgota, Pilsko, Stożek, Soszów, Salmopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Brodnica kuj-pom. 0 celsjuszów 3 cm i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 W Gdańsku to jest chyba remanent zimy, pada z przerwami na okrągło. Niektóre płaty (nie płatki!!!) śniegu są wiekości pudełka zapałek:eek: ale jest powyżej zera i robi się ciapa. Obwodnica zakorkowana a na ulicach co poniektórzy kierowcy biorą przykład z Kazuko Nakajima:rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 "Wszedzie" teraz sie teraz poprawilo, bez szczegolow, i jest w gorkach minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 4 razy probowalem cos napisac i mi wyperdzielalo w poprzednim poscie Od pt zapowiadaja duze zachmurzenie z opadami snieg/deszcz. No i stosunek tych opadow bedzie decydujacy bo jak sie zrobi tak jak ostatnia nd-pn to wszystko nam splynie:( teraz jest idealnie, a ja moge jezdzic dopiero najwczesniej pt-so Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Obwodnica zakorkowana a na ulicach co poniektórzy kierowcy biorą przykład z Kazuko Nakajima:rolleyes: . Byle tylko spojlerów przednich w serwisach nie zabrakło. Przynajmniej do BMW,bo jak bema dostaje szczała w dupsko to serwismeni przody wymieniają W B-B się uspokoiło,ale nieźle dawało z tym "białym".Na ulicach był spokój,przynajmniej ja nie zauważyłem stłuczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 W Mikołowie tez niezle sypalo teraz troche pruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Zimie chyba sie pochromolilo:) ci co moga niech korzystaja... Przez pomyłke nie wyjmijcie choinek na te swieta hehehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 A ja mam przepiękny widok z okna. Ośnieżone Szyndzielnia i Klimczok jak w środku zimy ... normalnej zimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 A ja mam przepiękny widok z okna. Ośnieżone Szyndzielnia i Klimczok jak w środku zimy ... normalnej zimy! Zazdroszcze widoku,ja jedynie z okna widze park osnieżony:) ale zawsze cos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Rzeszów - ciągle pada ale jest około 0 i na ziemi leżą garstki sniegu ale opad dosyć baaaardzo sensowny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 A w Tychach teraz śnieżyca że hej i +2.5 st chyba w święta na narty się wybiorę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jak tak dalej pojdzie to w Poznaniu jakas duza górke znajde lub pod i pojde na nartki:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Widzę, że pada śnieg w całej Polsce. W Zakopanem jest prawdziwa zima!; temperatura cały czas poniżej 0 i pada śnieg, na przemian ze słońcem. Temperatura odczuwalna jest około -6, ponieważ wieje zimny, zachodni wiatr zwany tutaj Orawiakiem. To zwiastuje zimne dni przez parę dni co najmniej. Dzisiaj w Witowie było wspaniale, trasa przygotowana wczoraj wieczór i świeży śnieg na tym. Moje znajome "łosie" były zachwycone. Ludzi jeszcze mało, ale zjeżdżają się. Kasprowy jeździ (-14 rano i 147 cm, warunki b.dobre), Nosal-od samej góry widzę śmigaczy. Lepszych Świąt Wielkanocnych nie można sobie wymarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Rzeszów - przedchwilą coś a'la burza snieżna widoczność baardzo ograniczona 10 centów sniegu spadło !! ale 0 stopni i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 6.00 rano we wro wstałem piękny śnieg mowie sobie łosz ty kr*** pierwszy raz od 10 grudnia śnieg we wro, o 11.30 wychodzilem z uczelni.. w słońcu 15 st i po śniegu ni widu ni słychu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Kolej na Kasprowy nie jeździ - wiatr 20 m/s; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Kolej na Kasprowy nie jeździ - wiatr 20 m/s; A nie mówiłem! Będzie jeszcze mocniej wiało! Ma tez padać. Wiatr ustanie późnym popołudniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 JC ty prorok czy cos? a u mnie na slasku z ranka pruszylo a teraz spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Wlkp - pada śnieg z deszczem i jest +3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Napierdziela sniegiem ze az milo. Cala albo prawie kotlina Klodzka. Temp. od 0 do roznych minusow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Małe Ciche W Zakopcu wiatr hula ostro, a w Małem Cichem jakoś mniej, choć na wypłaszczeniu czasami dawało nieźle. Ogólnie warunki bardzo zimowe, temp. cały czas poniżej 0, stok trzymał dobrze do 14 tej. Udany narciarsko dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
memune Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Krótka relacja z pobytu na stacji Małe Ciche w dniach 20-21.03. 20.03 byłem od 13:00 warunki dobre (trochę muld, w srodkowej części stoku lekka kasza i lód, dodatkowo 2 X burza śnieżna, że bez gogli bolały gałki oczne) ludzi mało - praktycznie bez oczekiwania na krzesło. 21.03 byłem od 9:30 do 15:30. Rano REWELACJA - sztruksik po pracy ratraka śnieg nie padał, czasami trochę wiało. Od 11:00 do 14:00 trzeba było ze 3-4 minuty poczekać na wyciąg. Po 14:00 bez kolejek. Po południu stok trochę gorszy ale znacznie lepszy niż 20.03 (bo trochę śniegu 20.03 posypało) Jednym słowem wyjazd bardzo udany, szkoda że singlowy ;-((( !!!! Sądząc po liczbie aut z nartami na dachach ciągnących zakopianką w weekend świąteczny może być więcej fanów białego szaleństwa.... pozdrawiam, wesołych Świąt i metrowego śniegu pod natrami życzę!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi