JC Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Zieleniec Słońce, umiarkowany wiatr, świeży śnieg -2C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Zakopane Powróciła zima! Spadło parę cm śniegu, słońce. Na Kasprowym już 140 cm, -11 stopni. Sporo ludzi wybrało się na górę - będą mieli dobry dzień. Na razie jednak wieje u góry i wyciągi chyba nie chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Bielsko-Biała sypie to może za dużo powiedziane prószy..... w każdym razie na placu przed domem robi się białawo temp.+2 wiadomość z ostatniej chwili: mój pies goni cały biały,choć normalnie jest innej maści, to chyba jednak już sypie a nie tylko prószy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Zieleniec Intensywne opady śniegu, -2C, warunki dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Kotlina Klodzka, Karkonosze Psa na sprawdzanie grubosci pokrywy snieznej nie mam ale jest mrozik (ok -3-6 w gorkach) i pruszy i dosniezanie. Weekend wyglada coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Tychy Temp +2, pada śnieg, duże płatki:) mój kot chodzi jest narazie naturalnego koloru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 He, he - szwagier ma konia, moze jego wypuszcze jako sniegowego testero - sprawdzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Intensywne opady śniegu, -2C, warunki dobre a ja rano pomyślałem JC wrócił do Bielska a On dalej w Zieleńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Małe Ciche Rano o 9-tej twardo i równo; w nocy armaty dosypały śniegu i wszystkie słabe punkty zostały pokryte i zmrożone; temperatura cały dzień w okolicach -3 do -2; do 11 tej słońce i stosunkowo mało ludzi; od 11 tej pada śnieg - zima na całego; bardzo dobry narciarski dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Zakopane Piękna zima! Temperatura -10, słońce. Na Kaspprowym -14, 142 cm śniegu; kolej - napisało, że będzie czynna od 10 tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Marzec a tu zima pokazała na co ją stać sypie,wszedzie nasniezaja...Az kusi zeby wsiasc w auto i jechac w gory:) lepsze warunki sa nawet w Szklarce niz te co zastalem miesiac temu.... Zazdroszcze kazdemu co leci poszusowac na nartach i deskach... MIŁEJ ZABAWY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Jak ja bym pojechał na nartyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja mieszkam w Poznaniu , ale kusi mnie normalnie zeby urlop w robocie wziasc i poleciec na dwa dni chociaz:))))) Ale .......... no własnie ale-kasy brak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Ale .......... no własnie ale-kasy brak :( Kasa jest, czasu nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Kasa jest, czasu nie ma ... hmmm...to sie uzupełniamy-ja czas mam wiec )) mozeesz byc moim sponsorem hehehhee:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 hmmm...to sie uzupełniamy-ja czas mam wiec )) mozeesz byc moim sponsorem hehehhee:D pozdro Hmmm nie lubię chłopców A wnioski z Twojej wypowiedzi pozostawiam innym - cokolwiek bym napisał, Jacek wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Hmmm nie lubię chłopców A wnioski z Twojej wypowiedzi pozostawiam innym - cokolwiek bym napisał, Jacek wytnie Mozna wiec wywnioskowac ze lubisz dziewczeta, i tu na sponsoring jestes otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Z tym sponsorem to zart oczywiscie:D heheheh ale dzis chyba po pracy wsiadew auto i pojade na weekend na nartki gdzies.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Z tym sponsorem to zart oczywiscie:D heheheh ale dzis chyba po pracy wsiadew auto i pojade na weekend na nartki gdzies.... Ty tez musisz mnie w****ać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 lokiec tez cie znarwuje:P jade zaraz do Francji na tydz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ja się wybieram zaraz po weekendzie, niestety tam gdzie jadę śniegu nie ma nawet zimą ale mam nadzieję spróbować jazdy na nartach po pustynnych wydmach... wygląda na to że całkiem fajnie może być: ... coś mi się znowu nie chce filmik wkleić, podaje zatem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 lokiec tez cie znarwuje:P jade zaraz do Francji na tydz:D To te piwo co jestem ci winien za obejrzenie kurtki ci stary za kare przepadło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Mozna wiec wywnioskowac ze lubisz dziewczeta, i tu na sponsoring jestes otwarty Oczywiście !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 To ma być RAPORT ŚNIEGOWY Koniec rozmów nie na temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 SZCZYRK 7 marca Szczyrk Juliany czy jak kto woli pośrednia i golgota 8 rano -2C sztruksik betonik słoneczko aż miło na julianach tylko prawa strona ale bosko UWAGA ! jutro 8 marca zawody > wyciagi V i IX i trasa 10 zostaną wyłączone z ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi