MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 bo ten śnieg co to go SB nie widzi to spadł w Grecji a te niektóre "malakijas" nie mają ogrzewania w domach:( współczuję:eek: w tej chwili lecą białe płatki i plac przydomowy robi się biały ale jak tylko przestanie sypać to ta biel zniknie myślę jednak,że w górach to troszkę może przybywać jak spadnie z pół metra to na Skrzyczne jadę P.S. nie pytajcie co to malakijas bo to coś brzydkiego w Grecji i nie powiem głośno:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Sławku ja widze co widze nie to co chciałbym widzieć o to dowód Rzeszów godzina 14.20 to białe na ziemi oraz dachu to snieg jest go z 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 bo Rzeszów to on już se blisko Grecyji leży no:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Biegun zimna, już wiecie z kąd macie snieg w polsce dymnie i wszystko co spada w rzeszówku leci do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 nio i tam w BB Figo ma fes pola i do niego ciepie, a tutaj do wrocka to chyba łupież jakiś tylko no ale śniegu tu nie ugoscisz chyba bo na termometrze +5 a pogodynka w regionalnej pada ze we wrocławiu od polowy tygodnia.........12 stopni, tosz to kur** w kapielowkach zaczne chodzić i sie kremem 30stka smarować zeby sie nie spiec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 w gory mosci panowie tam zima nie odpuszcza,sniegiem zawiało,troszke pomroziło jezdzi się az miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Byłem dzisiaj na Julianach w Szczyrku i bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie warunki - lekko zmrożony po nocy świeży śnieg i słoneczko - cudnie- tak do 13 tej;) później już niestety coraz gorzej. zgadzam się...ja wróciłem z Wisły w niedzielę...i właściwie jezdziłem do Szczyrku na Juliany...przez tamten cały tydzień było na tą wiosne tej zimy bardzo przyzwoicie...szczególnie trasa nr.10 i 11 Golgota choć ok 13-stej staszne muldy...sporo parapetów:(....bardzo fajnie jezdziło sie na Czechach w Bukovcu...może nie powalała długościa trasa czerwona,ale przygotowana super,oswietlona,parking free....karnet 2 godzinny 23 pln...bez kolejek na orczyku...no i rewelacyjny gorący pies w barku za.....2 pln! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Zakopane Obecnie temperatura -1 stopień, pochmurno z przejaśnieniami; w nocy był jeszcze spory mróz, ale idzie ocieplenie wraz z wiatrem; na razie warunki na Kasprowym i na innych stokach są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Kasprowy na weekendOdpowiadając na pytanie rikirik o pogodę w weekend na Kasprowym, tak mówią maszyny, jak na zdjęciu.Ja od siebie dodam, że zbliża się wiatr i opady deszczu, które już się zaczęły. Temperatura jest obecnie na plusie. Wszystkie te informacje dotyczą Zakopanego.Na Kasprowym może być zupełnie inaczej - może padać śnieg i temp. poniżej 0.Jutro rano zobaczymy.Ja w każdym razie umówiłem się na jutro na tenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 haha a ja jutro jade slalom ... na wodzie? u mnie jest dodatnia od wtorku ? Napisze jutro jak było jak powróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 homar to ty moze lepiej kapok zaloz na ten slalom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 dzięki z tym tenisem to rzeczywiście niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Bielsko-Biała - pada W Bielsku ciepło i mokro. Temp. +5 i pada lekki deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Zakopane Temperatura +5, kropi deszcz, pochmurno z przejaśnieniami, ludziska jeżdżą na nartach mimo to ; na Kasprowym z komunikatu godz. 7 - temp. -3, wiatr 12m/s, kolej kursuje, wyciąg w Gąsienicowej kursuje, w Goryczkowej nie kursuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 skrzyczne po dzisiejszym dniu na Skrzycznem mogę napisać,że tam jest na razie koniec śnieg znika w zastraszającym tempie,po prostu ginie w oczach ratraki nie mają już na co wyjechać może jeszcze ze dwa dni Fisówką do Dolin ,ale krajami,boczkami bo środkiem przetarcia wrzuciłem do galerii 5 zdjęć takich zachęcających,wrzucę jeszcze 5 z najgorszymi miejscami będziecie więc mieli jakiś obraz najbardziej prawdziwy temp +4 na dole a na szczycie nie wiele mniej rano powyżej 1000mnpm było w minusie ale w miarę upływu czasu ocieplało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Skrzyczne po dzisiejszym dniu na Skrzycznem mogę napisać,że tam jest na razie koniec śnieg znika w zastraszającym tempie,po prostu ginie w oczach ratraki nie mają już na co wyjechać może jeszcze ze dwa dni Fisówką do Dolin ,ale krajami,boczkami bo środkiem przetarcia wrzuciłem do galerii 5 zdjęć takich zachęcających,wrzucę jeszcze 5 z najgorszymi miejscami będziecie więc mieli jakiś obraz najbardziej prawdziwy temp +4 na dole a na szczycie nie wiele mniej rano powyżej 1000mnpm było w minusie ale w miarę upływu czasu ocieplało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 ja wrociłem ze slalomika haha jazda po czymś przypominającym snieg +7 stopni? wszystko mokre i dziury choć nie takie wielkie jakich sie spodziewałem... ;/ ale ogólnie ciekawie było walka ale najpierw o utrzymanie sie a puzniej o czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 to pochwal nam sie homar jak ci poszlo w tych wilgotnych warunkach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 kieeeeepsko - 6 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Wróce do tematu choć może to juz nie raport śniegowy bo śniegu juz nie widze:mad: Do Tychów przyszło to co zapowiadali że przyjdzie:mad: +8,4stC i do tego wieje ze całą chałpą trzęsie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Zakopane Pogoda "pod psem" , temperatura +5, wiatr, lekki deszcz. Kasprowy - nic nie chodzi, wiatr 22 m/s Godz. 11 - zmiana, jak to w Tatrach nastąpiła dość szybko. Temperatura obniżyła się - teraz +2, przejaśnienia ze słońcem, także całkiem dobre warunki na narty, wiatr jeszcze dmucha czasami, ale słabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 wiedziałem ,że pogoda w górach potrafi zmieniać się radykalnie ale żeby aż tak:eek: wczoraj byłem w Szczyrku śnieg znikał,zresztą widać to na fotkach w galerii a dzisiaj w tym momencie na TVN -nie "panienka z okienka" w bezpośrednim przekazie ze Szczyrku stojąca w strugach deszczu mówi,że warunki śniegowe w całym Szczyrku są dobre i zachęca żeby śmiało brać deski i jeszcze jechać do Szczyrku by pośmigać na nartach:p;) o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 to masz teraz dowód Figo jak media nas okłamują dobrze ze mamy nasze forum i nikt z telewizja nas w konia nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 u mnie 8 stopni bez chmurne niebo - "wiater" ;/ i tak lepiej jak jest taka pogoda niż 2 i pada deszcz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 w tym momencie na TVN -nie "panienka z okienka" w bezpośrednim przekazie ze Szczyrku stojąca w strugach deszczu mówi,że warunki śniegowe w całym Szczyrku są dobre i zachęca żeby śmiało brać deski i jeszcze jechać do Szczyrku by pośmigać na nartach:p;) o co tu chodzi? Normalna propaganda:mad: Nie wszyscy czytaja nasze forum i pewnie sie dadza nabrac i rzeczywiscie pojada sobie pojezdzic na nartach w Szczyrku w "dobrych warunkach":eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi