Bończa Napisano 15 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Zakopane Zawodnicy sobotnich zawodów "lecą na farcie"! W Zakopanem poważna zima - -7, śnieg sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 U mnie się poprawiło, temperatura spada i wszędzie utrzymuje się 4 cm warstwa śniegu No już myślałem że to nie możliwe a teraz jest nadzieja że zima powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 No już myślałem że to nie możliwe a teraz jest nadzieja że zima powróci. No faktem jest że w Gdańsku zrobiło sie tak ślicznie bialutko:) tyle że temperatura jest kiepska, bo w okolicach zera:( Rano w telewizji oczywiście podawali że pogoda sie w całej Polsce pogarsza, he, he, he, komu pogarsza temu pogarsza. NAM ŚNIEGU NIGDY DOSYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 w Mikołowie temp teraz -3 i sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Bielsko, Szczyrk W nocy w górach popadało, a teraz pada także w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 a we wrocławiu jak to we wrocławiu pikne słoneczko 3stopnie na + a sniegu nie widział tu od yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy 20stego grudnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Miedzy 6 - 7 rano byly nawet lokalne sniezyce chwilowe, ale takie pitu pitu - przestalo stopnialo teraz slonce. Pada sztucznym sniegiem - Spindler - 3 dol - 7 gora (2 godz temu) + mala wichura na pysk Ale uwaga - dzis Niedzwiedz nie chodzila kanapa bo z tamtej strony za mocno wialo. Snieza chyba wszystkie armatki (lub prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Zakopane Burza śnieżna!!! temp. -10; trochę martwię się o dojeżdżających na zawody skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Burza śnieżna!!! temp. -10; trochę martwię się o dojeżdżających na zawody skionline.pl Teraz już nie pada Kasprowy zamknięty! Wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Tak, JC mnie wyręczył - minęło pół godziny i po burzy, a nawet przejaśnienia się pokazują, także zapowiada się dobry dzień dla nart. Wiatr ma słabnąć w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Brodnica. Słupek na -5, śniegu na 10 cm. po południu mały Jaś narty na nogi i trening. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Dzis bylem na zawodach w GoGołowie -10 wiaaatr:(i 20 cm swieżego sniegu!!!!!! cuudo ! od południa przestało sypać i wyszło słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Nie wiem gdzie ten Twój GoGo jest, ale warunki miałeś identyczne, jak my na Harendzie. A może to był klub gogo w Zakopcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 nie to było 60 km od mojej wioski niestety strasznie żałuje że nie mogłem przyjechać na Harende ale te zawody były ważniejsze no i transport był a do zakopca dostać sie - "pewien" problem! Licze na obszerną relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Zakopane Dzisiaj piękne słońce od rana, temp. -14, Kasprowy widoczny doskonale, ale coś nie mogę dojrzeć jeżdżących wagoników - może być wiatr u góry. Jednak wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Odwiedzilem dzisiaj Krynice. Po ostatnich opadach sniegu piekna, sniezna, mrozna zima. Bylem na Slotwinach. Sporo luda ale spokojnie da sie jezdzic bez kiszenia w kolejkach. Super przygotowane stoki, mroz przez caly dzien, sloneczko - pogoda jak z bajki. Zima (snieg) trzyma tak do Nowego Sacza, potem im bardziej na polnoc tym bardziej wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Zakopane Dzisiaj ponownie śnieg zaczął padać! Po wczorajszym słonecznym dniu, dzisiaj jest pochmurno, temperatura -4; kolejny dobry dzień na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Beskidy - Bielsko, Szczyrk, Korbielów, Wisła Pada śnieg, temp. -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 W Malopolsce (Bochnia, Krakow) snieg, pada dosc mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 W Malopolsce (Bochnia, Krakow) snieg, pada dosc mocno. ... z tym mocno to bym nie przesadzał, przynajmniej w Krakowie Poprószyło bardzo delikatnie, ledwo się zabieliło a temperatura ok 0'C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Mikołów drugie pietro -3 snieg troche popruszyl zrobilo sie bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Tak se Was czytam strzelacie raportami w koło mnie i zastanawiam się czy to czasem nie jest tak że widzicie to co byście chcieli widzieć ob u mnie śniegu żadnego nima- a rano na drajsacie widziałem że w Alpach śnieg jest i to w sporych ilościach:).....i pogoda jest:).....i trasy przygotowane:)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 U mnie sypie na godzine 10,15 Sławek a widziałes na Bahamas snieg???? ja też nie i temu u Ciebie nie ma sniegu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 we wrocławiu +3 a śniego od wojny nie widzieli.... qrw** co za miasto zeby nawet tak ciutke bialo sie zrobiło eh;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A u mnie w stolicy piwa na jednym mierniku temperatury mam +1,6 na drugim + 2,5 a na trzecim najstarszym 0 i tak od czasu do czasu leniwie spadnie kilka płatków śniegu... Ale trawa zrobiła się troszke biała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi