Gość Robalek Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 To daje wam x razy wiecej szans na lokalne lepsze nartowanie niz biednym rodakom na zachodzie Tia, a tu w Gdańsku dzisiaj było + 11 stopni a mieszkamy niby na dalekiej północy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 No tak sie wlasnie sklada stety / niestety ze kolejny rok macie na wschodzie temperature srednio nizsza o jakies 4-5 stopni. To daje wam x razy wiecej szans na lokalne lepsze nartowanie niz biednym rodakom na zachodzie Chcialem w tym sezonie wystartowac na tyczkach i wszystkie lokalne zawody odwolane jak na razie. Ale oczywiscie szczesc Wam ....... i na zdrowie No rzeczywiscie masz racje. Taka brutalna rzeczywistosc;) No to przeprowadzka na wschod i szanse na nartowanie sie wyrownuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 Tia, a tu w Gdańsku dzisiaj było + 11 stopni a mieszkamy niby na dalekiej północy:cool: Dzieki Robalek za pocieszenie - zapomnialem o jeszcze bardziej pechowych rodakach niz jak U mnie caly dzien jeden blekit niebia ze sloncem i okolo 13.30 + 3-4 st. Takze w bardziej gorzystych gorkach i na stokach pewnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 Chcialem w tym sezonie wystartowac na tyczkach i wszystkie lokalne zawody odwolane jak na razie. Ale oczywiscie szczesc Wam ....... i na zdrowie Ja jestem z południa własciwie południowego wschodu a z 11 zawodów jakie miałem w planie wystartowałem w 2 a reszta ? ni bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Zakopane Zima w pełni, -8, słońce, widoczność w Tatrach znakomita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 na śląsku również -5 słońce świeci tylko śniegu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Bielsko-Biała Piękne słońce w Beskidach, temp -4 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 w weekend w zieleńcu tez było ładnie i mimo wolnych dni nie tak duzo ludzi. mało sniegu ale stoki wytrzymuja do wieczora choc krawędzie trzeba miec juz ostre bo jak ludziska zsuną ten sztuczny to zostaje skorupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Ravascletto&Zoncolan Chociaż nie wierzyłem w śnieg we Włoszech i już nawet myślałem o wypadzie do Wenecji to jest bardzo OK. Może nie tak jak było w Beaver Creek ale w dzień świeci słońce w nocy śnieżą i mrozi. Trasy przygotowane perfekcyjnie. Ludzi bardzo mało (więc nie przyjeżdżajcie) i tak ma być do końca tygodnia. Ośrodek od 1700 w górę do 2000 a spańsko na 900. Wyjazd zorganizowany doskonale brakuje tylko WiFi w pokojach ale za to jest super żarcie. Kładę się spać bo jestem padnięty. Speedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 warunki pogodosniegowe sobota lampa ,niedziela lampa ,poniedzialek lampa ,dzisiaj lampa warunki super lekki mroz,sroda chyba bez zmian pozdrawiam wszystkich i zycze tego miłego bólu kolan i tego zmęczenia,które zapewnia fajny sen a od rana kolejne zjazdy i powrót do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Zakopane Teraz -4, jeszcze godzinę temu było -8; słońce; ludziska mocno przemieszczają się z nartami, na parkingu przy rondzie kuźnickim już sporo samochodów. Zapowiada się kolejny dobry dzień dla narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Chociaż nie wierzyłem w śnieg we Włoszech i już nawet myślałem o wypadzie do Wenecji to jest bardzo OK. Może nie tak jak było w Beaver Creek ale w dzień świeci słońce w nocy śnieżą i mrozi. Trasy przygotowane perfekcyjnie. Ludzi bardzo mało (więc nie przyjeżdżajcie) i tak ma być do końca tygodnia. Ośrodek od 1700 w górę do 2000 a spańsko na 900. Wyjazd zorganizowany doskonale brakuje tylko WiFi w pokojach ale za to jest super żarcie. Kładę się spać bo jestem padnięty. Speedy Speedy, to ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Beskid Śląski W Beskidach pochmurno, mgła i pada drobny śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Zakopane Spadł bardzo drobny śnieg, ale chyba szykuje się większy opad. Temp. od -3 do -1; Pochmurno, na Kasprowym mgła; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 No mrozik w gorkach jest; Ale cholera zapowiedzieli ze caly dzionek i kawalek nocy ma sypac sniegiem, a jak na razie mala bryndza w tym wzgledzie, ledwie zapruszylo przez moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 U mnie sypie !!!!!!!! :D cudowny widok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 U mnie sypie !!!!!!!! :D cudowny widok!! U Ciebie, czyli mam rozumiec ze w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Dokładnie tak ! ale wydaje mi sie że jest około 0 bo sypie a na ziemi nic nie ma ale sam widok tych płatków jest cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Zoncolan Speedy, to ty? A no ja na przerwie, niestety jutro koniec i do Polski. Twardo jak cholera i bardzo szybko, ale za to do hotelu jest traska ok 4 km. Nogi wchodzą w tułów. Narty firmy F sprawdzają się dobrze a spodnie firmy D spaliły sie na tyczkach. Jest kilka fajnych fotek na slalomie. Speedy Ps. Zdjęcie chyba od mojego nadwornego fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Jesli ta firma od spodni i na De o której myśle to na tyczki to nie najlepszy pomysł choć moja kurtka również D. ma może 3 4 slady od tyczek a przejachała ich z 1,5 tysia ? Spodni z tej firmy nie mam wiec nie wieem ale mam Nordblanca Iguany i Spydera(:D) i wszystko popalone wiec jak narazie nie ma nic co by dało rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Da...e to te spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Wracając do tematu pogody i śniegu. Wyszedłem przed chwilą na dwór a tu ku memu zdziwieniu sypie grat a później zaczęło prószyć śniegiem.:eek: Oczywiście od razu to się topi ale pomyślałem że skoro u mnie sypie to u was możliwe że też coś zima się przebija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 u mnie przedchwila waliło sniegiem jak głupie niedawno przestało i wszystko jest przykryte 3/4 cm warstwą białego cudoooooooooownego sniegu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Brodnica Brodnica -2C, 3 cm, świeżego, suchego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Mikołów -6 śniegu brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi