SB Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Po wizytacji skoczni udałem się na wizytację beskidzkich stoków. Skrzyczne brak warunków do jazdy, Kajmówka, Beskidek, Beskid - śnieg nie występuje nawet w szczątkowych ilościach. Golgota, Pośrednie, Juliany wyciągi jeszcze działały, na stokach błoto i czarno, trasy pod wyciągami bez śniegu i igielita:eek: desperaci i twardziele jeżdżą. Jadę dalej Biały Krzyż na stoku wychodzi błoto, na dole kolejka do wyciągu prawie na całą szerokość stoku czyli ok 10-15 minut stania:eek: żeby zjechać po błocie w deszczu 200 m:eek: extrema przynajmniej jak dla mnie!! No to dalej kurort Wisła: Jadąc z Białego Krzyża w kierunku Wisły na żadnym z stoków śniegu nie ma nawet w szczątkowych ilościach. Wisła Cienków na stoku resztka warstwy śniegu nie nadającej się do jazdy wyciąg nie czynny. Wisła Nowa Osada zupełny brak śniegu. Ustroń Palenica nijakiego śniegu tam nie widzieliśmy. Ustroń Czantoria resztki śniegu na stoku czarno trasa nie nadająca się do jazdy i nikt nie jeździ Na moje oko w opisanym regionie narciarska sytuacja jest dramatyczna i nie wystarczy samo ochłodzenie i lekki opad śniegu. praktycznie wszystkie stoki wymagają tworzenia warstwy od podstaw, a do tego jest potrzebna intensywna zima z potężnymi opadami śniegu, a takowej narazie nie zapowiadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 No tez zes >!^%$#* &% $##@ *&&*% dobil gwozdz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 SB ja Cie bardzo lubię i nie chcę krakać, ale oni ci kiedyś wpierd014 za to co Ty mówisz tak jak na korbielow.net mnie usunęli i nie mogę dodawać komentarzy (chyba, że przez proxy ). A tez pisałem tylko prawdę Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja napisałem tylko prawdę i nawet moje dzieci na pytanie czy chciały by po tym...takim....tam... jeżdzić przecząco kręciły główkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 żeby tak wszędzie podawali prawdziwe wiadomości ... pomarzyć można . Zwłąszcza gdy wiadomości są złe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 no to niech się teraz q#%wa ktoś mądry wypowie kiedy znów zrobi się u nas zima :confused: Ps do du ...py z taką pogodą :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajbol Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 no moim skromnym zdaniem to sezon 07/08 powoli dobiega końca wątpię w to że zima jeszcze powróci obym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 no moim skromnym zdaniem to sezon 07/08 powoli dobiega końca wątpię w to że zima jeszcze powróci obym się mylił bajbol nie grzesz!!! Ładnie takie herezje opowiadać na forum i gasić nam ostatnie iskierki nadzieji na poprawę warunków narciarskich? Miało być tak pięknie, biało i mroźno, ja wierzę że jeszcze tak będzie w tym sezonie Zobaczycie, zima wróci !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Kolega mój mawia: chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze. Co do zimy to można to powiedzonko w 100% przypisać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbu Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Jak to nie będzie już zimy? A ja czytałem, że dzisiaj po 15-tej ma się zacząc znowu zima . A tak po prawdzie, to też jakoś specjalnie nie wierzę w to, że jeszcze tej zimy się pojeździ, choć mam wielką nadzieję, że się mylę. Bo po ostatnich 2 zimach odczuwam wielki niedosty nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Oj chłopaki - mówię Wam: co roku to samo : po feriach w marcu na Pilsku jest PUSTO i można się zajeździć na śmierć ! I tak do conajmniej połowy kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Na Mosornym Groniu w Zawoi słyszałem, że są dobre warunki i co najważniejsze nie ma kolejek. Jutro jade tam właśnie. Polecam ten stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 życze miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi