Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 To jest odpowiedź o dziurach w nartach w slalomie. To są narty komórkowe już na następny sezon. Tak będzie wyglądała nowa slalomka (oczywiście bez dziur ) Czy ładniejsza ? Dla mnie osobiście nie - trochę zbyt ponura. W tym roku była ładna z ty mdodatkiem czerwonego. No, ale jest to tylko moja własna opinia. Oto fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 zgadzam się z tym co pisze bobic ale nie tylko szata graficzna mi się w nich podoba i pośmigałem jeden dzień na tegorocznych World Cup-apach no i po co mi to było teraz moje Race RC4 chyba już 5-cio sezonowe nie nadają się do jazdy a dutków nima:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Czy ktos zwrocil uwage ze Matt, Kostelic, Gini jechali na Fischerach z dziurami w dziobach nart, w miejscu gdzie jest logo Fischer'a. Co to kurde jest, jakas nowa kolekcja Jednak dobrze myslalem, ze to nowa kolekcja. Ale po cholere te dziurska:confused: A juz teraz wiem, przeczytalem post Bonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 To jest odpowiedź o dziurach w nartach w slalomie. To są narty komórkowe już na następny sezon. Tak będzie wyglądała nowa slalomka (oczywiście bez dziur ) Bobic, a zmiany technologiczne też będą? Czy tylko wygląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 W WC SC z tego co wiem, to chyba nie, ale nie daję głowy. Za niedłygo ISPO, więc JC napisze więcej po targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 W WC SC z tego co wiem, to chyba nie, ale nie daję głowy. Za niedłygo ISPO, więc JC napisze więcej po targach Nie po, tylko w trakcie targów ispo A narty już widziałem "na żywo" we Włoszech, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Bobic, a zmiany technologiczne też będą? Czy tylko wygląd ? Zmiany są, ale o szczegółach za tydzień w relacji z ispo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Nie po, tylko w trakcie targów ispo A narty już widziałem "na żywo" we Włoszech, No fakt, przepraszam Jacku, zapomnialem, ze ekipa skionline.pl dziala natychmiastowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Jednak dobrze myslalem, ze to nowa kolekcja. Ale po cholere te dziurska:confused: A juz teraz wiem, przeczytalem post Bonczy. Może to coś wyjaśni: http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=newsy&id_newsa=5194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Nic nie ma Jacku pod tym linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Nic nie ma Jacku pod tym linkiem. Eeee no kliknij mocniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Jacku ...... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Jacku ...... ?? U mnie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Mniejsz inercja, lepsza skretnosc Pitu, pitu. Mi sie wydaje ze chodzi o tzw design, ktory jest inny, unikatowy i przykuwa uwage. Przeciez nikt nie ma dziur w nartach, to nawet logo nie musi byc widoczne zeby bylo wiadomo co to za narta. Jezeli to rozwiazanie jest tak genialne to czemu juz od niego kiedys odeszli:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ciekawe jak się będzie spisywać na miękkim śniegu, wiosennym, albo po prostu nieubitym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ciekawe jak się będzie spisywać na miękkim śniegu, wiosennym, albo po prostu nieubitym ? Nie wiem czy w takich warunkach beda rozgrywane zawody PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 A co z samym czubem narty?Czy został on jakos dodatkowo wzmocniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 A co z samym czubem narty?Czy został on jakos dodatkowo wzmocniony? To była moja pierwsza myśl: jedno nie niekontrolowane udeżenie o twardą przeszkodę i "dziubek" rozjeb:eek: .... rozbity w drobny mak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Nie wiem czy w takich warunkach beda rozgrywane zawody PS No ale na pewno ktoś sobie je kupi do normalnej jazdy. Komórka największą wartością na Krupówkach - wręcz biletem do raju bym powiedział ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wręcz z biletem na Kasprowy ciekaw jestem, czy każda komórka taka będzie, cz tylko te z PS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Witam, jak dla mnie jest to 'bajerek', ktory ma zwiekszyc sprzedaz w nowym sezonie. Oczywiscie nie neguje, ze na poziomie PS setne czesci sekundy maja znaczenie, ale dla narciarzy rekreacyjnych nie powinno miec to absolutnie znaczenia. Poniewaz nic sie nie dzieje rewolucyjnego w sprzecie, to o sprzedazy beda decydowaly takie wlasnie smaczki. pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Witam, jak dla mnie jest to 'bajerek', ktory ma zwiekszyc sprzedaz w nowym sezonie. Oczywiscie nie neguje, ze na poziomie PS setne czesci sekundy maja znaczenie, ale dla narciarzy rekreacyjnych nie powinno miec to absolutnie znaczenia. Poniewaz nic sie nie dzieje rewolucyjnego w sprzecie, to o sprzedazy beda decydowaly takie wlasnie smaczki. pozdrawiam T. Troche masz racji ale w sklepówkach dziurek nie ma wiec normalny narciarz rekreacyjny tego nie bedzie posiadał a ktoś kto używa serwisówek jest na takim poziomie że te róznice powinienen odczuwać tak mnie sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 A może ta dziura ma jeszcze poprawiać właściwości aerodynamiczne. Powietrze przelatujące przez otwór dociskało by dechę do śniegu - podchodzi pod technologie z F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 To jeszcze spojler z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 Właśnie skończyłem smarować narty i wymyśliłem że dziubki to nie potrzebnie smaruję, bo w nowych nartach tam nawet nie ma poszycia, a może to po to żeby servisanci mieli mniej robotyt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi