witek52 Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 ...z hipisami i walcem drogowym ma narciarstwo? Odpowiedź szukaj: tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 filmik first class , ja wiediałem że to wariat ale że aż taki:d dom na totalnym za**** a trening no tak samo jak rocky balboa:) zero specjalnego sprzętu poza sztangą, no i ta jego pozycja:d prawie jak na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Bez Herminatora (Nagano rulez) i Bode to nie było to narciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 ale to nagano to chyba najtragiczniej wyglądający wypadek, a bogu dzięki nic mu sie nie stało a za 2 dni medal zdobył to jest hardy człowiek:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 A potem jeszcze jeden medal Bez takich ludzi to nie byłoby tak interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 każdy sport ma swoich oszołomów:) nart mają bode co jedzie jak by za sek miał upaść piłka miała tego japońskiego piłkarza co robi salta i bronił tak wolne:) eh bez nich bylo by długo szaro i do du** tak jak papier toaletowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek13 Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Bode - wysypka. http://www.youtube.com/watch?v=f1V4CQxFTgo&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 w dawnych czasach byli jeszcze tacy jak Alberto Tomba, Lasse Kjus i Kjetil Andre Aamodt, http://pl.wikipedia.org/wiki/Lasse_Kjus http://pl.wikipedia.org/wiki/Kjetil_Andr%C3%A9_Aamodt http://pl.wikipedia.org/wiki/Alberto_Tomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Romek dopiero co ktoś to dał na forum a ten filmik od witka super pokazuje jak ile dokonał Body, chłopak z górskiej chatki potrafił sie dostać do USst i zawrócić w PŚ, najbardziej podobało mi sie zdanie "Trainers hate me becouse i race back" a za trening z walcem powinni mu jakąś nagrode dać! zupełnie mi sie nie podoba jako jezdziec ale bez takich ludzi nie było by histori i jako człowiek (luzak) jest dla mnie wielki ! P.S no i nie ma co przesadzać bo takich wielkich jak ON czy Herman było paru P.S 2 np. Marcin mnie uprzedził z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Wracając do tego miejsca: http://www.youtube.com/watch?v=XW4Ja-XF9Ow&feature=related Przed wczoraj miałem okazję pokonać Streifa kilka razy i dalej nie wiem jak Bode to zrobił. Na filmie nie widać, ale na dojeździe do tego wąskiego odcinka jest najbardziej strome miejsce na całej trasie jedyne 85% nachylenia!!! ... czyli prawie pion i lot ok 80m! Prędkość ok. 120 km/h potem kolejny skok, ściana 62% i trzeba skręcić o 90 stopni w prawo. Dalej nie wiem jak oni to robią! O reszcie Streifa nie wspomnę! Przejechałem go kilka razy i za każdym razem szczęka mi mocniej opadała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 poszedł po bandzie prawie jak w snowparku:D a skacze lepiej niż Robi "bula" M. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Coś nieprawdopodobnego :eek: ! Koleś jest nie do przebicia. To co wyprawia na stoku, w jakim specyficznym stylu jeździ no i ten program treningowy z walcem.:eek: Człowiek legenda, żywa legenda. Trzymam kciuki za dużą kule dla niego w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Bode nie dotarł na ispo Bobe miał być na stoisku Head na ispo. Nie dotarł. Jak nas poinformowano powodem były nowe narty jakie dostał tuz przed targami. Bode pojechał sobie potestować je przez startem w kombinacji i ... chyba dobrze zrobił! Na targach byli Maier, Cuche i Buechel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 I Kalle, bo wlasnie jedzie do mnie autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Bobe miał być na stoisku Head na ispo. Nie dotarł. Jak nas poinformowano powodem były nowe narty jakie dostał tuz przed targami. Bode pojechał sobie potestować je przez startem w kombinacji i ... chyba dobrze zrobił! Tak przedstawił swoje wrażenia z jazdy na nowych nartach: " my new skis were fantastic in the turns, like skiing on a carpet," Miller said." nowe narty były fantastyczne podczas skrętów, jechało się, jak po dywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 tego jeszcze nie widzialem a jest na co popatrzeć !! :eek: swietnie zmontowany filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Zajefajny film. Montaż pierwsza klasa, muza super. Po oglądnięciu takiego filmiku jeszcze bardziej kocham narciarstwo. Nie wiedziałem że można trenować w takich niesamowitych miejscach, coś wspaniałego. No a same umiejętności bodego i darona - poezja . Widać że Homar cały dzień spędził na wyszukiwaniu super filmików. Moje uznanie, filmy 1 klasa ! P.S. Idę oglądnąć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Trening i narty z Linkin Park - o tym nie pomyslalem, to moze dac dodatkowy zastrzyk adrenaliny SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 żeby nie było ze zawsze się udaje http://www.youtube.com/watch?v=Fg1NpKxgKxU&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ja często w drodze na górę, na kanapach słucham Linkin-u, naładowuje się a potem od razu w dół. Jakoś przy takie muzie jeździ się szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 pojezdzijcie przy prodigy redhotach albo fatboyslimie to daje koopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 a kurde oglądałem te wasze filmiki i mi sie to nawineło http://pl.youtube.com/watch?v=c0Vi7fibxTs&feature=related aua to musiało boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Znana gleba Podejrzewam że raczej bolało. Co do Prodigy i Fatboya też mam w repertuarze Miało być o walcu i hipisach a zeszło na tragiczne gleby i muzę wróćmy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Zwróciliście uwagę , że jemu tak jak Amerykaninowi w Kitz też spadł kask? Kurcze nie powinno być takich sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Myślę że zamiast siedzieć godzinami nad ustalaniem ograniczeń długości szerokości itd. nart skupili by się na nowocześniejszych kaskach w których według mnie zapięcie powinno być zintegrowane ze skorupą a nie tylko przytwierdzone na jakieś śrubki. 140km/h to nie żarty i nic w tym dziwnego że centymetrowy paseczek poprostu pęka lub się rozrywa przy uderzeniu głową o lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi