Lukasz Napisano 16 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Witam wszystkich po letnim zastoju na forum! Wróciłem dopiero z letnich wakacji, wchodzę na skionline, a tu szok: 134 nieprzeczytane wiadomości i 9 osób na forum! a przez poprzednie 2 m-ce było ich pewnie z 10, a zastanie kogoś online graniczyło z cudem. Nawet na allegro liczba ofert w kategorii narty skoczyła z letnich ok. 50 do prawie 200. A przejeżdżając przez Alpy górki ponad 2000 m były już przyprószone świeżym śniegiem! Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 16 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Nadchodzi zima!!! I bedzie dluga i sniezna. Dowód- najstarsi narciarze już wyciągają sprzęt i szykują się do sezonu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Nadchodzi zima!!! ...eeee ja tam to mam dowód. U dystrybutorów magazyny zaczynają się zapełniać nowiutkim sprzętem. No a jak oni zbierają sprzęt to musi być, że zima będzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 16 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Nadchodzi zima!!! oj idzie idzie bo się tłoczno na forumie zrobiło ...a ja już od tygodnia sypiam w butach narciarskich by w sezonie z wprawy nie wyjść ....bo jak sypnie to nie będzie czasu ich zdjąć!!! )))) -muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolo Napisano 16 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Nadchodzi zima!!! masz jakieś namiary w tyrolu np hintertux? byłem w kwietniu , jednym słowem bajka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2003 Nadchodzi zima!!! www.nennerhof.at Cena może troszkę wyższa, ale warunki REWELACYJNE. Jak co to możesz szukać na wyszukiwarce online na stronie www.tux.at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi