lokiec3 Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Co powiecie o tym urządzeniu, warto zainwestować dla celów amatorskich. http://pl.youtube.com/watch?v=gOuvrxPoFKw A tu jeszcze lepszy numer: http://pl.youtube.com/watch?v=6hSYwuY2KFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 To drugie jest suuuuuuuuper. ciekawe jak z krawędziami w tych nartkach lub z jakiego materiału rolka tego urządzenia jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Tego pierwszego urządzenia to może bym nawet spróbował z czystej ciekawości. Drugie to kaszan.To tak jak pływanie w wannie.Osobiście od kwietnia do pazdiernika preferuje rowerek i basenik. I sadze,że jest to duzo bardziej efektywne niż jakieś wynalazki. Oczywiście spróbować można zakup na własny uzytek mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Tego pierwszego urządzenia to może bym nawet spróbował z czystej ciekawości. Drugie to kaszan.To tak jak pływanie w wannie.Osobiście od kwietnia do pazdiernika preferuje rowerek i basenik. I sadze,że jest to duzo bardziej efektywne niż jakieś wynalazki. Oczywiście spróbować można zakup na własny uzytek mija się z celem. Jeśli chodzi o siłę i wytrzymałkę to jak najbardziej masz rację rower, rolki itp. Ale zauważ jedno technika zwłaszcza ładnie to widać w ćwiczeniu d z tym kijem. Nexcom to by zaraz powiedział, że kompensacja bo się prostuje laska w skręcie a kolanka zgina w jeździe na wprost. Do poćwiczenia nawyków w lato czemu nie? A ten drugi kaszan to taki żarcik był. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Zgadza się.Gdybym mjał mozliwosc to bym pewnie spróbował.Choc raczej nie będe biegał po fitness clubach w jego poszukiwaniu:p . Technike to jednak zdecydowanie lepiej poprawisz na śniegu. Możliwe,że pewne nawyki można dzieki temu wyrobić. Owszem wyglada to bardzo efektownie,ale potraktowałbym to bardziej zabawowo i rekreacyjnie niż szkoleniowo. Oczywiscie to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Zgadza się.Gdybym mjał mozliwosc to bym pewnie spróbował.Choc raczej nie będe biegał po fitness clubach w jego poszukiwaniu:p . Technike to jednak zdecydowanie lepiej poprawisz na śniegu. Możliwe,że pewne nawyki można dzieki temu wyrobić. Owszem wyglada to bardzo efektownie,ale potraktowałbym to bardziej zabawowo i rekreacyjnie niż szkoleniowo. Oczywiscie to moje zdanie. Jak pobiegasz po fittnesach to czasem fajną przedstawicielkę płci przeciwnej można spotkać. A jak dobrze wysportowana (nie tylko na sali gimnastycznej) to cho cho. :D : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Obie maszyny bardzo interesujące a druga naprawdę super. Można zamontować coś takiego w domu, powiesić plazme, puścić jakiś film ze nart i już masz własny stok Oczywiście nie ma porównania do prawdziwego nartowania ale sprzęt godny uwagi. Duży minus że body carvingiem to se na niej nie pojeździmy Jak pobiegasz po fittnesach to czasem fajną przedstawicielkę płci przeciwnej można spotkać. A jak dobrze wysportowana (nie tylko na sali gimnastycznej) to cho cho. : No i można by było za bioderka złapać i podszkolić trochę w technice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Jestem ciekaw ile byscie wytrzymali na takiej maszynie. To zajebiscie nudne jest, po poczatkowym okresie zachwytu oczywiscie. Krece na trenazerze w zimie to wiem jak silna trzeba miec motywacje zeby 2 godz wytrzymac. pedalujac w miejscu. Tak jak napisal hucu, z ciekawosci mozna by sprobowac ale zeby tak na okraglo to nie, nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 W swoich młodzieńczych latach permanentnie grywałem w bilarda(wiecie zamiast do szkoły to na laby to bilardklubu:D ) i w zeszłym roku gdy przeprowadziłem się do większego mieszkania miałem pomysła żeby kupić taki stół do domu, ale naszczęście pojechałem parę razy do bilardklubu "odświerzyć kondycję" i mi przeszło. Wiem że jak bym go kupił to pierwszy miesiąc grało by się codziennie, potem raz w tygodniu, po pół roku raz w miesiącu, a po roku miałbym w domu grata kurzołapa na którego bym się wkur... że mi miejsce zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Sławku zawsze mógłbyś to tego grata kurzołapa imadła przykręcić i już by piękny warsztat do ostrzenia i smarowania nart był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Sławku zawsze mógłbyś to tego grata kurzołapa imadła przykręcić i już by piękny warsztat do ostrzenia i smarowania nart był Dobre, dobre:D ,a i jak regulować wiązania to na blacie bezpiecznie można narty położyć bo blat tkaniną obity:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 hotrok ja też jeżdze na trenażerze ale zapodaje sobie programik do kompa np tour de frace:) i jade sobie "niby" jakis odcinek TdF:D z symulatorem jest fajniej:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubymisiek Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Oba super. W następną sobotę biore piłkę i będę z nią nartował między kolanami. I z kijkiem przed sobą. Oba urządzenia mają jeszcze duży potencjał rozwojowy. Wersja 2.0 plazmę a 2.1 zbiornik z piwem i rurką i podajnik chipsów:D. Do uzupełnienia proponuję oponę na sznurku do ćwizczeń freestylowych i dętkę do traktora do ćwiczenia zjazdów na brzuchu po wyglebieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Po poście Witka tak sobie pomyślałem że może przydałoby się Bodiemu wysłać te linki bo biedny musi zapychać z jakims walcem czy czyms po drogach a te urządzenia może by miał w sam raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Bugajson, mam ubozsza wersje trenazera, a po drugie jezdze w garazu (co by chalupy nie zasmierdzic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi