Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

trening

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

Tego pierwszego urządzenia to może bym nawet spróbował z czystej ciekawości. Drugie to kaszan.To tak jak pływanie w wannie.Osobiście od kwietnia do pazdiernika preferuje rowerek i basenik. I sadze,że jest to duzo bardziej efektywne niż jakieś wynalazki. Oczywiście spróbować można zakup na własny uzytek mija się z celem.

Tego pierwszego urządzenia to może bym nawet spróbował z czystej ciekawości. Drugie to kaszan.To tak jak pływanie w wannie.Osobiście od kwietnia do pazdiernika preferuje rowerek i basenik. I sadze,że jest to duzo bardziej efektywne niż jakieś wynalazki. Oczywiście spróbować można zakup na własny uzytek mija się z celem.

Jeśli chodzi o siłę i wytrzymałkę to jak najbardziej masz rację rower, rolki itp. Ale zauważ jedno technika zwłaszcza ładnie to widać w ćwiczeniu d z tym kijem.

Nexcom to by zaraz powiedział, że kompensacja bo się prostuje laska w skręcie a kolanka zgina w jeździe na wprost. Do poćwiczenia nawyków w lato czemu nie?

A ten drugi kaszan to taki żarcik był.

Pozdrawiam.

Zgadza się.Gdybym mjał mozliwosc to bym pewnie spróbował.Choc raczej nie będe biegał po fitness clubach w jego poszukiwaniu:p . Technike to jednak zdecydowanie lepiej poprawisz na śniegu. Możliwe,że pewne nawyki można dzieki temu wyrobić. Owszem wyglada to bardzo efektownie,ale potraktowałbym to bardziej zabawowo i rekreacyjnie niż szkoleniowo. Oczywiscie to moje zdanie.:)

Zgadza się.Gdybym mjał mozliwosc to bym pewnie spróbował.Choc raczej nie będe biegał po fitness clubach w jego poszukiwaniu:p . Technike to jednak zdecydowanie lepiej poprawisz na śniegu. Możliwe,że pewne nawyki można dzieki temu wyrobić. Owszem wyglada to bardzo efektownie,ale potraktowałbym to bardziej zabawowo i rekreacyjnie niż szkoleniowo. Oczywiscie to moje zdanie.:)

Jak pobiegasz po fittnesach to czasem fajną przedstawicielkę płci przeciwnej można spotkać. A jak dobrze wysportowana (nie tylko na sali gimnastycznej)

to cho cho.:D :D :

Obie maszyny bardzo interesujące a druga naprawdę super. Można zamontować coś takiego w domu, powiesić plazme, puścić jakiś film ze nart i już masz własny stok :D Oczywiście nie ma porównania do prawdziwego nartowania ale sprzęt godny uwagi. Duży minus że body carvingiem to se na niej nie pojeździmy :P

Jak pobiegasz po fittnesach to czasem fajną przedstawicielkę płci przeciwnej można spotkać. A jak dobrze wysportowana (nie tylko na sali gimnastycznej)

to cho cho. :

No i można by było za bioderka złapać i podszkolić trochę w technice :D

Jestem ciekaw ile byscie wytrzymali na takiej maszynie.

To zajebiscie nudne jest, po poczatkowym okresie zachwytu oczywiscie.

Krece na trenazerze w zimie to wiem jak silna trzeba miec motywacje zeby 2 godz wytrzymac. pedalujac w miejscu.:cool:

Tak jak napisal hucu, z ciekawosci mozna by sprobowac ale zeby tak na okraglo to nie, nuda.:rolleyes:

W swoich młodzieńczych latach permanentnie grywałem w bilarda(wiecie zamiast do szkoły to na laby to bilardklubu:D ) i w zeszłym roku gdy przeprowadziłem się do większego mieszkania miałem pomysła żeby kupić taki stół do domu, ale naszczęście pojechałem parę razy do bilardklubu "odświerzyć kondycję" i mi przeszło. Wiem że jak bym go kupił to pierwszy miesiąc grało by się codziennie, potem raz w tygodniu, po pół roku raz w miesiącu, a po roku miałbym w domu grata kurzołapa na którego bym się wkur... że mi miejsce zajmuje.

Oba super. W następną sobotę biore piłkę i będę z nią nartował między kolanami. I z kijkiem przed sobą. Oba urządzenia mają jeszcze duży potencjał rozwojowy. Wersja 2.0 plazmę a 2.1 zbiornik z piwem i rurką i podajnik chipsów:D. Do uzupełnienia proponuję oponę na sznurku do ćwizczeń freestylowych i dętkę do traktora do ćwiczenia zjazdów na brzuchu po wyglebieniu.:P