Lazur Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Zapraszam na narty do Austrii Region Lungau, 150 km tras o różnym stopniu trudności. Różne bazy w dobrych cenach. Odpowiem na prywatne meile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Super.... napisz coś więcej o swojej ofercie, właśnie tak siedzę i myślę gdzie a tu nagle mam od Ciebie podane jak na patelni ...acha wyślij na skionline@skionline.pl dane do faktury NIP europejski na pierwszy raz będziesz musiał zapłacić z góry 10 000 e to myślę że to nie drogo, tak po bożemu żeby na starcie nie skroić Cię za bardzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazur Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Lungau Masz poczucie humoru:p Oferta z przejazdem, wyżywieniem jedyne 990,00 zł (7 noclegów) - chyba nie bardzo Cię skroją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Człowieku coś nie bardzo zrozumiałeś firma drucik co zesrol sie i ucikl czy coś powaznego ja tez moge sobie piznąć ofetre że za 1000zl to do usa na plecach zaniose KONKRETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podaj KONKRETY a po 2 forum to nie miejsce gdzie składa sie ogłoszenia od tego masz giełde albo zakładke biura podroży itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazur Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Lungau Rzeczywiście masz rację forum to nie miejsce na składanie ofert, ale jeżeli już złożyłem to przepraszam i zapraszam www.lazur-turystyka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Rzeczywiście masz rację forum to nie miejsce na składanie ofert, ale jeżeli już złożyłem to przepraszam i zapraszam Chyba dostanie ci się za tego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi