Ski Racer Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Czy ktoś wie gdzie w Polsce można kupić sprzęt do serwisowania Toko lub Holmenkollen? Znacie jakieś strony dystrybutorów, katalogi, cenniki? Z góry thx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 smary swix i toko posiada w swojej ofercie blizzard w Mikołowie tu masz link do ich stronki http://greenland.com.pl/index.php?s=77&firma=swix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Jak Holmenkol to Jacek Niklinski w Zakopanem.Zreszta tu masz linka http://www.holmenkol.pl/index2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 a i w intersporcie chyba się coś trafi ostatnio w Sosnowcu w intersporcie widziałem dużą ilość sprzętu Toko i holmenkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 W interze to chyba tylko pilniczki i wosk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 a i w intersporcie chyba się coś trafi ostatnio w Sosnowcu w intersporcie widziałem dużą ilość sprzętu Toko i holmenkol Gość z górki na środuli sprzedaje na allegro. Taniej niż w intersporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 W interze to chyba tylko pilniczki i wosk Raszplę to Ja w "InSp" kupiłem ale widziałem tam także imadełka, ostrzałki uniwersalne i te na małą "raszplę" i (zapomniałem jak się to nazywa) na tę właśnie dużą, i jeszcze parę innych "przydatków" firmy TOKO a wszystko w "G. Ba.". Na razie nie mam zamiaru robić cokolwiek innego przy nartach oprócz kofixowania czy woskowania na gorąco, więc na razie to co widziałem omiotłem li tylko "spojówką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Na allegro jest tez sporo szpeja Maplus'a. Pilniki, ostrzalki, imadla chyba nawet tez sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi