1973marcin Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 wczoraj zaliczone małe ciche (relacja na stronie) dzisiaj była białka: plusy 1.śniegu dużo 2.ludzi po południu mało (najwyżej 10min do 6) 3.wszystkie wyciągi działaja 4.brak przetarć i kamieni 5.trasa pod trójka i pod szóstka w stanie co najmniej dobrym z miejscami idealnymi minusy 1. trasy pod czwórką w stanie złym (muldy) 2.nowa rtasa zniszczona przez ślizgaczy (stan jak na małym cichym) 3.temperatura na plusie ps. czarna góra tragedia, jurgów nie działa krzesło i brak info o warunkach na stronie, małe ciche i harenda dzisiaj z powodu halnego miały przestoje a wieczorem nie działały czyli do jazdy tylko białka po południu rano dużo ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 chyba sie tam wybiore w weekend bo gdzie tu nartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 no ale co to jest ta Czarna Góra i dlaczego tragedia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Jak tak dalej pojdzie to tragedia bedzie i w Bialce. Wiosna idzie czy co:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 no ale co to jest ta Czarna Góra i dlaczego tragedia ? czarna góra nowy stok koło białki, na rondzie jak sie skręca na bialkę widać takie krzesełko, jazda niemożliwa z powodu silnego oblodzenia i dużych muld:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 no właśnie wczoraj pytałem o ten stok. Napisz coś więcej. Stok widziałem z drogi do Białki i nawet początkowo myślałem, że to Jurgów. Z daleka wygląda ok i pewnie kolejki umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 z daleka wyglada rewelacyjnie ale mieliśmy tam jechac i wysłalismy na rekonesans wodza naszego zimowiska i stwierdził na sobie że górka jest nieprzygotowana (było jak w małym cichym jego słowa) tak że jedyna opcja na razie to białka, rano sztruks na całym stoku ale i po południu da się mykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Jak tak dalej pojdzie to tragedia bedzie i w Bialce. Wiosna idzie czy co:confused: yy no chyba chociaż w pogodzie mówią że od poniedziałku....powrót zimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Niedaleko Białki itp znajduje się Zdiar - rzućcie tam okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Patrzta na gorąco na kamerę na stronie białki. Za komuny takich kolejek nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Pogoda Aktualności - warunki Wpisał: Redaktor 18.01.2008. Wbrew wszystkim prognozom pogody nad Ośrodkiem Narciarskim Kotelnica Białczańska świeci słońce a w nocy był nawet mróz. ZAPRASZAMY !!! To się nazywa zaklinanie rzeczywistości, aby przyciągnąć ludzi - a na wykresie temperatury na stronce - temperatura cały czas powyżej zera. No, ale i tak trzeba im oddać, że mają najlepsze warunki obecnie, tyko ta ilość luda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 ja bedac tam w weekend z niedzieli na poniedzialek w nocy bylo -6 stopni a w dzien byla piekna sloneczna pogoda i temp na + tak wiec moze nie jest to tylko takie pisanie aby przyciagnac klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2008 Hej!! potwierdzam - tu codziennie , a właściwie conocnie jest poniżej zera, chyba, że moje szyby zamarznięte oszukują :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Do Białki wybiorę się żeby zobaczyć co tam za trasę zmajstrowali. Szkoda, że tam zawsze dzikie tłumy w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 dzisiaj w Białce było całkiem , całkiem warunki miodzio ,pogoda miodzio:) , ludzi sporo , ale tragedii tzn. mega stania w kolejce nie było:D jutro niestety znowu praca:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 nawet nie wiesz jak ciesza mnie twoje slowa Aklim ja tam sie wybieram na pare dni wod soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 nawet nie wiesz jak ciesza mnie twoje slowa Aklim ja tam sie wybieram na pare dni wod soboty no to miłego nartowania - chociaż w weekend z kolejkami może być trochę gorzej:rolleyes: ja zaś od niedzieli bedę przez tydzień śmigał w Zubercu i okolicy :) ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 dzieki aklim ja zostaje do srody wiec chyba zdaze sie troche wyjezdzic a tobie zycze super warunkow i milego nartowania ahoj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi