komet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Wtam raz jeszcze napiszcie co o tym sądzicie sprawa pilna muszę coś kupić i wyjechać na urlop inaczej żona mnie zabije pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Hej witaj kolego! Jak raz napiszesz to wystarczy http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=35895#post35895 nowy jestes nic sie nie stało ale nastepnym razem wiedz ze raz wystarczy i tak bedziemy widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Nie widzisz że pilne napisał Jeszcze wstawi do "chce wam o tym powiedzieć" Co do nart to nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 myślę ,że to dobry wybór nie wiem ile masz wzrostu , bo wagę już znam:) ale jak wcześniej jeździłeś na ołówkach 195cm , to pewnie masz tak coś koło 180-185cm. Ja brałbym pod uwagę długość 170cm lub 176. No chyba , że skłaniasz się raczej do jazdy po przygotowanych trasach i krótszym skretem , to pomyśl o jakimś modelu z serii RX np 6 lub 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi