juice Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Wpizdu i wyladaowal. I caly misterny plan tez wpizdu Objechalem dzis 260 km szukajac w Czechach warunkow do jazdy. Znalazem snieg, nawet 0 stopni, moze na szczczycie maly minus, sral nawet ta mgle, ale padalo tak ze nie widzialem sensu niestety. Poniewaz caly tydzien zapowiadaja podobny w Sudetach, to prawdopodobnie zostaly juz tylko Alpy - albo wschodnio poludniowa RP, o ile u was bedzie lepiej. No chyba ze jakis cud lutowo-marcowy sie zdazy, ale raczej kiepsko to wyglada. Takze Bugi raczej nici z Twojej kapieli w wiskaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 lepiej już nie trać czasu ani paliwa może troszkę więcej na paliwo w Alpy wydasz ale za to bezstresowo będziesz sobie nartował. to przynajmniej pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 lepiej już nie trać czasu ani paliwa może troszkę więcej na paliwo w Alpy wydasz ale za to bezstresowo będziesz sobie nartował. to przynajmniej pewne Tak, ale to "dopiero" za miesiac takie uwarunkowania zawodowe. Ale moze jak tu faktycznie bedzie dupa to doloze drugi tydzien w marcu Cos mi to zaczyna powaznie chodzic po glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Myślę, że Pilsko jest raczej lubiane. Niezbyt lubiany jest GAT A wiosną na Pilsku potrafi być pięknie Oj tak,prawda. A jak przed starym schroniskiem siedziało się na ławeczce z piwkiem i patrzyło na Kopiec. A teraz ku#$% ani starego schroniska, ani wyciągu na Kopiec !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Pilsko I Szczyrk gdzie jutro jechac jakie wrunki na JULIANACH a jakie na MIZIOWEJ - odp na GG 8256428 andiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja bym sobie dał spokój z tymi rejonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja bym sobie dał spokój z tymi rejonami. Ciekawe jakie ceny podyktują dupki jak tylko śnieg spadnie. Bo przecież ciężkie straty już na pewno mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Nie chcę was martwić. Po mojemu jeszcze tydzień takiej pogody i w Polsce nie będzie gdzie śmigać. Toż to gorzej niż w zeszłym roku. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Spokojnie - na Podhalu w zasadzie na upartego można jeździć dzisiaj prawie wszędzie. Halny się kończy (to już trzeci w ostatnich dniach) i jutro ma padać śnieg. Powiedziałem HOWK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 oby twoje słowa byly prorocze BOŃCZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 gdzie jutro jechac jakie wrunki na JULIANACH a jakie na MIZIOWEJ - odp na GG 8256428 andiski tutaj masz odpowiedź: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=6463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 gdzie jutro jechac jakie wrunki na JULIANACH a jakie na MIZIOWEJ - odp na GG 8256428 andiski Do Schladming się czasem jutro nie wybierz bo ma być więcej ludzi niż na Papierza, auto Ci w Lizen(50 km) każą zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Do Schladming się czasem jutro nie wybierz bo ma być więcej ludzi niż na Papierza, auto Ci w Lizen(50 km) każą zostawić Hej SB, czy to dlatego, ze Glowa Kosciola przyjedzie ogladac PS i bedzie podwojna kumulacja ?? Za to w Schladming caly metr dobrego sniegu, a na Hintertuxie dosypalo prawie pol metra na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Hej SB, czy to dlatego, ze Glowa Kosciola przyjedzie ogladac PS i bedzie podwojna kumulacja ?? Za to w Schladming caly metr dobrego sniegu, a na Hintertuxie dosypalo prawie pol metra na plus Nie to tylo przenośnia, bo PS w Schladming jest zaliczany do jednej z największych imprez tego typu w Austrii, a jak już zeszliśmy na tematy duchowe to w Schaldming pełni swą duszpasterską posługę polski ksiądz. O grubości warstwy śniegu to nie musisz mnie przekonywać bo maiłem to okazję sprawdzić prawie miesiąc temu, zresztą sam fakt Schladming Tauern w nowy sezon 2007/2008 wystartował jako pierwszy nie locząc ośrodków lodowcowych, to jest w ostatnie dni poździernika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 [O grubości warstwy śniegu to nie musisz mnie przekonywać bo maiłem to okazję sprawdzić prawie miesiąc temu, zresztą sam fakt Schladming Tauern w nowy sezon 2007/2008 wystartował jako pierwszy nie locząc ośrodków lodowcowych, to jest w ostatnie dni poździernika!!! SB, nie przekonuje Ciebie tylko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Dzisiaj znowu sypie... ale oczywiscie w ALPACH - pozdrawiam z Kitzbühel - ale w dolinach oczywiscie DESZCZ - o 13 zamkneli prawie wszystkie wyciagi z powodu bardzo silnego wiatru tez i mgla byla - warunki bardzo trudne - niewielu tez bylo chetnych na nartki czasami sam jezdzilem na wyciagu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 ale oczywiscie w ALPACH - pozdrawiam z Kitzbühel - ale w dolinach oczywiscie DESZCZ - o 13 zamkneli prawie wszystkie wyciagi z powodu bardzo silnego wiatru tez i mgla byla - warunki bardzo trudne - niewielu tez bylo chetnych na nartki czasami sam jezdzilem na wyciagu... pozdrawiam Jadę tam za tydzień! Jak zwykle będzie pięknie A propos ... w górach sypie, w naszych górach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Jadę tam za tydzień! Jak zwykle będzie pięknie No to ja już prognozuję extremalną zimę:eek: nad tym regionem tylko dla twardzieli:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 kurde do pracy JC do pracy na ISPO do monachjuma a nie tylko nartowanie w głowie i nartowanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Siedze sobie przy stole czytam gazete i kątem oka widze,ze cos białego sypie.Cukier mi od razu skoczył na 200,pompka szubciej zaczeła pompować no więc sie przygladam i co widze...k..wa łupiez mi leci:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 kurde do pracy JC do pracy na ISPO do monachjuma a nie tylko nartowanie w głowie i nartowanie:D No co juz się zbieram. Kto nie był na ispo to nie wie nawet jak tam sie trzeba nabiegać! To tylko 16 hal, a każda wielkości boiska ... piłkarskiego! Ale damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 wiem co to znaczy nabiegać się po targach czasem z SB musieliśmy ćwiczyć Polagrę w Poznaniu albo RAI w Amsterdamie a najgorzej jak co któreś stoisko trafia się ekipa z którego ekipą na co dzień przychodzi współpracować i właśnie na targach mają ochotę człowieka ugościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 wiem co to znaczy nabiegać się po targach czasem z SB musieliśmy ćwiczyć Polagrę w Poznaniu albo RAI w Amsterdamie a najgorzej jak co któreś stoisko trafia się ekipa z którego ekipą na co dzień przychodzi współpracować i właśnie na targach mają ochotę człowieka ugościć Wtedy wolę być kierowcą , tylko potem ci moi pasarzerowie:eek: , a bok auta jak kiedyś wyglądał:eek: . A tak poawżnie to te 16 hal obgonić to nie zazdroszczę, w Amsterdamie jest jedna ale wielkości 20 boisk:D Słucham co to za huk u mnie za oknem, patrze a to śnieg spadł 1,3 milimetra, to w Szczyrku na rano może spaść nawet 4,3mm -napiszą że warunki super i trasy przygotowane przez ratraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Jadę tam za tydzień! Jak zwykle będzie pięknie Może byś JC wybrał się też do Soelden od 9.02? Zależałoby mi na fajnej pogodzie;) ....słucham co to za huk u mnie za oknem, patrze a to śnieg spadł 1,3 milimetra, to w Szczyrku na rano może spaść nawet 4,3mm -napiszą że warunki super i trasy przygotowane przez ratraki No to oczywiste że tak napiszą! Z czarnego śniegu zrobi się szary! Zresztą w Szczyrku warunki zawsze są "super" oczywiście według GATu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 No to oczywiste że tak napiszą! Z czarnego śniegu zrobi się szary! Zresztą w Szczyrku warunki zawsze są "super" oczywiście według GATu Miałem napisać że według COSu też, ale nie... COS poprostu leje śikiem prostym na narciarzy i tyle. Mają teraz już nową zabawkę w postaci skoczni która docelowo ma pochłonąc 150 milionów zł to jest mniejwięcej koszt 10 szybkich nowoczesnuch krzeseł, na które ochoczo przyjechali by narciarze z całej Polski i zostawili kasę, ale COS to ma w dupie bo kasiurkę z narciarzy i tak dostanie i to zaocznie nieużerając się z nimi, poprzez budżet państwa, a każdy narciarz do mniejszy lub większy podatnik, więc czy chce czy nie COS w Szczyrku sponsoruje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi