punicher Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam, mocno sie zastanawiam nad tymi deskami http://www.allegro.pl/item296010036_fischer_rc4_worldcup_sc_150cm.html Czy ktos moglby powiedziec kilka slow o budowie tej narty (jaki rdzeń). Bo słyszałem dobre opinie na ich temat. A poza tym dla jakich narciarzy według was są przeznaczone i czy na poziomie 4 można na nich śmigać tak żeby pojeżdzić parę sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Chyba zadales juz podobne pytanie i dostales kilka o il nie kilkanascie odpowiedzi. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6377 Jestem cierpliwy i napisze jeszcze raz:to nie jest narta dla Ciebie. Ale jak chcesz koniecznie ja kupic to zrob to i przestan zasmiecac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Te deski sa z sezonu 03/04.Na poziomie 4 spokojnie mozesz na nich jeżdzić:eek: .Oczywiście ,jezeli skala kończy się na4.Chłopie toz to rasowa slalomka. i więcej mi sie pisać nie chce. Ps.Poszukaj czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Punicher. Chłopaki są czujne. Nie da się pisać ile się chce i co się chce. I to też trza z głową robić. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Dajcie chłopakowi spokój. Kupuj chłopie ! Nie pożałujesz. Koniec tematu - do usunięcia przez Moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi