arbiter Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 witam wszystkich a co powiecie o ZERMATT ? jakie uwagi , wrażenia ? mieszkał ktoś w Tasch i dojeżdzał do zermatt i czy waro jechac na włoską stronę ? pozdrawiam tą Francję jakoś mi wybiliście z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 no dzięki witam ponownie dzieki za spostrzeżenia i uwagi :eek: :eek: :eek: nikt nic nie wie ??????!!!!! a może jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Ja coś tam wiem. Otóż bardzo fajny kurort, warto zabrać dużo kasy bo ceny wysokie, zakaz ruchu samochodów, przepiękne widoki, niesamowity Mattehorn - każdy musi mieć fotkę na jego tle. Na ulicach pełno ruskich w futrach i masa kapeluchów Ogólnie super miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi