marianos Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam wszystkich. Potrzebuję letkiej pomocy. Musze zakupić gogle dla żonki i córki czyli dwie sztuki. Szukam jak wszycsy sprzętu dobrego i taniego. Gdzie mogę kupić np uvexy supersonic jakoś taniej lub podobne do nich. Dzieki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 mysiauek, mysiauek - gdzie jestes ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam wszystkich. Potrzebuję letkiej pomocy. Musze zakupić gogle dla żonki i córki czyli dwie sztuki. Szukam jak wszycsy sprzętu dobrego i taniego. Gdzie mogę kupić np uvexy supersonic jakoś taniej lub podobne do nich. Dzieki za wszelkie podpowiedzi. Nie jest to jakiś najtańszy model ale looknij na allegro Z tego z co widzę teraz to sklepach po przecenach są identyczne ceny jak w internecie a wiadomo że kupując on-line doliczamy koszt przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 mysiauek, mysiauek - gdzie jestes ???? Dziękuję za docenienie Jestem tutaj,ale akurat Uvex jakoś nie bardzo Kask Carrery i gogle to może , ale Uvex średnio. Marianos napisz na priva jak szybko potrzebujesz i jakie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 człowieku wysłałem Ci coś na PM jak bedziesz to możesz odpisać ale mnie już nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Człowieku, sformułuj do kogo wysłałeś to PM bo wszyscy z posta sprawdzali czy nie zagubili czegoś na skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 post już znalazłem posta i odpisałem to było dla mnie. Miałem troche przerwy wymuszonej brakiem netu. sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi