hucu Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 No fajnie,że juz chociaż pisac mozesz ... A co do nart to są boskie , niesamowite trzymanie i przyspieszenie , oraz spokój na trasie !!! A jaki spokój po nartowaniu.Leżysz sobie,jeśc podadzą,ogolą... i może coś jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Te "coś jeszcze " to jest najlepsze!!! Dziękuję i do spotkania na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 No fajnie,że juz chociaż pisac mozesz A jaki spokój po nartowaniu.Leżysz sobie,jeśc podadzą,ogolą... i może coś jeszcze:D Co sie bedzie chlpak rozdrabnial, pojechal raz ale za to jak;) Eee, Raceman jak juz jestes na forum to polowa sukcesu i drogi do pelnej formy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 tylko temat nie bardzo poległ w boju:) przecież nam nie umarł żyje co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 Racemanowi ściągli gips i myślał że będzie biegał skakał i jeździł na nartach a tu dupa......czeka go długaaaaaaaa rechabilitacja barku i kolana w tym sezonie juz ma kretki Pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 Racemanowi ściągli gips i myślał że będzie biegał skakał i jeździł na nartach a tu dupa......czeka go długaaaaaaaa rechabilitacja barku i kolana w tym sezonie juz ma kretki Pozdro Barti:D Z barkiem miałem shita Ale najważniejsze: ćwiczyłem parę (2-3) godzin codziennie. Przez pierwszy miesiąc ketonal po ćwiczeniach ale potem już górki i szybko widać poprawę. Grunt to samozaparcie. Rurka od odkurzacza w dłonie i jazda. Z kolanem (dzięki bogu) nie wiem jak to jest. POWODZENIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 ja mogę tylko życzyć powodzenia i dużo samozaparcia w dochodzeniu do sprawności. trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 Cholera, czyli sezon pozamiatany... Oby dalej bylo lepiej - duzo lepiej ! Pozdrawiam i do stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 Zdrowia i samozaparcia! No, i na pociechę, najlepsze miesiące do jazdy jeszcze kawałek czasu przed nami, marzec, kwiecień - sezon nie stracony. Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 a byly 190 bo takie sa w promocji http://www.sklep.4energy.pl/product3094/atomic_narty_gs_11__red_cha_4_5__i_wiazania_race_1018/ jak widac nie ten stok i nie te narty. Jezdze tam bardzo czesto i jeszcze nie widzialem go przygotowanego pod GS`a, a i tak bylo wiele szczescia bo przy takim wiazaniu to najczesciej ukreca kolana szybkiego powrotu do zdrowia.....oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Tak tylko to co ty dałeś to jest bodajże sklepówka (przynajmniej na fotce) a race sie wysypał na komórze tamto jest dopiero "ogjeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 no wlasnie problem w tym ze to nie sklepówka tylko "komóra" (i to nawet widać na fotce)..bo ja mialem w rękach i na nogach..... akurat atomica łatwo rozpoznać po małej srebrnej "nalepeczce" na nosie płyty - "atomic race center" czy jakos tak.... każda para tam przygotownaych nart ma opisane kąty krawędzi na jakie zostały wyprowadzone.. kolega który się na tym cudzie połamał będzie to mógł potwierdzić ... właśnie pojawiło się na rynku trochę tych GS'ów i można się tanio zaopatrzyć w nartę na której nie ma gdzie w Polsce jeździć.. ale jeżeli ktoś wybiera się w kochane alpy to to dobra inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 no na fotce jakoś ta narta ma te magiczne sklepowe kanały (wytłoczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Jak te narty kręciliśmy to pod wiazaniem pisało racing departament nie zauwarzyłem innego napisu moze jest ale niewidziałem to fakt konty były opisane pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 dzieki Race wlasnie o to chodzilo ..i dokladnie jest w tych które podeslalem w linku.... Znajomi zeby "dostosowac" je do polskich warunkow wyminiali te wiazania 1018 na race`y 614 pod Vista i juz mozna bylo wyskoczyc na normalne...polskie stoki i sie nie zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Do Dina , zawsze jeżdzę szybko (jakies 33 lata już) i nigdy nic mi się nie stało ,tak na marginesie to nie są moje pierwsze narty serwisowe gigantowe (mam także Heady , Volkle ...193cm!) A ze przydzwoniłem nieszcześliwie to juz tak bywa. 4 lata temu złamałem nogę na sankach! (od wielu lat na niepozorną górke siadłem i kuku stało się ) Więc jak swiet swiatem wypadki i urazy były są i będą . Pozdr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Wiesz nie neguje twojej techniki i umiejetnosci... ale musisz przyznac ze na takich nartach (ktore ida zreszta jak zyletka) prawdopodobienstwo zrobienia sobie krzywdy jest znacznie wieksze....ale to stwierdzenie wyprowadzilem z tezy nr 1:) ....W polsce nie ma dobrze przygotowanych stokow a jezeli sa to tylko wyjatek potwierdzjacy regule that`s all... Oczywiscie zycze powrotu do zdrowia, wielu udanych wyjazdow i dotarcia tych GS`ow PS w garazu stoja jeszce dynastary omeflo 210 : ciezko wystane w sklepie gorniczym LOL..to byly czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Wielka Racza na lalikach na czarnej to chyba nie jest w polsce ale moze ja się nieznam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na stoki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 co za roznica ...jak w Polsce 90% polacy, a slowacy ida juz po "bandzie" na sylwestra wszystkie scianki polane woda zeby ludzie tego nie wytargali ....lepiej bylo lyzwy pozyczyc ... widac bylo ze ida na kase za wszelka cene.. czasami w tygodniu golgota w szczyrku jest lepiej przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi