Raceman Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Raceman testował atomiki gs11 komórkowe 190cm i przy 100km/h zaczoł latać (na czarnej trasie) ale red bula nie pił i w tej chwili nóżka w gipsie i bark wybity ale opinie sa bardzo pozytywne co do tej narty (demony prędkości)cytuję w tej chwili demon prędkości kuśtyka i czeka na sciągniecie gipsu za 4 tygonie ps. jeszcze gogle ma odbite na pyszczku pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 no kurde, to dał czadu! Powrotu szybkiego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 uuuuuu "niech moc będzie z nim" to naprawde nie ciekawe musiało być, to pomagasz braciszkowi ? Szybkiego powrotu do zdrowia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Jasna cholera:( : a ja czekam na info od niego co tam na Wielkiej Raczy, Bartek jak możesz poślij mi jego nr tel na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Wyrazy współczucia. Szybkiego powrotu na deski. A pytanie mam: to gdzie (w jakim ośrodku) rozwinął taka prędkość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 To ostro wykosił :eek: - duże uznanie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Wielka Racza na lalikach na czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Uuuuuu!!! Raceman wracaj szybko do zdrowia, życzę Ci byś jeszcze dał wycisk tym nartkom!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Gadałem niedawno z chłopem przez telefon, naszczęście nie wykazuje oznak załamania psychicznego i z nowych nartek również zadowolony:eek: - dyć to hahor pieruński nie do zajebania:D Marcin.... musisz w tym sezonie jeszcze na stoku stanąć bo mi piwo obiecałeś postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Niech se przerobi wiązanie, wepnie gire w gipsie w nartę i wraca na stok pokazać tej narcie kto się śmieje ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 A kto to jezdzi na nartach 190cm ? ja rozumiem 184, 188 , ale 190 ? Rejsmenku - zdrowiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Uuuu, szkoda chlopaka. 4 tygodnie gipsu, toz to sezon sie prawie skonczy. Niestety wypadki chodza po ludziach. Szybkiego powrotu do zdrowia zycze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Mimo,ze w naszym polskim ''piekiełku'' nic podobno nic tak nie cieszy jak nieszczeście bliżniego to przykro czytac o takich sytuacjach. Ale Raceman to twardy chłop i mysle ,że po niedzieli spotkamy sie na stoku:) . W koncu nie takie rzeczy sie robiło ze szwagrem po pijaku. Optymistyczny akcent to,że... narta cała:D .A i tester w narcie chyba zakochany:cool: . Choc w pierwszym odruchu zacząłem szukac spraya zeby w ramach solidarności napisac w okolicy Atomic C..j. Raceman zdrowiej szybko i ''headlong'' w dół na Gs11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Zdrowia zycze, na powrot i na pozniej Chodza wlasnie teraz w sprzedazy gs11 komorki 190, z wiazaniami 10-17; Jaks wyprzedaz magazynowa - mozna kupic za ok 450 pln; A 2 slowa szczegolu wiecej - jakis dodatkowy powod tego lotu sie jeszcze przytrafil, bo sama stowa to nie wystarczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Jak sie jeździ to wypadki sie zdarzają. Narty to nie szachy. życze szybkiego powrotu na stoki - może być z gipsem - pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia, i więcej szczęścia, albo rozwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diora Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Zdrowiej Przyjacielu i faktycznie wiecej rozwagi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Bobek nie wiem na 100% czy mają 190 czy 188 bo tam nic nic pisze tylko na płycie jak to montowałem pisze racing departament a wiazania 1018 ps.sam nie wie co sie stało ocknoł sie i niewiedział o co chodzi:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Bobek nie wiem na 100% czy mają 190 czy 188 bo tam nic nic pisze tylko na płycie jak to montowałem pisze racing departament a wiazania 1018 ps.sam nie wie co sie stało ocknoł sie i niewiedział o co chodzi:D pozdro Barti:D To tak jak po dobrej imprezie na studiach. Rano się budzisz, leży jakieś cóś koło ciebie i nie wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 MACIE WSZYSCY POZDROWIENIA GORCE OD Racemana i niech MOC bedzie z Wami ps.jest dobrej myśli i siedzi w domku z naratmi pod pachami hahahah:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Bobek nie wiem na 100% czy mają 190 czy 188 bo tam nic nic pisze tylko na płycie jak to montowałem pisze racing departament a wiazania 1018 ps.sam nie wie co sie stało ocknoł sie i niewiedział o co chodzi Bo to dlatego, że Atomicki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Bobek nie wiem na 100% czy mają 190 czy 188 bo tam nic nic pisze tylko na płycie jak to montowałem pisze racing departament a wiazania 1018 ps.sam nie wie co sie stało ocknoł sie i niewiedział o co chodzi:D pozdro Barti:D To weź do ręki przymiar wstęgowy zwijany (potocznie zwany miarą), zmierz i Bobic będzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 szybkiego powrotu nastoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia, w 4 tyg sie wykuruje i pojedzie jeszcze na nartki w marcu albo w kwietniu:) twardy hahar z niego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Dziękuję Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa i pamięć ,nawet nie przypuszczałem że tylu ludzi mogę obchodzić... A co do nart to są boskie , niesamowite trzymanie i przyspieszenie , oraz spokój na trasie !!! Dziękuję jeszcze serdecznie . Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi