witek52 Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Znalazłem w necie filmik: ta technika, ten sprzęt;) http://pl.youtube.com/watch?v=ceIViCbbTIg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Świetny film -dzięki Witek. W tych Mistrzostwach reprezentowała nas: GROCHOLSKA - KURKOWIAK BARBARA ps. "Kuczerawa", uczestniczka Powstania Warszawskiego (1944), narciarka - alpejka, 25-krotna mistrzyni Polski, uczestniczka ZIO w Oslo (1952) i Cortina d'Ampezzo (1956), poetka. W slalomie była 17-ta. Dzisiaj Panią Barbarę można spotkać pod Nosalem, gdzie udziela lekcji narciarstwa. Z uśmiechem i bardzo dobrej kondycji. Miałem to szczęście, że pierwszych lekcji narciarstwa mojej 3-letniej wówczas córce, udzielały córki pani Barbary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 filmik klasyka, no witku postarałes się a ty bończa skąd tyle informacji masz, wygląda na to że chodząca encyklopedia, albo w sposób doskonały google opanowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Znalazłem w necie filmik: ta technika, ten sprzęt;) http://pl.youtube.com/watch?v=ceIViCbbTIg Świetny filmik Wszech obecne swetry - klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 a ten z 4 to kończył tak jak Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 No i wszechobecne nóżki razem, nawet w zjeździe. Jakby były noty za styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 To stare narciarstwo było z duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Kurde, taki sprzet, 'dresiki', czapeczki, albo nawet gole glowy+stylowe fryzury ale jak goscie smigaja. Wtedy sprzet nie jezdzil 'sam' i trzeba bylo miec rzeczywiscie dobra technike i duuuzo odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi