Leski Napisano 10 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2003 heh .....kilku gości sie juz zapowiedziało NEWSCHOOLERS rULeZ !!! .::www.ski2die.pl::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? Ja będę, ale jako widz. Będę oglądał tych jeżdżących cwaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 12 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? ...trza pojechać....kupa śniegu, i to obok pałaca kultu-ry a na dodatek jak bobic napisał cwaniaki co bedom skakać aż miło....jeszcze dopracujem z chłopakami po "patyku" swoje 720 bo na razie wychodzi nam tylko 712 i jazda.....!!!!! )))) PS. a tak poważnie to pewnie się zaglądnie rzucić okiem na kawałek śniegu...)) pozdrowionka -muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanczO Napisano 13 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? To ja tez chyba zagladne a co mi tam ) Skakac w tym sezonie jeszcze nie mam na czym chociaz moze dla zdrowia lepiej )) Pokoj i do zasniezenia ... tfu do zoabczenia! ||:.SanczO.| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? Ja, ja ,ja (ty podskakuję) Ja...cek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? bedzie tez mój kumpek pedro z zajawki snołbordowej sign-x i takie dziewczątka fajne co nie skaczą ..ale lubią tych co skaczą .::LeSki::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 15 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2003 kto wpadnie 27 do wawy poskakaćna snow show? Te dziewczatka mnie przekonaly. Gdzie mozna se nauczyc skakac? Leski udzielasz korepetycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi