MasterFlamaster Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Tak więc mam pytanie... jakie polecacie narty dla kogoś kto jest jakoś między średniozaawansowanym a zaawansowanym (jeżdżę 7 lat po ok 3 tygodnie w roku ;/...). Tak więc prosił bym o podanie jakiegoś modelu z opisem itd. Z góry dzięki . ps.: innym średniozaawansowanym też to sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 jeśli przez 3 tygodnie w sezonie to może lepiej wypożyczalnia? lub nawet testówki brać,każdym razem inne będziesz miał większe rozeznanie piszę tak ,choć nie wiem czy sam bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 musisz bardziej sprecyzować swoje oczekiwania co do narty , ale napewno coś z junorskich nart było by dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Tak więc mam pytanie... jakie polecacie narty dla kogoś kto jest jakoś między średniozaawansowanym a zaawansowanym (jeżdżę 7 lat po ok 3 tygodnie w roku ;/...) Musialbys podac troche wiecej danych... Wzrost a szczegolnie wage, jak chcesz jezdzic (skret dlugi, krotki), trasa - poza trasa itp. Bo przy takim zapytaniu to nie za bardzo mozemy sie wstrzelic w Twoje oczekiwania. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nie zebym się reklamował : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=292021451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterFlamaster Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 No więc mam 175cm wzrostu i ważę 61kg. Rozmiar buta to tak ok 43 jesli to komuś potrzebne:). Narty potrzebne mi są NA trasy. Skręt hmmm... ojej niewiem:P. Ale wydaje mi się, że krótki (szybsza jazda tak??). Mysiauek... te twoje narty z tej aukcji mi się nawet podobają. Wiesz z okazji, że mam dopiero 15 lat to muszę jeszcze sprawy załtwić ze starszymi ale może i się na nie zdecyduje. Niewiem zobacze. No i poczekam co mi doradzą inni... a właśnie co do innych: co myślicie o tyh nartach co wystawił mysiauek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 Sam jestem ciekawy, bo pewnie poza mną nikt na niej nie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterFlamaster Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 No poczytałem o tej narcie duużo więcej. I powiem, że zbiera całkiem niezłe noty:). Wszyscy (a raczej większość) jest z niej zadowolona, w WORLD SKI TEST zajęła 9 miejsce w kategorii ALL MOUNTAIN, zdobywając 33,8pkt na 50 (żadna narta nie wyszła poza 42pkt...), tak więc to dobra nota. Jeśli chodzi o wygląd to mi się podoba. Tak więc pozostała mi rozmowa z rodzicami... no ale zobaczymy co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 chyba trochę pomyliłeś narty http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1976&id_modelu=2490&porownanie=tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supershape Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 może coś z Atomica St 10/11? Narta może i z grupy race ale miałem okazje na nich jeździc i musze powiedzieć ze narta jet bardzo przyjemna. prowadzenie ma bajeczne ,wybacza błędy a wprowadzenie ją na krawędź jest nardzo łatwe. myślę ze minimum 163musisz mieć narte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi