rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 kurcze no i bede musial w Alpy jechac:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Witam... Widze ciekawa wymiane zdań hehehe i tylko powiem-nigdy nie byłem w alpacha w naszych gorach to zima raz na Szrenicy,i nie bede porownywac polskich gor do alp,ale czytajac duzo na ten temat 99% ludzi uwaza ze alpy to maja najlepsze trasy narciarskie i warunki w europie-jakis powod tego musi byc... Za rok jak dobrze pojdzie Alpy zalicze a wtedy sie dopisze do tego postu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 no musisz tu uważać co mówisz hehehe ja a właściwie mój znajomy z Niemiec który mieszka w alpach porównał goryczkowa z alpami - a chodziło mu głownie o widoki i tak sie zaczęło, no i zaraz zostałem PRL owcem :D :D : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Boncza mam pytanko? jakie warunki mogą być w sobotę i niedziele na Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Nic nie dziękujesz za dobrą prognozę? Mam nadzieję, że przeczytałeś odpowiedź na swoje pytanie w wątku "Raport"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 w sumie można było jechać na Kasprowy, ale z tego co widać to w Polsce już po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Wczoraj na Kasprowym wiało. Dzisiaj pewnie było OK, choć ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 teraz tylko lodowce zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 witam... jedno szybkie pytanie.... JAK TO JEST ZE W SZKLARCE BRAKI SNIEGU A NA KOTELNICY WARUNKI IDEALNE?CZY TEMPERATURY,A MOZE POPROSTU W BIAŁCE DBAJA O STOKI NO I TYM SAMYM O LUDZI:confused: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 dbają,oj dbają nie tylko o stoki,o ludzi ale i o własne zyski chociaż nas najbardziej interesuje żeby stoki były przygotowane bo w Białce jak mróz jest to armaty całymi nocami robią śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 moga dbac o zyski ale ludzie wtedy sie ciesza,ale i tak mimo tego ze jak bylem w Szklarce i był mroz wogole nie pomysleli o nasniezaniu... wiecie co Gadałem z jedna laska i mowi ze pytała obsługe czemu nie nasniezaja-skoro jest mroz-mowi ze w Harrachovie nasniezaja,a obsługa do niej-JAK PANI SIE NIE PODOBA PROSZE JECHAC DO CZECH:mad: normalnie krew zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 poprostu polskie realia wszystko jak najmniejszym nakladem sil:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 przykre to takie,ale cóż zrobic dolina ze takiego lenia maja w dupie...normalnie bym wymienił ekipe na tychj co chca by ludzie z checia jezdzili do szklarki,nie mowie tu o Hali Szrenickiej ale i np.Puchatku,ktory kazdemu pokazuje co sie dzieje na stoku,a widzac co np.dzisiaj tam jest to porazka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 moga dbac o zyski ale ludzie wtedy sie ciesza,ale i tak mimo tego ze jak bylem w Szklarce i był mroz wogole nie pomysleli o nasniezaniu... wiecie co Gadałem z jedna laska i mowi ze pytała obsługe czemu nie nasniezaja-skoro jest mroz-mowi ze w Harrachovie nasniezaja,a obsługa do niej-JAK PANI SIE NIE PODOBA PROSZE JECHAC DO CZECH:mad: normalnie krew zalewa... to ta laska w Dodę się zabawiła:)...to tak jaby sie spytać polityka dlaczego w naszym kraju nie jest coraz lepiej...co ci odpowie?...jak sie nie podoba to do Irlandii se jedz!....w Białce jest prywatny zarząd i tak wszystko wygląda...to tak jabyś we własnym sklepie wylał pomyje na środek podłogi i czekał aż same wyschną i się same wykruszą?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 nie wiedzialem ze w Bialce prywatny zarzad ale po wygladzie stokow mozna sie zorientowac,to tak jak na Hali Szrenickiej-prywatny wlasciciel i odrazu lepiej to wyglada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Zasada jest jedna. Jak coś ma właściciela to się rozwija. Pańskie oko konia tuczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Zasada jest jedna. Jak coś ma właściciela to się rozwija. Pańskie oko konia tuczy. nic dodać nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi