rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 witam dzieki za pomoc troche osrodkow zwiedzilem i musze powiedziec ze super mnie zaskoczyl Kasprowy-warunki bajka, trasa jak w alpach (kolejka wjazdowa niestety nie) jade jeszcze raz w ta sobote i niedziele- tylko bilety na kolejke musze jeszcze zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 super mnie zaskoczyl Kasprowy-warunki bajka, trasa jak w alpach to Ty waldusiu był w innych alpach:confused: albo ja na innym Kasprowym:eek: nic ja ze tego nie rozumuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 ee figo gdzieś w alpach napewno byś znalazł taką trase one są taaakie duuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 uwierz mi na słowo nasz Kasprowy mi się podoba i to nawet bardzo ale w Alpach nie będę próbował znaleźć podobnej trasy nie czuję takiej potrzeby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 hehehehe wisze ze w alpach koledzy nie byli:) jezeli choc troche im goryczkowa alp nie przypomina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 To teraz przywaliłeś Z tego co wiem to Figo jest parę razy w sezonie w Alpach ja z resztą też i potwierdzam że polskie stoki typu Goryczkowa to pikuś przy ośrodkach austryjackich czy włoskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 no właśnie Ambro to miałem na myśli taki kocioł Goryczkowy choć bardzo urokliwy, jest tylko mikronową częścią tego co znajdujemy tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 a ja widzę ze dalej sie u Polaków nic nie zmieniło wszystko co zagraniczne chwalą pod niebiosa, a nie potrafią sie ze swojego cieszyć, ja bylem na Kasprowym z grupa moich dobrych znajomych z Niemiec (Allgäu) i to porównanie z alpami to w sumie od nich wyszło, no ale tez sie mogą mylić no nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 no wiesz śnieg jak śnieg i tu i tam jest biały skały jak skały i tu i tam są szare ale o infrastrukturę chodzi no nie ma czego porównywać,nawet cen się nie da porównywać bo niestety u nas jakoś to wszystko strasznie drogo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 acha i nie chodzi mi czy ktoś był raz czy 20 razy w Alpach chodzi tylko o zwykle porównanie , a w alpach można bez trudu znaleźć gorsze górki od goryczkowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 kurcze polecam dokładnie czytać moje posty - czy ja porównywałem infrastrukturę???????:eek: ja porównywałem przyrodę, trasę, góry, widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 no wiesz śnieg jak śnieg i tu i tam jest biały skały jak skały i tu i tam są szare radze troszkę przystanków zrobić i porozglądać sie na boki i zobaczysz jak kolorowe są widoki w górach i to nie ważne czy w alpach czy w tatrach no chyba ze w Alpy jeździsz, żeby potem na forum poszpanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 czy ja porównywałem infrastrukturę???????:eek: może nie. troche osrodkow zwiedzilem i musze powiedziec ze super mnie zaskoczyl Kasprowy-warunki bajka, trasa jak w alpach (kolejka wjazdowa niestety nie)a może tak. boć kolejka to infrastruktura:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 czy ktoś może polecić jakieś ośrodki narciarskie w okolicach Bialki, Zakopca, Nowego Targu, jadę ze znajomymi po raz pierwszy w te rejony i nie mamy zielonego pojęcia gdzie pośmigać to byl pierwszy post i jak widzisz pisalem o osrodkach w okolicach Zakopca a nie Garmisch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Kotelnica,Bania,Kaniówka,Litwinka to w Białce T. Jurgów,Czarna Góra, Bukowina Tatrzańska,Małe Ciche,Harenda, to po drodze z Białki w kierunku Zakopca Szymoszkowa,Gubałówka,Nosal,Kasprowy Wierch i przyległe do niego kotły,Gąsienicowy i Goryczkowy to w samym Zakopcu Witów to wyjeżdżając z Zakopanego w kierunku Czarnego Dunajca dalej jadąc do Chochołowa i skręcając w lewo samym Chochołowie wjedziesz na Słowację i najbliżej masz Meander ski park czyli narty i baseny. Między Białką a Chochołowem jest jakieś 50 km może nawet mniej spokojnie można sobie to objechać w jeden dzień. Oczywiście nie wszędzie jeżdżac na nartach bo wtedy czasu braknie. Jak będziesz w Nowym Targu i skręcisz pod wiadukt (na Białkę) to na tymże skrzyżowaniu możesz skręcić np. w lewo na Czarny Dunajec i to samo zaliczyć tylko w odwrotnej kolejności. Obejrzyj to na mapie. a czy ja tak szczegółowo pisałem o Garmisch i okolicach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 kurcze strach powiedzieć coś pozytywnego o polskich górach na tym forum- ok to sie dostosuje k.......a chyba osiem godzin staliśmy w korku na zakopiance zanim do Nowego Targu z Krakowa dojechaliśmy wiec poszliśmy na stok niedaleko hotelu - warunki na stoku k....w fatalne kilka razy sie na lodzie w..j..balem. Na drugi dzień Białka k...wa kicha ludzi ja w mrowisku to samo w Jurgowie i Małym Cichym Kasprowy k.....wa porażka konikowi haracz zapłaciliśmy za miejsce w kolejce a i tak mało nas kolejkowicze nie zlinczowali a na Kasprowym k...wa kicha śnieg biały skały szare, nie to co w Alpach - infrastruktura bajka / góry wysokie / trasy miodzio i wszystko taniusie , no ale co tu sie dziwić mocniejszy pieniądz, lepsza technika to sobie k....wa lepsze i wyższe góry zbudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 No nareszcie po ludzku gadasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 No nareszcie po ludzku gadasz hahahahha nie no ale dajcie siana typowi to człowiek PRLa swoje najlepsze znaczy sie, albo poprostu idio tfu patriota ! RikiRik wylzuj to tylko forum nie zawsze wszyscy sie zgadzają ale sam chciałeś porównania Alp do kasprowego to je Figo porównał i nie ma sie co wykręcać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 i jak pojadę z powrotem do siebie to zamieszczę fotki z wojaży po alpach i dopiero będzie gites:D niema to jak szpan:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 kurcze strach powiedzieć coś pozytywnego o polskich górach na tym forum- ok to sie dostosuje k.......a chyba osiem godzin staliśmy w korku na zakopiance zanim do Nowego Targu z Krakowa dojechaliśmy wiec poszliśmy na stok niedaleko hotelu - warunki na stoku k....w fatalne kilka razy sie na lodzie w..j..balem. Na drugi dzień Białka k...wa kicha ludzi ja w mrowisku to samo w Jurgowie i Małym Cichym Kasprowy k.....wa porażka konikowi haracz zapłaciliśmy za miejsce w kolejce a i tak mało nas kolejkowicze nie zlinczowali a na Kasprowym k...wa kicha śnieg biały skały szare, nie to co w Alpach - infrastruktura bajka / góry wysokie / trasy miodzio i wszystko taniusie , no ale co tu sie dziwić mocniejszy pieniądz, lepsza technika to sobie k....wa lepsze i wyższe góry zbudowali. no poszedłeś po bandzie:D:D Ty "Mania" nie nerwujsie forum jest po to aby się ścierały różne poglądy a nie po to żeby wszyscy jak barany w Alpy owczym pędem bo jeszcze w jakich majakach pomyli im się Zugspitze ze Szpiglasowym i sie zadeptajom no jak to barany :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 heheh jaki PRL od 24 latek siedzę w rajchu, żadnego problemu nie widzę ze każdy ma odmienne zdanie na ten sam temat, niema to jak spaß Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Panowie wyluzujcie:) widzę ze odbieracie moje posty troszkę inaczej jak myślę i pisze:D żartuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 niema to jak spaßno i patriotyzm z niemieckim paszportem:D Dobrej nocki wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 no a w to Wochenende znowu na Kasprowy jedziemy, to będzie o czym gadać w następnym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Halny idzie, więc pogodzi wszystkich w bólu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi