wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Witam mam pytanko odnosnie bialki chce sie tam wybrac na weekend ale nie mam jeszcze rzadnego zalatwionego noclegu a druga rzecz jakie tam panuja aktualnie warunki dzieki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Witam mam pytanko odnosnie bialki chce sie tam wybrac na weekend ale nie mam jeszcze rzadnego zalatwionego noclegu a druga rzecz jakie tam panuja aktualnie warunki dzieki za wszelkie info Warunki panują bardzo dobe trasy są naśnieżone czynne wszystkie, lecz myślę że od tego weekendu zapanuje tam extrema, a minowice mmmmiiiiiiiillllliony ludzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt_Gdansk Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 To fakt. Zapowiada sie wiele ludzi. Sam sie wybieram w ten weekend (; Co do sprawy noclegow - jest ciezko. Sam sobie zalatwialem nocleg w pensjonacie,a dzwonilem 3 tyg. temu i to byl ostatni wolny pokoj. Przed tem dzwonilem w inne miejsca noclegowe i wszytsko zajete. Jesli chodzi o warunki to sa wysmienite. Zreszta tutaj masz wszystko: http://www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 mam kolegę który był w Białce na "sylwka" tłumy są wtedy na maksa ale On to olał i jeździł sobie luźno na Litwince jak ktoś lubi orczyki to jest jakaś alternatywa...to prawda,że kiepska ale jest osobiście nigdy na Litwince nie jeździłem,choć muszę przyznać,że w tym roku wyglądało to dość pozytywnie i jeszcze w sprawie noclegów: jak się jest już na miejscu to bez dachu nad głową nikogo nie zostawią wiem bo ćwiczyłem to w 2006r. w czasie ferii i dodatkowo jakaś olimpiada szkół czy cóś tam było.wpadliśmy na dzień ale postanowiliśmy zostać ,kilka pensjonatów i kwater obskoczyłem a oni wykonują po kilka telefonów do rodziny i znajomych i na pewno coś znajdą ja wtedy szukałem dwu osobowego pokoju a trafiały się trójki,czwórki np.bez telewizorni,lub łazienka na korytarzu może nie traficie pełnego komfortu (nawet takiego góralskiego) ale jakieś lokum bankowo sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 bardzo dziekiuje za wszystkie informacje nocleg juz znalazlem przez znajomego na 8 osob a warunki widzialem ze sa super wiec nic tylko czekac do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diora Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Co Wy z ta Białką Jaworzyną itp. oczywiscie ze jest tam super ale w dni powszednie stoki super klimat ... rozumie rozumie nie kazdy moze ale jezeli jade juz tyle km jak niestety nie jeden z Was to normalne ze chcecie cos pojezdzic a nie tylko stac w kolejkach ja proponuje np wierchomle z bazą noclegowa w piwnicznej noclegi za 25 zł(sam byłem w tamtym tygodniu nocowałem moze ceny na ferie skoczą ale nieznacznie) do wybru jeszcze trasy w suchej dolinie (ale tam czas sie zatrzymał co wyciag inny karnetale trasy ładne) do krynicy około 30km jak ktos koniecznie ma ochote na miejscu w piwnicznej jest tez wyciag kokuszka (czy cos podobne w nazwie około 750m ) a ryterski raj z piwnicznej tez nie wiecej jak 15km nie powiem juz o szczawniku gdyby jeszcze te wyciagi ruszyły (łączac muszyne z wierchomla) to wybór jest moim zdaniem niezły i mysle ze ludzi duzo mniej niz na Jaworzynie i Białce bo to co widziałem przed sylwestrem na jaworzynie to..... MASAKRA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diora Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Zapomniałem dodac ze Wierchomla od Piwnicznej lezy jakies 14 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ja w bialce mam pokoje po 30 zl ze sniadaniem a o ludzi sie nie boje pooprostu nigdy tam nie bylem i chce przekonac sie jak tam jest a ze nadazyla sie okazja wyjazdu w tym terminie to juz nic nie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ucz się rosyjskiego to w Białce Ci się przyda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diora Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ucz się rosyjskiego to w Białce Ci się przyda;) hehe dobre Figo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 rosyjski jakos nie bardzo mi wchodzi wiec moze na migi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 a djadja Lenin mówił:uczitsa,uczitsa i jeszcio raz uczitsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ruski też przydaje sie w ...livigno:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 u mnie nie ma problemu ja to z chińczykiem nawet porozmawiam;) byleby chińczyk po polsku umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 u mnie nie ma problemu ja to z chińczykiem nawet porozmawiam;) byleby chińczyk po polsku umiał Najmniejszy problem to masz porozmawiać z Węgrem..... nawet Węgier polskiego nie musi znać: pamiętam jak w Bukowinie parę lat temu Węgrzy do Zakopanego miejscowego górala o drogę pytali i na całe szczęście trafili że z Figo przejeżdżaliśmy i widzidzieliśmy po rejestracji że to Węgrzy więc Figo wyskoczył z auta i do nich że mówi po Węgiersku i czy może im powóc, a oni na to Kur...a:eek: (po węgiersku oczywiście) to jest niemożliwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Węgrzy więc Figo wyskoczył z auta i do nich że mówi po Węgiersku i czy może im powóc, a oni na to Kur...a:eek: (po węgiersku oczywiście) to jest niemożliwe!!! Dobre, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 no przecież mówiłem ,że dogadam się nawet ......może być z węgrem a jakby jeszcze wody rozmownej połknąć odrobinę to nawet ręce od tłumaczenia tak nie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ale na serio z Madziarami sie dogadasz w ich języku?? bo jak tak to BIG RESPECT:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 ale na serio z Madziarami sie dogadasz w ich języku?? bo jak tak to BIG RESPECT:D On nie będzie się chciał chwalić więc ja napiszę: tak Figo dość dobrze włada językiem węgierskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 no dam Wam próbkę: fungulosz mungulosz buroki:D igesz tigesz zektrosz treptosz zejdź mi z kabla bo mi deptosz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 no dam Wam próbkę: fungulosz mungulosz buroki:D igesz tigesz zektrosz treptosz zejdź mi z kabla bo mi deptosz spadłem z krzesła :D to po fińsku też sie dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 o kur*** nie moge sie już śmiać bo mnie mięsnie brzucha juz boląno figo przyznać trzeba że razem z SB macie najwieksze poczucie humoru na forum:d naprawde tekst roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 panowie ktora droga najlepiej dojechac ndo bialki bede jechal z mikołowa slask droga przez wadowice czy na a4 i zakopianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nie pchaj sie w sobote na zakopianke bo korasy beda straszne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Witam wczoraj wieczorem wrocilem z Białki warunki sniegowe byly rozne z rana ladny sztruksik ale pozniej juz muldy z nasypami sniegu i oblodzenia, ludzi mnostwo choc w kolejkach nie stalo sie wiecej jak 15 minut po 14 bylo juz znacznie luzniej oglonie wypad zaliczam do bardzo udanych choc jak dla mnie to ta Bialka troche przereklamowana wyciagi super ale gorka dosyc latwa i lagodna spodziewalem sie czegos wiecej myslalem ze jest tam jakas mala scianka gdzie mozna troche poszalec ale niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi