JC Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Ludzie co się stało 7.30, a SB nie ma na forum? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 7:43 Jestem, żyje i wszystko ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Żona mu się na koszuli położyła. A dzieciaki pewnie już w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 trzeba to do kalendarza wpisać jako wydarzenie !! ....niebywałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 7:43 Jestem, żyje i wszystko ok!! Eeeee no to się cieszymy! Ale i tak będzie o tym głośno, że zaspałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Żona mu się na koszuli położyła. A dzieciaki pewnie już w szkole. O i tu się mylisz co do charakteru mojej pracy: żadna koszula tylko dzinsy i golfik w zimie, a w lecie koszulka krutki rękaw, poprostu zwykły fizol jestem:D A wczotaj to byłem jeszcze później chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Eeeee no to się cieszymy! Ale i tak będzie o tym głośno, że zaspałeś No ale jak o 5:20 się tu melduje to nikt nie zauważy:( To wtedy jak na narty jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 O i tu się mylisz co do charakteru mojej pracy: żadna koszula tylko dzinsy i golfik w zimie, a w lecie koszulka krutki rękaw, poprostu zwykły fizol jestem:D A wczotaj to byłem jeszcze później chyba Myślałem o koszuli nocnej albo pidżamie, jak wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 No ale jak o 5:20 się tu melduje to nikt nie zauważy:( To wtedy jak na narty jadę Nie przejmuj sie Sławek.Najwięksi tego świata byli z reguły doceniani przez nastepne pokolenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 No ale jak o 5:20 się tu melduje to nikt nie zauważy:( To wtedy jak na narty jadę OO przepraszam Sławku ja do ciebie nawet o to napisałem bo wydało mi sie to niemożliwe a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dzieńdobry Dzieńdobry Dzieńdobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 kwilicie jak ranne ptaszki:D Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 A dobranoc dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi