emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 witam wszystkich proszę o pomoc w yborze sprzętu do fun-carvingu jeżdżę na nartach od 7 lat (od początku na carvingach), swój poziom oceniam na 6 do 7 uczyłem się na dosyć trudnych nartach scott intoxica ale miałem też okazję jeździć na salomonach crossmaxach 8 próbuję jazdy carvingowej ale kiedy dociskam i narty zaczynają nabierać prędkości to przestaję panować nad sytuacją poszukuję nart do szlifowania techniki ale takich które łatwo dadzą się opanować i nie będą wymagały dużej siły myślałem o nartach blizzard XO IQ lub atomic IZOR 5:3 czy ktoś może mi pomóc w wyborze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 pomyśl o innych dynastar omeglas 63 152, 157, dynastar contact st 9, atomic st11, fischer wc sc 155 albo race sc, a może radarca jak gdzieś znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Jedna z lepszych nart do funa - Fischer RX Hot FIRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 no tak zapomniałem tylko dodać że mam pewne ograniczenia finansowe mój limit to 1000 PLN więc wymienione narty mogą pozostać jak na razie w sferze marzeń no i jeszcze jedno - z tego co wiem to im twardsza narta to wymagana jest większa prędkość i nie wiem czy będę w stanie opanować narty przy dużych prędkościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Fischer RADARC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 dziękuje za wszelkie uwagi spróbuję coś znaleźć dla siebie początkowo myślałem o takim sprzęcie http://www.allegro.pl/item292149026_narty_blizzard_firebird_xo_iq_151cm_black.html sprzedawca bardzo zachwalał, ale nie jestem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 i jeszczeedna sprawa przy wzroście 171 cm i wadze 77 kg długość nart 150 cm będzie dobra? do tej pory jeździłem na 160 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 155cm jesli chodzi o Radarca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 szukałem tych fischerów i nie znalazłem chyba już ich nie produkują i zdecydowanie wolałbym kupić nowy sprzęt do 1000 PLN czy jest jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 www.skirace.pl chyba maja ze dwie pary radarów i chyba w tysiu PLN sie zmiescisz - zalezy od wiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 dzięki za linka na stronce nie mają - jutro tam zadzwonię i sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Na pewno Ci pomoga. A Radarki to TYPOWE narty do funa i fajnie sie jezdzi na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 próbuję jazdy carvingowej ale kiedy dociskam i narty zaczynają nabierać prędkości to przestaję panować nad sytuacją Emik to może jeszcze troche hasju zainwestuj w jakies szkolenie, tak żeby wyeliminować to nie panowanie nad sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 z pewnością by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi