Matt_Gdansk Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Czy istnieja takie osoby ktore w tym sezonie w okresie od 12. stycznia 2008r jada do Bialki Tatrzanskiej i mialy by ochote sie spotkac ? Od Nas jedzie 5 osobowa grupka i z checia mozemy napic sie piwka, porozmawiac oraz poszosowac razem z nowo co poznanymi osobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 ja bedę w białce od 14 ale w pracy:) (na zimowisku) porozmawiać można ale o piwku to tylko pomysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ja też jestem z Gdańska i jestem zdecydowanie ZA takim spotkaniem. Można też zrobić pomorską edycje spotkania skionline.pl Może tłumów by nie było ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt_Gdansk Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Pewnie ! Super pomysl A takze jedziesz do Bialki 12.02.08 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Hmm teraz mi się przypomniało że od 09.02 jestem w Kitzbuhel więc nie dam rady ale takie spotkanie pomorskie pod koniec lutego jak najbardziej Szczena opadnie tym z południa jak zobaczą że mieliśmy lepszą frekwencje niż oni na tym ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt_Gdansk Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Jejku...Co ja gadam ?! Taki zakrecony jestem tym sezonem... Chodzi mi o 12.01.08r ! Tak jak sie zaczynaja ferie zimowe. Jacys chetni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Szczena opadnie tym z południa jak zobaczą że mieliśmy lepszą frekwencje niż oni na tym ostatnio ...czego Wam serdecznie życzymy:) ale dla mnie nie ważne kto z południa kto z północy byleby "forumowicz" i choćby tak jak ja ostatnio tylko dłoń uścisnąć chociaż bardzo żałuję,że nie zostałem ostatnio dłużej do Was niestety 12.01.08 nie dołączę bo w tym czasie będę w Marilewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Drodzy Gdańszczanie a znacie może biuro turystyczne Kompas ? Właśnie wysłałem córkę na obóz narciarski z nimi do Białki - od 13.01 a no i będę tam w sobotę, wieczorem przenoszę się na Długą Polanę do Nowego Targu - szkolenie Activ Sportu - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi