JC Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Gooowno ! Czy musze kazde zdjecie oddzielnie przesylac, by ukazalo sie w Moim Albumie ? Troszke to meczace. A mam galeryjke z kwietniowego Tuxu. Bobicus! Moderatorowi nie przystoi takich słów używać. A co do galerii, to Twoje zdjęcie jest już zaakceptowane. Zdjęcia dodaje się po 5, a nie pojedynczo. Więc nie jest to aż takie uciążliwe. I jeszcze jedno. Proszę opisujcie zdjęcia przy dodawaniu i wprowadzajcie słowa kluczowe, żeby łatwiej było je wyszukać! Rober proszę wrzuć te zdjęcia dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 No dobra, dobra, ponioslo mnie troche UWAGA - Wrzucam foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 jakoś tak cinko mi się nawiguje po tej galerii. Czy tez maci takie wrażenie. A może cóś nie tak klikam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 jest taka chaotyczna ale lepsza taka niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 jest taka chaotyczna ale lepsza taka niż wcale A jak będzie można filmy wrzucać, to sie dopiero będziemy narciarsko rozwijać na podstawie opinii i komentarzy forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 No dobra, dobra, ponioslo mnie troche UWAGA - Wrzucam foty. Juz są na stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Widze, widze Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 coś powstawiałem, ale z opisami to sajgon i bigos nie zły mi wyszedł choć nie wiem dlaczego, bo pisałem wszystko starannie jak się należy w brytfannie i niczego się niespodziewając z opisów zrobił się zając w dodatku cały w buraczkach.... te kompy taka to dziwaczka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 coś powstawiałem, ale z opisami to sajgon i bigos nie zły mi wyszedł choć nie wiem dlaczego, bo pisałem wszystko starannie jak się należy w brytfannie i niczego się niespodziewając z opisów zrobił się zając w dodatku cały w buraczkach.... te kompy taka to dziwaczka:eek: A mnie za to się udało!!! Chłopaki: teraz jak Wasze żony pooglądają te moje zdjęcia z Ischgl to już możeci zapomnieć o wyjazdach męskich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 to będą teraz na topie wyjazdy męskie na tydzień kawalerski:P chłop z polski potrafi :D a zdjęcia :OOOOOOOOOOOOOOOOOOo stary jade tam nawet bez nart tylko dla tej pani:) przywioze ją ze sobą do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 coś powstawiałem, ale z opisami to sajgon i bigos nie zły mi wyszedł choć nie wiem dlaczego, bo pisałem wszystko starannie jak się należy w brytfannie i niczego się niespodziewając z opisów zrobił się zając w dodatku cały w buraczkach.... te kompy taka to dziwaczka:eek: Figo możesz spokojnie wejść do edycji każdego zdjęcia i zmienić opisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 a nawiązując do tych filmów to yyy trudna sprawa by była bo byśmy ze skionline cos a'la youtube zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Figo możesz spokojnie wejść do edycji każdego zdjęcia i zmienić opisy! uff! udało się ale ze mnie nietryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 O dupach myślicie a nie o nartach Dzisiaj ok 15 zamieściłem w galerii zdjęcia z "kawalerskiego" wyjazdu do Ischgl i są tam 2 zdjęcia z ładnymi dziewczynami, zresztą wiecie,... i chciałem Wam powiedzieć ze są tam też zdjęcia z stoków narciarskich w Ischgl-Samnaun bo widzę że dziewczyny odwiedzacie i z 3 fotki w bok od dziewczyn, a reszta nie ważna to już wiem co wklejać żeby galeria była interesująca. I jeszcze jeden wniosek się mi nasówa: że brunetka choć lepiej "wyposarzona":p to w rankingu oglądalności jednak przegrywa z blondynką: na chwilę obecną o jakieś 5 oczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 I jeszcze jeden wniosek się mi nasówa: że brunetka choć lepiej "wyposarzona":p to w rankingu oglądalności jednak przegrywa z blondynką: na chwilę obecną o jakieś 5 oczek Teraz obczaj brunetka przoduje i tak ma być a ogólnie to jeszcze chwila musi upłynąć żeby to wszystko sie przyjęło tych fotek nie ma jeszcze za wiele to moze przez to oglądalność jeszcze nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Teraz obczaj brunetka przoduje i tak ma być a ogólnie to jeszcze chwila musi upłynąć żeby to wszystko sie przyjęło tych fotek nie ma jeszcze za wiele to moze przez to oglądalność jeszcze nie ta normalnie w sprawie relacji brunetka-blondynka bym się zgodził z Tobą, ale nie w tym przypadku: na zdjęciu tego nie widać ale blodynka uwierzcie mi jest naprawdę nie bagatelnej, naturalnej urody...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 normalnie w sprawie relacji brunetka-blondynka bym się zgodził z Tobą, ale nie w tym przypadku: na zdjęciu tego nie widać ale blodynka uwierzcie mi jest naprawdę nie bagatelnej, naturalnej urody...... tzn. TYPOWA Alpejska HELGA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 a nawiązując do tych filmów to yyy trudna sprawa by była bo byśmy ze skionline cos a'la youtube zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 coś się JC stało z twoją wypowiedzią ? bo widzę ze cytowałes moją wypowiedz a tu nic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 Tam parę fotek wrzuciłem. JC jak możesz to je obróć bo ja nie umiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Galerie - aktualizacja W dniu dzisiejszym zaktualizowana została Galeria - można już dodawać komentarze do zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 W dniu dzisiejszym zaktualizowana została Galeria - można już dodawać komentarze do zdjęć!!! No i dupa nie można albo jestem ułomny i nie umie: próbowałem przez Odpowiedź...próbowałem przez szybką odpowiedz i beret :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 No i dupa nie można albo jestem ułomny i nie umie: próbowałem przez Odpowiedź...próbowałem przez szybką odpowiedz i beret :mad: Hmmm - zobacz komentarze tam są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Hmmm - zobacz komentarze tam są! :eek: widziałem.... już nawet to trochę ogarnąłem bo usuwać się nie da. Napisałem tylko na zdrowie Robert a zobaczcie co wyszło: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=706&postid=27#post27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi