SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Galerie jakieś w testowaniu czy co:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Tak, wprowadzamy galerie dla Was. Proszę o chwilę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Wreszcie. Ja już spróbowałem, może będę pierwszy;), czekam na akceptację moderatora:) PS Mój 200-y post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 WIitku gratuluje a z tą galerią to jesli akceptować może tylko moderator to możesz sobie "chwilke" poczekać bo bobika to ja tu żadko widuje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Niestety się pospieszyłem, dalej jest w fazie testów; dostałem wiadomość, żeby czekać; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Twoje zdjęcie zostało już dodane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Nowe galerie! Uruchomiłem galerie dzięki, którym będziecie mogli szybko i mam nadzieję wygodnie zamieszczać zdjęcia z Waszych wyjazdów. Galeria jest jeszcze w fazie testów, więc proszę o wyrozumiałość jeżeli nie wszystko będzie działać tak jak powinno, a angielski będzie się panoszył tu i tam! Ważna informacja! Zdjęcia nie mogą być większe niż 600 x 600 i ważyć więcej niż 100 kB. W galeriach znajdziecie tez dział z konkursami. Już można zgłaszać zdjęcia do konkursu na najśmieszniejsze zdjęcie narciarskie! Nagrody to torby i plecaki ufundowane przez Eurosport! PS. Zdjęcie Witka52 jest już dodane http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=10&postid=4#post4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Super pomysł ! a te konkurs to już w ogóle bomba Brawo za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Próbowałem dodać komentarz do zdjęcia z barem w iglo i niby poszło a nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ja dodałem swoją galerie testową a zaraz zobaczymy co z tego bedzie jak narazie troche sie w tym gubie ale pomysł swietny mam tylko pytanie czy da sie zamieszczać filmy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No qrcze Homar pełna profeska. Foty jak z World Ski Testu Gdzie robiłeś te zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Heh Dzięki jakoś nie są specjalne bo warunki ciężkie były ale na próbę będą a zdjęcia robione w weekend w ustrzykach dolnych jak znajde troche czasu to postaram sie zrobic takie zdięcia z całego skrętu np coś na wzór tych które ktoś podawał w dziale sport "róznica nie tylko w sprzęcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ooo bardzo fajny pomysł. Ja porobię sobie różne foty jak będę gdzieś śmigał a Ty mi potem pomożesz stworzyć taki fajny montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 keine problem ale kończmy tego czata jak coś to odezwij sie na PM jutro poszukam jakiś ciekawszych fotek do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Proszę wstawcie trochę zdjęć, bo chciałbym przetestować galerie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Tak na szybko dwa pytania: 1.czemu nie mogę czytać komentarzy do zdjęć? 2.czy ja nie widzę, czy powrót z forum do galerii jest tylko możliwy przez iknę z górnej listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Tak na szybko dwa pytania: 1.czemu nie mogę czytać komentarzy do zdjęć? Z komentarzami mamy drobny problem techniczny. Niby wszystko działa, ale nie działa Tak na szybko dwa pytania: 2.czy ja nie widzę, czy powrót z forum do galerii jest tylko możliwy przez iknę z górnej listwy? Nawigacja będzie uzupełniona. System jest nowy i dopiero go rozpracowujemy. Przepraszam za kłopoty i zachęcam do korzystania galerii. Pomoże to nam wdrożyć się w obsługę i wyszukać ewentualne błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Hmm. Dodało córkę, czy będzie szcześliwa? Nie wiem. Albo jednak nie dodało, więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Tak na szybko dwa pytania: 1.czemu nie mogę czytać komentarzy do zdjęć? 2.czy ja nie widzę, czy powrót z forum do galerii jest tylko możliwy przez ikonę z górnej listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Pracujemy nad tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 A żeby komętować to musi być co, a narazie szanowni koledzy i koleżanki(nieliczne:( ) wcale się nie wysilacie parę osób wkleiło fotki, a żeby ktoś opis dodał to już nie za ciężko, jedynie SB podszedł do tematu poważnie co się mu rzadko zdarza. Co nie macie zdjęć z Waszych wyjazdów.... niewierzę..... więc gdzie leży problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Jacku super sprawą z ta galeria naprawde bardzo dobry pomysł SB przeciez ty zawsze profi do każdego tematu podchodzisz to oc o kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Jacku super sprawą z ta galeria naprawde bardzo dobry pomysł Jak super sprawa jak z togo ne korzstacie, Bugajson to kiedy wstawiasz jakiś album......dzisiaj jeszcze czy jutro:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 narazie musze fotki skompletowac i wtedy wjade z pelnym asortymentem:) bo sama moja morda to po co tam:) heh:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Gooowno ! Czy musze kazde zdjecie oddzielnie przesylac, by ukazalo sie w Moim Albumie ? Troszke to meczace. A mam galeryjke z kwietniowego Tuxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi