lokiec3 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Jak wiecie zawodowiec nie jestem, 350 zeta na kije to mi troszku szkoda. Jednak te mi by pasowały bo mają ten system wypięcia, podobno fajna i wygodna sprawa. Oceńcie te kijaszki i czy warto dać za nie tą kasę. Z góry dziękuję. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=293963804 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz21 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 z rzeczami na pare lat ja przynajmniej wyznaje taką zasadę ze lepiej kupić drożej(bo to najczesciej jest jednoznaczne z jakością) i mieć dłużej i cieszyc sie pożądnym sprzętem niż kupować taniej i co sezon zmieniać.A takie kije mogą służyć ci naprawdę długo! co nie zmienia faktu ze cena jest dość wysoka i oczywiście daleki jestem od namawiania Cię do takiego wydatku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Odsyłam Cię do wątku na temat kijachów i rękawic z Trigerem. SB dokładnie wszystko opisał. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6101&highlight=leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip.fierek Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Oczywiście, nie powinieneś w ogóle się nad nimi nastanawiać i zaczynać nowego tematu na tym forum. Znam wiele ludzi, którzy mają kijki tej firmy. Są zadowoleni, a wiem, że służą im już długo. To zresztą firma specjalizująca się w tego typu sprzęcie, bo przecież w jej ofercie można znaleźć także kijki do NORDIC WALKING. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów - naprawdę polecam TE kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 z rzeczami na pare lat ja przynajmniej wyznaje taką zasadę ze lepiej kupić drożej(bo to najczesciej jest jednoznaczne z jakością) i mieć dłużej i cieszyc sie pożądnym sprzętem niż kupować taniej i co sezon zmieniać. Kupuj śmiało jak nie masz na TriggeryS. Z tego systemu napewno będziesz zadowolony w Alpach widziałem mnusywo ludzi używających tego ststemu, to "tylko" kije w czasie jazdy napewno nie odczujesz że używasz starszego systemu który notabene jest dalej w ofercie firmy LEKI. A jak masz Intersport pod nosem to idź do Intersportu tam są te same kije w bodaj tej samej cenie może parę zł droższe ale napewno nie kosztują więcej niż 130 zł- zabież ze sobą rękawicę w sklepie przetestujesz system czy Ci to odpowiada. A z kijami to jest tak że teraz je masz.... zaraz ich nie masz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 "Macalem" te kije na zywo. Bardzo fajne, solidnie wykonanie no i maja Trigger'a. Grafika spokojniejsza niz tych z serii 'worldcup' al to kije rekreacyjno-sportowe. Jak tylko Ci sie podobaja to bierz w ciemno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 System super, a kije fajne ale zastanow sie nad kijami Worldcup z systemem Triger bez S są do wyjęcia za nie duże pieniądze wydaje mi sie że lepiej sie prezentują ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No tak z 200-210 trzeba dac, ale tak jak Homar pisze Trigger bez S (czerwona rekojesc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No to nie ma sensu przepłacać za sam deseń WC a i oko przyciągają te WC mi już 2 raz próbowano zwinąć kije tym razem w Witowie nawet się nie spodziewałem to był JC:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No to nie ma sensu przepłacać za sam deseń WC a i oko przyciągają te WC mi już 2 raz próbowano zwinąć kije tym razem w Witowie nawet się nie spodziewałem to był JC:eek: No rzeczywiscie przykuwaja uwage, trzeba uwazac!!! JC:confused: Wyszlo szydlo z worka! SB sprawdz czy Jacek nie ma tych kijow co Ci w Austrii zwineli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Dzisiaj Juice, który zakupił u mnie kask i ochraniacz Komperdella, pytał o jakiekolwiek kije Leki z trigerem. Rzućcie okiem na niemiecki ebay. Nowe są w bardzo rozsądnych cenach. A używki, czasem w bdb stanie są już w ogole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Dzięki za rady. Umówiłem się z gościem na 110 zł + przesyłka poza allegro. Zaraz zamawiam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi