wojtus81 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 a ja na szybki wypad polecam NOWA OSADE w Wiśle stok zawsze przygotowany super ceny niewygorowane darmowy parking jedynie w weekend kolejki dosc spore tak na 15 minut tak do ok 15 a pozniej hulaj dusza stoki robia sie puste i zeby nie bylo tak kolorowo to mankamentem jest brak ubikacji jedynie sa tam toi toie nam facetom to raczej nie przeszkadza ale kobiety maja juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Moszę Tych co się napalili troszkę ostudzić: Najpierw plusy żeby znowu nie popaść w totalną krytykę: Więc stok: nachylenie "rodzinne" ale nie płasko:) szerokość dość spora jak na polskie warunki faktycznie dobrze utrzymany, parking faktycznie jest darmowy to akutat jak na warunki Beskidów ewenement A teraz pojadę: ceny to akurat są jedne z wyższych w Polsce, powiem więcej to są ceny alpejskie jednak niewspółmierne do tego co można otrzymać, a można otrzymać jedną trasę ok 1 km długości obsługiwaną przez 1 orczyk za 30 zł karnet 10 przejazdowy który lekko tam wyśmigam za 2 godziny. Czyli jeżdżąc 8 godzin wydaję 120 zł, a jak cał rodzina(moja)120+120+90+90=420:eek: Karnetów terminowych nijakich niiima!! Jeśli chodzi o kible to mi toi toi akurat przeszkadza, a nie jestem pies żeby chodzić pod drzewko. A tak po za tym to wporzo:D niestety mnie nie stać na takie kutorty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 fakt faktem karnetow terminowych nie ma ale szczerze watpei ze bylbys wstanie przejezdzic cztery karnety za jeden dzien na tym stoku a jesli chodzi o ceny to glownie chodzilo mi o ceny w budkach z jedzeniem kielbasa z grilla 5 zl z chlebem i wszystkimi dodatkami herbata z cytryna 2 wiec jak porownasz to do cen w bialce tatrzanskiej to jest o wiele taniej a mnie na szybki wyskok z Mikołowa sie nie kalkuluje na tani "wypad do bialki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 fakt faktem karnetow terminowych nie ma ale szczerze watpei ze bylbys wstanie przejezdzic cztery karnety za jeden dzien na tym stoku a jesli chodzi o ceny to glownie chodzilo mi o ceny w budkach z jedzeniem kielbasa z grilla 5 zl z chlebem i wszystkimi dodatkami herbata z cytryna 2 wiec jak porownasz to do cen w bialce tatrzanskiej to jest o wiele taniej a mnie na szybki wyskok z Mikołowa sie nie kalkuluje na tani "wypad do bialki" No jak będą kolejki do wyciągu to nie, ale myślę że bez problemu, z 2 lata temu z 8 letnim dzieckiem za niecałe 2 godz poszło nam po 2 karnety 120 zł:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ile jedziecie do Białki ? Bo ja do Zdiaru 2,5h a to ciut dalej. A dojedź do Wisły w weekend !!!! Nie ma tu ikonki "OLA BOGA!". Nowa Osada jest bardzo fajna, ale tylko gdy za darmoszkę z pracy jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 2 godzinki a jak się postaram to i za 1,5 czasm uda się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 dojazd do Wisły zajmoje mi godzinke a jesli chodzi o karnecik naprawde ciezko jest go wyjezdzic w dwie godzinki przy tylu ludziskach na stoku SB a moze sie kiedys razem wybierzemy na Kotelnice bo tak samemu to troche daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 a ja na szybki wypad polecam NOWA OSADE w Wiśle stok zawsze przygotowany super ceny niewygorowane darmowy parking jedynie w weekend kolejki dosc spore tak na 15 minut tak do ok 15 a pozniej hulaj dusza stoki robia sie puste i zeby nie bylo tak kolorowo to mankamentem jest brak ubikacji jedynie sa tam toi toie nam facetom to raczej nie przeszkadza ale kobiety maja juz gorzej na szybki wyjazd jest naprawdę ok, jak się sprężę to w 40 min jestem potem 3 godz jazdy i godzinka do domu z powrotem jestem na obiad, ale jeśli wprowadzą karnety czasowe to bedzie całkiem ok, jesli chodzi o przygotowanie to tylko raz trafiłem na nieprzygotowaną górkę (dwa lata temu w poniedziłek sie wybraliśmy a w niedzielę spadło prawie pół metra śniegu) poza tym wyjatkiem zawsze jest równo i twardo z rana sztruks na całej górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 2 godzinki a jak się postaram to i za 1,5 czasm uda się dojechać No własnie SB - widzisz sens jeżdżenia w polskie beskidy ?? Pchania się do wisły, gdzie korek jest od Ustronia. Parkowania pod spierdol0nym Pilskiem. Zjeźdżania "kto szybciej" z Żaru. Ja mam dość. Wolę pospać i jechać gdzieś w okolice Tatr lub na słowacką część beskidów. Dodam jedno: ja się ostatnio poruszam by sejak na gaz A co jak ktoś ma lepsze autko ? Jedno trzeba przyznać: na "Nowej Osadzie" zawsze jest dobrze przygotowany stok. I życzę im jak najlepiej, bo potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No własnie SB - widzisz sens jeżdżenia w polskie beskidy ?? Pchania się do wisły, gdzie korek jest od Ustronia. Parkowania pod spierdol0nym Pilskiem. Zjeźdżania "kto szybciej" z Żaru. Ja mam dość. Wolę pospać i jechać gdzieś w okolice Tatr lub na słowacką część beskidów. Dodam jedno: ja się ostatnio poruszam by sejak na gaz A co jak ktoś ma lepsze autko ? Jedno trzeba przyznać: na "Nowej Osadzie" zawsze jest dobrze przygotowany stok. I życzę im jak najlepiej, bo potrafią. NA wszystkie pytania odpowiadam NIE, z tym spaniem to się nigdy nie zgodzę ja najbardziej lubię 1 krzesłem do góry i jak o 9 otwierają to ja na parkingu chcę być o 8:20:) , a jak dawno, dawno do szczyrku jeździłem to byłem już tam parę minut po 7 nawet jak jechałem autobusem. Jeśli chdzi o auto to ja mam lepsze Sejka bez gazu, to znaczy na benzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi