Devil Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Witam. Wybieram sie za tydzien do St. Anton am Arlberg. Jako, że będe tam pierwszy raz mam pare pytań: - Jakie są trasy w tamtym rejonie dla osoby posiadającej dość dobre umiejętności, -jak oceniacie tamten rejon w porównaniu do innych rejonów w Alpach, - Czy ktoś się orioentuje jak długo zajmuje przejazd z St. Anton do Lech i Zurs? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Byłem w tym rejonie chyba ze 2 razy i naprawdę polecam. Mieszkałem w Lech w bardzo fajnym pensjonacie z świetną kuchnią. Lech jest znane jako jeden z najbardziej luksusowych w Austrii. Ma to swoje odbicie w cenach Jest tam wiele super sklepów i parę naprawdę fajnych restauracji. Co do St. Anton to bywałem tam tylko jak była na prawdę słaba pogoda i odechciewało mi się jeździć w zamieci. Także bardzo luksusowe miasteczko. Nie pamiętam ile trwa dojazd ale jest bardzo prosty gdyż można wskoczyć w busa i już Co do samego nartowania to jeździłem tylko w Lech i Oberlech (troszkę w bok, dojazd na nartach) chociaż w St. Anto chyba też ale już nie pamiętam . Trasy oczywiście zawsze świetnie przygotowane. Polecam stacjonować w jednym z pensjonatów gdzieś przy samym stoku. Fajnie jest od razu do hotelu zjechać na nartach a rano wskoczyć znowu na dechy zjechać w dół parę metrów i być przy wyciągu. Wiele hoteli jest po innej stronie "głównej" drogi przecinającej Lech i trzeba trochę przemaszerować po uliczkach. Ogólnie bardzo polecam ten region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi