dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 witam. jestem mężczyzna 166 cm wzrostu i wadze ok 70-75 kg a jezdzę przecietnie i zastanawiam się o tym wyborze http://www.allegro.pl/item291867287_nowe_narty_fisher_race_rc4_150cm.html tylko mam pytanie czy wiązania salomon c509 by do nich pasowały bo mam w starych nartach i są w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Obawiam się, że nie ale odpowiedź może udzieli Ci Bobic, który na Fischerach zęby stracił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 To zęby też?Bo,że włosy to widać :D Ups... znowu wyszedł mi off.Miało byc o wiązaniach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Obawiam się, że nie ale odpowiedź może udzieli Ci Bobic, który na Fischerach zęby stracił. No, no, JC ma racje. Ale potem w Sądzie swoje wywalczylem:D Sprawa wygrana w 100% I nie bójcie podawać swoich pracodawców do Sadu ! Zawsze jest szansa. Ale przejdzmy do rzeczy, bo wchodzimy na off. Widze, ze narta nie ma plyty, wiec mozesz zamontowac dowolne wiazanie. EOT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 wiązania wygladaja tak http://www.allegro.pl/item294111817_salomon_crossmax_700_salomon_c509_idealne.html a i mam jeszcze pytanie czy te narty beda dla mnie bo poziom moich umiejętności bedzie na 5,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 bo moje stare kupiłem używane ale jak byłem na stoku i jeżdziłem na nich to trudno było przy skrętach utrzymać je razem a w wypozyczalni mi powiedzieli ze to wina nart "ROSSIGNOL COMP 9J" powiedzieli że to dla juniorów i że powinienem mieć dla seniorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 jeszcze ostatni pytanie jak by pasowały to może wiecie jaki jest koszt zamontowania wiązań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 w carvingu przecież chodzi o to żeby nie trzymać nart razem, ale narta bedzie odpowiednia pomyśl jeszcze o jkiejś płycie , a koszt montażu nie jest wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Dziadek chłopie, koszt montazu to są grosze jesli przliczysz to na swoje bezpieczenstwo. Udaj sie do serwisu, niech zamontuja i szafa gra. Co sie tyczy plyty, to fakt, moznaby na ta narte zamontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 ok wielkie dzięki.a mam jeszcze pytanie gdzie można dostac takie płyty i czy te narty na moje umiejętności są odpowiednie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Hmmm, mysle, ze w dorym serwisie powinni miec. Lub poszukaj na Allegro. Jest to koszt jednak od kilkudziesieciu zl do kilkuset nawet. Polecam dla Ciebie albo 9 mm albo 11. Na wyzsze bym sie nie pchal. Ale jak nie bedziesz mial, to tez sie nic nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 narty są ok na twoje umiejetności a płyte w serwisie jak wiazania będziesz montowała albo na aledrogo poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 ok jeszcze raz wielkie dzieki. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek612 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 jeszcze jedno pytanie co sądzicie o tych płytach http://www.allegro.pl/item294280198_plyta_marker_carving_nowa_11_mm_ze_srubam.html do tych nart http://www.allegro.pl/item291867287_nowe_narty_fisher_race_rc4_150cm.html wiązania salomon c509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi