Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Przeglądając sobie internet wpadłem na ciekawy pomysł. Co powiecie jakby w ofercie gadżetów skionline.pl oprócz koszulek, naszywek i naklejek pojawiły się rzepy do spinania nart ? Używa ich chyba każdy z nas. Jak ktoś na stojaku zobaczy takie dechy spięte napisem skionline.pl od razu będzie wiedział żeby ich nie ruszać i nie zadzierać z taką ekipą i lepiej się do nich przyłączyć Co powiecie na taki pomysł i przede wszystkim Ty JC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Hmmm a majtki lub bokserki ? Jakby spotkać taką kobiecinę "narciarkę" to by było !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No i wogule narty, kaski:D ..... w seriach limit edition:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ambro_jestem ZA!!! Teraz tylko pozostaje nam czekać na słowo od JC Ale propozycja gadżetów jest chyba do zrealizowania Pozdrawiam weekendowo. mysiauek_ pomysł z bielizna THE BEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No i wogule narty, kaski:D ..... w seriach limit edition:D Hehe spoko ale rzepy to chyba nie jest trudna sprawa żeby zrobić na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 nie no akurat rzepy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 JC jak wróci z Witowa to się lekko "zdziwi" He,he,he... tyle propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Pomysł dobry z tymi gadzetami:) Kiedyś był tez poruszony temat naklejek na auto:) Moje propozycje: - rzepy - pokrowce na narty - pokrowce na buty - kubki ? - naklejki na auto - a na lato ręczniki plażowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Rzepy to rzeczywiscie dobry pomysl. No i koszt nie jest chyba jakis duzy a logo baaardzo widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Pomysł dobry z tymi gadzetami Kiedyś był tez poruszony temat naklejek na auto Moje propozycje: - rzepy - pokrowce na narty - pokrowce na buty - kubki ? - naklejki na auto - a na lato ręczniki plażowe Jeśli chodzi o naklejki z PL to nie są już tak popularne od kiedy mamy nowe blachy a zawsze możesz obkleić samochód w te zwykłe nalepy skionline.pl które JC dodaje do koszulek. Co do ręczników to jak ktoś zobaczy nas za takimi ręcznikami to na prawdę pomyśli że jesteśmy kompletnymi świrami narciarskimi skoro nawet na plaży myślimy o szusowaniu po śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No nie takie naklejki z PL, niekiedy mozna zauwazyc na autach takie naklejki z hokeista, nartownikiem czy nurkiem:) pod spodem moze byc napis SKIONLINE.PL:) A te reczniki to byłyby wspomnieniami zimy w lato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 najlepsze to byly by kurtki i czapki z logo skionline:P wtedy same jeżdzące reklamy by były;d no a do takiego napisiku nick z forum i od razu wiadomo kto to co i jak:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Breloczki na ski-pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 A to wszystko Jacek wysyłałby w niebieskiej reklamówce skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Byłoby wspaniale. Rozmarzyliśmy się i poniosła nas trochę wyobraźnia:rolleyes:. Poczekajmy teraz na werdykt kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 no to zbierając wszystko w jeden post fajnie by bylo gdybyś drogi JC:) : -mógł otworzyć sklep z gadzetami skionline -były tam rzepy -czapki,opaski - i bardzo dobry pomysł witka breloczki na skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 - i bardzo dobry pomysł witka breloczki na skipass A kto dziś używa tego? Skoro wszędzie, no może oprócz Polski, są skipassy zbliżeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Też się właśnie nad tym zastanawiałem. JC prosze powiedz co myślisz o tych rzepach do spinania nart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 A kto dziś używa tego? Skoro wszędzie, no może oprócz Polski, są skipassy zbliżeniowe.Czyli w Polsce by się przydały, a z całym szacunkiem dla naszej społeczności promowanie jej poza naszym krajem jest bez sensu ze względu na barierę językową. A i z tymi zbliżeniowymi też coś trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 może jakiś futerał na nie? taki pokrowiec zeby jak co to potomnym na pamiątke zostawić ze sie w alpach bylo:P nie a tak serio to pokrowiec taki woreczek na google np:P:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 To teraz pytanie do Rajby. Robiłeś rzepy, czy możesz mi napisać gdzie i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Po dychu Romek sprzedaje, jak wcześniej się 4 pary nart zakupi i na jeszcze 4 klijętów pośle, czyli jako dlo swoich.... a obcym to wcale nie sprzedaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Ja mogę dostarczyć kaski do "obróbki" skrawaniem, coby otrzymać zaszczytny napis "Byłem Tu - Skionline.pl" - prawa autora zastrzeżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Podsyłam dwa linki w temacie: http://www.oxfordsport.com.pl/narciarskie.htm http://www.insportline.pl/pl/produkty/akcesoria_narciarskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Pomysł rzepów też mi się podoba. Tylko, żeby były z porządnego materiału wykonane. A nie takie cienkie rozpadające się po dwóch razach. A co do bielizny... Też świetny pomysł No i jakim kunsztem musiałby sie wykazać producent gdyby miał umieścić napis "skionlline.pl" na stringach... (oczywiście na tylnej ich części... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi