Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Korbielów dziś

Gość berry

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!

Dziś zawodowo byłem w Korbielowie, i stwierdziłem, że odwiedzę również Pilsko.

O 8 rano byłem pod stokiem i to była żenada: żaden stok GATU nie był pozbawiony kamieni... Ba - warunki określane jako dobre i dostateczne: dobre - przetarcia gdzieniegdzie widoczne, gdzieniegdzie schowane pod nawianym śniegiem, kamienie wszędzie, dostateczne - brak śniegu po którym można byłoby przejechać, a właściwie plamy śniegu na glinie. Jedynym stokiem na którym można było zrobić kilka skrętów (wciąż uważając) była Buczynka w górnym odcinku (ok. 300 m), no może jeszcze kawałek Kopca i może jeszcze kawałki Soliska... Normalnym widokiem były osoby oglądające w kolejce (najwyżej dwuminutowej) do wyciągu zniszczenia na swoich nartach.... To tyle narzekań... Jeśli w najbliższym czasie nie będzie komunikatów o wielkich opadach śniegu, Korbielów można sobie odpuścić...

Z plusów :-))))) darmowy parking - bezcenne...

Popieram pilsko schodzi na psy byłem przed świętami i nawet zjeżdżajac ze szczytu były kamienie.

A ostatnio byłem w Szczyrku i jadąc kolejka na Skrzyczne zauważyłem napis "COS Centrum Przygotowań Olimpijskich" :) nic dziwnego że w tym kraju nie mamy narciarzy jak trasa FIS ma same kamole i jest nierówna a wyciągi to zabytki i gdzie ci olimpijczycy maja trenowac :(

Pozdrawiam

Szymek

Popieram pilsko schodzi na psy byłem przed świętami i nawet zjeżdżajac ze szczytu były kamienie.

A ostatnio byłem w Szczyrku i jadąc kolejka na Skrzyczne zauważyłem napis "COS Centrum Przygotowań Olimpijskich" :) nic dziwnego że w tym kraju nie mamy narciarzy jak trasa FIS ma same kamole i jest nierówna a wyciągi to zabytki i gdzie ci olimpijczycy maja trenowac :(

:-))) a byłeś na basenie COS w Zakopanem ?

no nie trenują w polsce tylko za granicą to wiadomo:) bo na pagurkach sie szkolić nie da:), a co do innych ośrodków cos to szczyrk wypada tak sobie, tylko siatkarze tam jeżdzą i robią niezłe impry (wiem bo uczestniczyłem w wielu ;D ale teraz Lozano trenerem i imprez brak:( ) a co do tych osrodkow wracając to zarąbisty ośrodek to jest we władysławowie np:)