juice Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Czesc, Nie moge sie dokopac info o transmisjai jutro ze Spindla; Znalazjem GS Men w Adelboden, ale z Czech wieji mi cisza ; Ktos wie wiecej niz ja i podzieli sie wiedza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Słoweńcy zazwyczaj pokazują "live" zawody WC, ale nie wiem, jak jutro będzie - dużo się dzieje. A poniżej Niemcy: ARD ale chyba nie "live": 09:03 Sportschau live: Rodel-Weltcup Damen 1. Laufca. 9.50 Weltcup nordische Kombination Kombinationsspringen Reporter: Joachim Schröter Übertragung aus Schonach ca. 10.55 Ski-Weltcup Riesenslalom Damen 1. Lauf Reporter: Bernd Schmelzer Zusammenfassung aus Spindlermühle ca. 11.05 Rodel-Weltcup Damen 2. Lauf Reporter: Peter Grube Zusammenfassung aus Königssee ca. 11.15 Ski-Weltcup Riesenslalom Herren 1. Lauf Reporter: Tobias Barnerssoi Zusammenfassung aus Adelboden ca. 11.45 Weltcup nordische Kombination 7,5 km Kombinationslanglauf Reporter: Joachim Schröter Übertragung aus Schonach ca. 12.15 Biathlon-Weltcup 7,5 km Sprint Damen Reporter: Wilfried Hark Übertragung aus Oberhof ca. 13.30 Ski-Weltcup Riesenslalom Damen 2. Lauf (VPS 14.05) Reporter: Bernd Schmelzer Zusammenfassung aus Spindlermühle ca. 13.50 Ski-Weltcup Riesenslalom Herren 2. Lauf (VPS 14.05) Reporter: Tobias Barnerssoi Zusammenfassung aus Adelboden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 dzieki za info, ale cholera tego kanalu to chyba nie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Agnieszka Daniel Gąsienica startuje z nr. 48 , a czy coś wiadomo o Karasińskiej - nie ma jej na liście startowej? Zahrobska mimo kontuzji oka jest na liście. ups! sorry - patrzyłem na listę startową do giganta, który jest jutro; slalom - pewnie z Karasińską jest w niedzielę. "To ja" dzięki, gratuluje odwagi politycznej! jest nas dwóch??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ale fajne zdjęcie z nart (to małe po lewej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Agnieszka Daniel Gąsienica startuje z nr. 48 , a czy coś wiadomo o Karasińskiej - nie ma jej na liście startowej? Zahrobska mimo kontuzji oka jest na liście. Mowisz oczywiscie o Karasinskiej w niedziele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Karasińska poza 30 tką! Niestety Katarzyna Karasińska pojechała bardzo zachowawczo, straciła do Riesch 4.15 sekundy. Danielka DNF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Nie ma co zlorzeczyc, ale cos sie nie zapowiada ten sezon kolorowo. Kazdemu sie pewnie mazylo zeby bylo lepiej niz w poprzednim, a tutaj beda problemy z choc powtorzeniem wynikow, jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Tak mnie naszło przy okazji startów i wyników Kasi, jak wielką klasę prezentuje Małysz. Miarą jest to, że w prawie każdym starcie PŚ jest w dziesiątce, w punktacji ogólnej też, gdyby tak jak on w tym sezonie startowała Kasia zachwytom nie byłoby końca. Fakt, rozbestwił nas swoim wygrywaniem, ale obiektywnie trzeba przyznać, że nawet w kiepskim ( jak na niego) sezonie poniżej klasy światowej nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Co do formy Malysza, to mysle, ze bedzie dobrze jeszcze w tym sezonie. A moze zrobimy troche offtopickowa sonde, pod tytulem: Czy Klimek wystartuje w PS w tym sezonie, jesli tak, to ktore zajmie miejsce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Klimek wystartuje w Zakopanem! Przecież po to startował w PK, żeby mieć punkty, bo bez tego nie mógłby wystartować w PS w Zakopanem. Co do miejsca to jestem przekonany, że jeżeli wytrzyma psychicznie to na pewno będzie w konkursie i wcale się nie zdziwię jak awansuje do drugiej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 klimek pewnie w zakopanym wystartuje i w 30 powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Stawiam wszystko a nawet sie zastawie,ze bedzie lepszy niz Mateja:D (tylko czy on ma pukty PK?).Zaraz sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bedzie w drugiej dziesiatce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Stawiam wszystko a nawet sie zastawie,ze bedzie lepszy niz Mateja:D (tylko czy on ma pukty PK?).Zaraz sprawdze Ma punkty. Wczoraj był 13., ale go zdyskwalifikowali to dzisiaj skoczył im na 7. miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Dodaj Jacku, ze niselusznie zdysfalifikowali. Czytalem na jednym, chyba najbardziej znanym portalu o skokach w Polsce, ze delegat FIS nie umial odpowiedziec na pytanie dlaczego zdyskfalifikowal Klimka. Ale jak to sie mowi - jak sie nie wywrocis, to sie nie naucys. Moze cwicza psyche mlodego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Dyskwalifikacja była za wagę w stosunku do długości nart czyli ... młody, niedoświadczony musiał zrobić siku przed ważeniem i mu wagi zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Gooowno prawda, bo podobno przed zawodami podczas kontroli bylo wszystko OK:cool: I nagle delegat zmienil zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 teraz bedzie wiedział że przed ważeniem musi jeszcze litr mleka w siebie wpompować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Pitolicie Panowie o orlach i szybownikach powiedzcie lepiej jako zorientowani w temacie co Karasinskiej dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Gooowno prawda, bo podobno przed zawodami podczas kontroli bylo wszystko OK:cool: I nagle delegat zmienil zdanie. Ale ich ważą także po skoku, a młodego po drodze przycisnęło to sobie ulżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 To,że Murańka był siódmy słyszałem przy okazji dzisiejszej transmisji z Bischofschofen.Chodziło mi o Mateje. No i ma CAŁE 4. Duzo chyba nie ryzykuje:D Troche długo mi zeszło,ale musiałem żone spac połozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Troche pozno ale bedzie mieli na przyszle zawody.Link do strony gdzie mozna ogladac na zywo w sumie kazde zawody : http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=103∂=sports&discipline=other A co do Karasinskiej to wg mnie jest coraz gorzej. Nie ma postepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 O super ! Dzięki za ten link przydatna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi