JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Pod koniec miesiąca wybieram sie na ispo do Monachium i tak sobie wspominam jak tam bywało: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=119&g_numer_zdj=25 Jakby ktoś miał inne wspomnienia to może sobie je przypomnieć tu: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&g_rodzaj=stacje&co=galerie&g_co=mini&g_id=119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 To nie wporządku przed spaniem do takiej galerii odsyłać, tym bardziej że rano trzeba wcześnie wstać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 ojoj, widze ze sni sie po nocach; co zrobic jak facet jest uczuciowy, wrazliwy i romantyczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 No jak kiedyś jechałem na ispo to zabrałem przedstawicielkę jednego z producentów nart. PS. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 No, no. Mam wrazenie ze to bylo raczej "dobranoc" i sam do poscieli nie poszedles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 takiej przedstawicielki grzech by bylo nie zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Jeśli chodzi o tą przedstawicielkę. Z fotki wynika, ze na stopa ja zabrałeś. A na narty to chyba za.....cie długo z nią jechałeś bo miejsce z którego ją wziąłeś i czas wyjątkowo nienarciarskie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Mnie by tam odpowiadała baaardzo długa podróż z taką przedstawicielką. Miała by dużo czasu żeby pokazać mi swoje wszystkie zalety,"promocje" i przedstawić swoją ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 ja bym nawet z nia z australii mogł jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Bugajson a potem by sie okazało że to jest zwykła zmierzła baba (czytaj rz nie jako rz tylko r z)i byś ją w Cieszynie wysadził. Hahhahhaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 przy której trasie stoją takie dziewczyny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 na warszawe koło siewierza:P ale no w ta dostaje 10 w skali do 10 a tamte góra 2:D a co do tego cieszyna no nie wiem:D wzioł bym ją najwyżej zamknoł w piwnicy:d i schodzil na dół pooglądać przez "szybe":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Chłopaki widze że miejsca znacie na bdb+ wygląd też tylko temat był o kobietkach a nie dziewczynkach :D baardzo mi sie podoba ta pani z ISPO na zdj 25 ciekawy strój niekoniecznie na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Homar mamy podobny gust:) Myślę że JC też bo wrzucił link taki ze klikajac od razu ta panna się pojawia;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 No to koledzy macie gust a la "gleboka Germania" Do szyi mozna bys sie nabrac ze to Bahama, ale wyzej - Germania z dziada pradziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 germania czy nie ale oczy ma ładne hahahahha :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 oooo, trzymajmy sie koloru jej teczowek, wiecej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 To ja chce zostać okulistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Czyzbys myslal o badaniu dna oka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi