lokiec3 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Bardzo fajny artykuł. Ale gdzieś już go czytałem, chyba na Onecie i to dawno. Pozdrawiam. PS Zaczynają się wekendowe kolejki na polskich stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Bardzo fajny artykuł. Ale gdzieś już go czytałem, chyba na Onecie i to dawno. Pozdrawiam. PS Zaczynają się wekendowe kolejki na polskich stokach. No chyba nie na onecie ... po prostu przypomniałem tekst, który opublikowałem w lecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Heli to piękna sprawa chciałbym mieć kiedyś możliwość tak pośmigać z samego szczytu. Czy Ty Jacku miałeś kiedyś taką okazje i przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Niestety nie. Miałem za to okazje chwilę jeździć z szefem AFT (Atomic Freeride Team) w Obertauern. A freeridem zaraziłem się na zawsze w Kanadzie! ... ale tam nonstop sypało! A tu zastanawiam się kiedy wyjmę z boksu Watea zamiast slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jeśli miałbyś kiedyś taka propozycje to proszę daj mi znać chętnie bym się też wkręcił na taki wypad:D Ciekawy jestem czy w polsce są organizowane takie przeloty helikopterem na szczyt i zjazdy w po dziewiczych pionowych ścianach? Pierwsza setka postów stuknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No chyba nie na onecie ... po prostu przypomniałem tekst, który opublikowałem w lecie! Dobra twoje na wierzchu. Tylko po co się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Dobra twoje na wierzchu. Tylko po co się powtarzać. Po to żebym np: ja mógł przeczytać bo tekst naprawde bardzo ciekawy tylko troche strach latać tym MI bo to dosyć awaryjne smigło A wie ktos kiedy to było ??:> w zeszłym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Szkoda że nie nakręcili jakiegoś filmu z tej wyprawy bo na pewno powstał by ciekawy materiał. Wszystkie tego typu filmiki są z Austrii, Włoch a tu coś nowego. Może mi się uda wygrać kiedyś udział w w takim wyjeździe. Na pewno skręciłbym jakiś fajny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi