Ski Racer Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Witam! Interesuje mnie kupno ochraniaczy (gard) zamkniętych Rossignol z sezonu 2008 z logiem Solar na kije, dokładnie takie jak na poniższym obrazku: Niestety nigdzie w Krakowie nie mogę ich znaleźć. Może ktoś wie gdzie je można kupić lub zamówić w sklepie internetowym? A może ktoś z Was ma do sprzedania? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Są jeszcze dwa sklepy w Krakowie gdzie można czasem dostać takie rzeczy, też sie zdziwiłem jak zobaczyłem ale ostatnio mieli takie gardy i ochraniacze na golenie w galerii krakowskiej. Na dolnym poziomie jest sklep rosoła i tam właśnie je widziałem, a możesz też zobaczyć w galerii kazimierz, na dole obok empiku jest chyba quicksilver i rossiego dużo tam było kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 A w sklepie firmowym Rossignola koło rynku nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Tu masz wszystkie sklepy przedstawicielskie: PM Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Właśnie byłem w każdym sklepie rossignola w krakowie i nie było, dlatego pytam się czy w jakimś innym sklepie sportowym nie widzieliście takich ochraniaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Ja widziałem w jednym z sieci PM. Mieszkam w gdańsku i tutaj w 3mieście mamy 3 sklepy rossi więc nie powinno ich zabraknąć. Jeśli będzie Ci bardzo zależało to jakoś możemy się ustawić i bym Ci je kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Właśnie byłem w każdym sklepie rossignola w krakowie i nie było, dlatego pytam się czy w jakimś innym sklepie sportowym nie widzieliście takich ochraniaczy? Zawsze możesz poprosić o ściągnięcie tego dla Ciebie. Jak nie chcą tego zrobić w sklepie to skontaktuj się z centralą PM Sport w Warszawie (link jak wyżej). A musi to być dostępne bo figuruje w aktualnej ofercie firmy Rossignol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Byłem dzisiaj w sklepie PM Sport i mają takie gardy po 60 lub 70 zł (nie pamiętam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi