Cofitospl Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 W końcu zima była łaskawa i stok w Sosnowcu jest nasnieżony bardzo dobrze. Wróciłem wczoraj, ze szczyrku rozczarowany niskim poziomem śniegu i niespodziewanie nastrój poprawiła mi nasza górka:) Wyskoczyliśmy tam ze znajomymi pod wieczór i naprawdę nieźle poszalałem. Stok może nie jest najdłuzszy ale bardzo dużo na nim sniegu i fajna zabawa. Teraz w wolne chwile wyskakuje poszaleć po albo przed pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Biorąc pod uwagę, że tam pracujesz to Twój tekst jest "sprytną" próbą zareklamowania stoku! Nie ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Biorąc pod uwagę, że tam pracujesz to Twój tekst jest "sprytną" próbą zareklamowania stoku! Nie ładnie! Ja bym się tam go nie czepiał pod warunkiem, że prawdę pisze o warunkach. przecież każdy z nas opisuje taki lub inny stoki i jak się w danym miejscu śmiga. Niech jakiś niezależny forumowicz, który tam był się wypowie i sprawa załatwiona. No chyba, że twój post Jacku to taki żart miał być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 To nie żart. Osoba, które to pisała pracuje w Sosnowcu w ośrodku Środula! Opisywanie stoku jest jak najbardziej na miejscu, ale tego typu kryptoreklama jest nie na miejscu. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 swieta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Biorąc pod uwagę, że tam pracujesz to Twój tekst jest "sprytną" próbą zareklamowania stoku! Nie ładnie! Jacku Na wstepie wszystkiego naj s nowvym godom. Ale wrocmy do sedna. Ze gosc pracuje na Sroduli to wiesz to Ty. Ja, czytajac ten tekst nie wpaldem na to, ze moze to byc kryptoreklama. Przeciez facett moze wykladac chemie np. w Biedronce i ma dwuzmianowy czas pracy, wiec przed robota moze odwiedzic stok. Kolejna sprawa - ja rozumiem jakby gosc reklamowal tanie apartamenty w Austrii lub tanie wyjazdy, ale ten "pseudostok" - nieeee, odpuscmy. P.S. "Pseudostok" ze wzgledu na dlugosc, nachylenie, itp.. - nie mam (no prawie) nic nie mam do Sosnowca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, wiem ,że nie powinienem do konkurencji, ale posty w tym linku chyba powinny zakończyć temat. http://***************/1665616,wiadomosci.html Ja przejeżdżam tam prawie codziennie i mogę dodać, że stok jest DO POŁOWY nasnieżony ... nadal, pomimo długich mrozów... IMHO to jedno wielkie naciąganie ludzi. Ceny też czysto alpejskie. W artykule "trzy nowe trasy narciarskie". Luuuuudzie... jedna dla chyba nawet nie małych dzieci. Druga to ta połowicznie nasnieżona a trzecia to .... ech spróbuję zrobić zdjęcia i przesłać do Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Mógłbyś poprawić link bo chyba coś nie tak z nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Link jest wstawiony ok, tylko nazwa zablokowana A tak na marginesie sprawdza się teraz stara zasada - nie ważne co się mówi byleby się mówiło! Poniżej tekst z onetu o którym mowa: Kończy się naśnieżanie dużego stoku w Całorocznym Centrum Sportowo-Rekreacyjnym w Sosnowcu. Zgodnie z zapewnieniami przedstawicieli firmy Środula Stok, w sylwestrowy poniedziałek pierwsi narciarze zaczną korzystać z nowych tras. Dotąd działał tylko mały stok - pisze "Dziennik Zachodni". - W okresie świąt na stoku mieliśmy tłumy - mówi Adrian Smogór, specjalista ds. marketingu firmy Środula Stok. Od poniedziałku zjeżdżać można czterema trasami, z których najdłuższa ma 400 metrów, druga jest o 100 metrów krótsza, a dwie pozostałe mają po 150 metrów. W ubiegłym roku aura poważnie pokrzyżowała narciarzom plany, bo nie było śniegu. Nie pomagała też technika, bo na naśnieżonych nocą stokach w ciągu dnia śnieg i tak topniał. - Mam nadzieję, że warto było czekać i że trasy się sprawdzą - mówi Paweł Wójcik, sosnowiczanin. Przedstawiciele firmy Środula Stok zapewniają, że miłośnicy aktywnego wypoczynku z pewnością się nie zawiodą, bo w tym roku aura jest bardziej sprzyjająca. - Możemy sztucznie naśnieżać stok wtedy, jeśli wilgotność powietrza jest mała, a temperatura w granicach od minus 3 do minus 5 stopni. Wtedy warunki są idealne i jeździ się najprzyjemniej - tłumaczy Adrian Somgór. W Sylwestrową noc, o północy, w Parku Środula rozpocznie się pokaz sztucznych ogni. Widowisko organizują władze miasta, które zapraszają mieszkańców Sosnowca i okolicznych miast. Pokaz ma trwać 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Mam nadzieję, że Jacek zrozumie moje intencje. A robię to tylko dlatego, że en stok to totalna beznadzieja. A górka usypana z naszych, podatników pieniędzy. I tylko się dziwić, że tym się ktoś ze szczytów władzy nie zainteresował ... Wrzuć 1665616,wiadomosci.html w gugle i ten trzeci to własnie to. Czuję nosem bana od admina ... ale obiecuję i przysięgam, że to tylko w tym jednym przypadku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 W Sylwestrową noc, o północy, w Parku Środula rozpocznie się pokaz sztucznych ogni. Widowisko organizują władze miasta, które zapraszają mieszkańców Sosnowca i okolicznych miast. Pokaz ma trwać 10 minut. BTW W nowy rok w Londynie też był pokaz przez 10 min, a firma która to przygotowywała dostała 100 000 funtów .... za każda minutę pokazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, tam jeszcze są komentarze opisujące stan górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, tam jeszcze są komentarze opisujące stan górki No są chłopaki jadą równo. Ale poziom tych komentarzy jest na niskim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, tam jeszcze są komentarze opisujące stan górki Właśnie się zapoznałem i rzeczywiście to wszytko to jedna wielka ściema i teraz nie dziwie się Jackowi że tak skrytykował tą kryptoreklamę. Nie dość że chamsko się wciskają z promowaniem jakiś lipy to jeszcze takie cholerne kłamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Dokładnie tak jest. Niestety ... A mogło być całkiem fajnie .... mogli podsypać tą górkę jeszcze wyżej... mogli zrobić wiele rzeczy ale nie zrobili. Pomyśleć, że koło Będzina jest słynna "Dorotka" całkiem niezagospodarowana. Około roku 1985 jeździłem tam z rodzicami i siostrą. Niestety nie było już wyciągu ... Ale tak czy siak, na sankach się nieźle po wyciętej w lesie przecince pociskało. Druga sprawa. Pamiętam, że w tych czasach jeździliśmy gdzieś do KATOWIC na wyciąg narciarski. Tak tak nie pomyliłem się. Przy najbliższej okazji zapytam ojca gdzie to dokładnie było. Jesli się nie mylę, to prawdopodobnie gdzieś w okolicach trzech górek i kopalni tamże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Zdjęcia z 01.01.2008 nie wygląda to najlepiej. Rzeczywiście to zwykłe naciąganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 nie no wyglada prawie jak pilsko na zdjeciach Sławka tam też reklamowali jako warunki bdb, ale ogólnie to kicha straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Biorąc pod uwagę, że tam pracujesz to Twój tekst jest "sprytną" próbą zareklamowania stoku! Nie ładnie! Swoją drogą jak na to wpadłeś; w profilu zero informacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 sopelek górka co ją masz na mysli to sopelek na kostuchnie niedaleko kopalni murcki jak jest śnieg to jest otwarty na dzien dzisiejszy chyba nie, pozatym jest on strikte do nauki nartowania przez najmłodszych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 W końcu zima była łaskawa i stok w Sosnowcu jest nasnieżony bardzo dobrze. Wróciłem wczoraj, ze szczyrku rozczarowany niskim poziomem śniegu i niespodziewanie nastrój poprawiła mi nasza górka:) Wyskoczyliśmy tam ze znajomymi pod wieczór i naprawdę nieźle poszalałem. Stok może nie jest najdłuzszy ale bardzo dużo na nim sniegu i fajna zabawa. Teraz w wolne chwile wyskakuje poszaleć po albo przed pracą Gdzie to szalenstwo bylo - chyba w tym Lechu na poboczu ?? Sniegu braklo bo balwana robiliscie (z siebie czy z kogos ??). Aktualnie jakies kontynuacje, ze taki brak odzewu na jakze ciekawa dusykisje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Swoją drogą jak na to wpadłeś; w profilu zero informacji;) No wiesz ... internet nie jest anonimowy! Wszystko wiadomo kto, skąd i kiedy. BTW. Dwa lata temu w ten sposób policja nakryła złodzieja nart, który chciał je sprzedać na skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 I bardzo dobrze Przynajmniej wiemy kto wali prostą ściemę. Jacku czy mogę zamieścić link do tego posta na jakimś kolejnym chorym artykule o fantastycznych warunkach w S-c, gdziekolwiek taki artykuł znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Jeden wyciag byl na 3 Stawach, drugi na Giszu gdzies przy DK1 na Bielsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Po prawej stronie ? Bo tam jest lasek delikatnie wycięty nadal. Zaraz jak miniesz zjazd na trzy górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 wvzoraj bylem specjalnie wieczorem na tej górce...śniegu ok da sie jeździć ale pojeździli tylko 2h bo się wyciąg zepsuł to po 1 po 2 taki wyciąg to fajna sprawa..uczysz sie chcesz zrobić sobie przerwe to szybko bah bah jesteś pod wyciągiem zjedziesz 10 razy i do domu, nie wiem co wy na niego tak najeżdzacie, a co do warunków to z pewnoscią lepsze niż na stozku, i pilsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi