juice Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Hej Wiara, Tak mnie wlasnie szlag jasny trafia przed snem i swoim bolem chcialem sie podzielic; Wiadomym jest ze do sprawnej jazdy na nartach auto jest potrzebne, wiec jak sa dwa to juz calikiem ok 23/12 wracam z Czarnej Gory Sienna PL - pies mi wyskoczyl przed maske na 20-30 metrow - poszedl w cholere lewy halogen i popekany spojler, hmmm naprawa w trakcie jezdzi sie dalej; to samo auto jedziemy z kumplem na Ramzowa 30/12 w trakcie podrozy pada czujnik temperatury (albo termostat) + wentylator na nagrzewnicy; jakos opedzamy w te i nazad, jazda narty w trakcie byly - ale od 02/01/2008 woz w serwisie (czyli od dzis rano), a wylaczony z ruchu od dnia wyjazdu do Ramzovej; porywam dzis woz zony - pedze na nocna - lokalny stok Rymarz - Zygmuntowka, 9-10 ostrych zjazdow super - w drodze powrotnej probuje otworzyc lewa szybe przy cofaniu (elektryka), szyba przymarznieta i bach rozpierdzielila sie w drobny mak, pozaklejalem jakims workiem, ale z jutro - dzis rano umowionych nart kicha; zona sie drze, 2 auta stoja - fatum jakies czy ki ch.. ughh napiscie cos na pocieszenie blizniemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 jutro bedzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 juice nie łam się dwa auta w tydzień załatwić to tylko jakis mistrzu może a tak serio, czasem po prostu tak bywa, a jak już jedno poleci to potem lawinowo.... na pocieszenie przeczytaj sobie mojego pechowego posta http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5886 Głowa do góry !! Szybkę jutro wstawisz i w piątek będziesz śmigał na stok. Gorąco pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Dzieki Chlopaqki za nocna odzewy. Jak tak to w wersji optymistic jescze jutro - dzis nocna jada bedzie zaliczona I tej wersji jako jedynej prawdziwej sie trzymajmy, relacje z powodzenia powyzszych zamierzen juz wkrotce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 kup hummera jemu nawet krowa niestraszna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 kup hummera jemu nawet krowa niestraszna:D ale po co krowe na narty wozic :eek: szyba juz zrobiona, do tego polaczylem 2 w jedno - serwis byl 30 km ode mnie na 16 godz., ale nastepne 30 km za serwisem stoki z wyciagami; wiec pozaklejalem drzwi na nowo na przezroczysto, najpierw zrobilem narty, po nich wymiana szyby; od rana powtorka, tzn. bez szyby (mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 ale po co krowe na narty wozic :eek: Podejrzewam że nie chodziło o wożenie krowy lecz o staranowanie mućki gdyby stanęła Ci na drodze Chyba że to ja źle zrozumiałem i chodziło o wożenie krowy w postaci 0,75 l wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 bugajsona zrozumialem dobrze, to byl taki maly "pastiz" choc duzo lepiej podoba mi sie Twoj zawily acz skuteczny tok rozumowania; dodatkowo przy zalozeniu ze krowa ma 2 rogi, czyli 2 x 0,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 albo 4 dojki 4 x 1 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 za chwile na Jacek na odwyk wysle a nie na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Albo na forum dla AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Panowie nie czepiam sie ale chciałem tylko zauważyć że temat był o autach Soczka a skonczyliśmy na AA wiec teraz już może tylko na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No to bedzie na temat. Przedwczoraj wieczorem spalila mi sie zarowka z przodu. Wczoraj kupilem zarowke, wymienilem, sprawdzam czy wszystko dziala a tu ..... spalila sie druga. Zaklalem siarczyscie ale kupilem nowa i zalozylem. Zadowolony ze wszystko jest ok sprawdzam a tu jeb, dup i z tylu sie spalila. Myslalem ze mnie poje...e:mad: No i pojechalem, kupilem i wymienilem trzecia zarowke tego dnia. Zamiast jezdzic na nartach w Laskowej z Hucu siedzialem w garazu i wyminialem zarowki - co czasami nie jest takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Jeden woz jezdzi. Drugi tez ale nie dokonca sprawny - zabralem z jednego warsztatu, w poniedzialek daje do drugiego - oby sie lepiej spisali. Problem maly tylko taki ze sprawny woz jest ciut maly (clio) i nie mieszcza mi sie gigantki, zostaly "tylko" slalomki do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi