tibzor Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Witam. Jak w tytule; mam 2 wolne miejsca w samochodzie do Marillevy w okresie od 28 marca 08 do 06 kwietnia 08. Wyjazd z Gdańska lub Wrocławia. Czy jest ktoś zainteresowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Jestem z Gdańska i chętnie bym pojechał ale czy mógłbym prosić i więcej szczegółów i fajnie jakbyś uzupełnił swój profil. Z góry zaznaczam że nie wiem czy będę mógł planować wyjazd z takim wyprzedzeniem ale intensywnie pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Witam. Jak w tytule; mam 2 wolne miejsca w samochodzie do Marillevy w okresie od 28 marca 08 do 06 kwietnia 08. Wyjazd z Gdańska lub Wrocławia. Czy jest ktoś zainteresowany ?? Apsolutnie nic nie zaliczkuj na ten okres, a już napewno nie Marilevę może tam się zrobić bardzo ciepło i będzie wszystko pływać:eek: , to jest już okres pozasezonowy i jak zobaczysz że są warunki do jazdy to 2 dni wcześniej coś załatwisz, i tak wybierać tam nie ma w czym bo to wszystko są slamsy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tibzor Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Mam już rezerwację w Marillevie 1400 i wykupione skipassy. Miał ze mną jechać znajomy z Wrocławia, ale zdecydował sie na autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Zdam się na prognozę SB i jednak sobie odpuszczę. Pojadę w jakieś pewniejsze rejony. Tak czy owak dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 troche OT Ambro jedz !! tylko wez i narty i płetwy na wszelaki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 To nie jest jednoznaczne że będzie tam źle w tym terminie, bo może się okazać że zawita sroga zima, choć ta 2 opcja jest bardzo prawdopodobna czyli pełna wiosna:( Na moim przykładzie powiem wam że nie ma sensu rezerwować wcześniej ja już w wrześniu miałem prawie zarezerwowany apartament w Zillertal na święta dla nas i moich znajomych....i co oni się rozmyślili. To dla siebie nic nie szukałem i 4 dni przed świętami pomyślałem Schladming.... i co bez problemu znalazłem apartament:) . Rówmież wiem że z dłógoterminowego planowania nigdy mi nic nie wychodziło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 No właśnie dlatego tym bardziej odpuszczam a co do śmigania w płetwach to mam morze pod nosem i to mi styknie Na razie mam zabukowane wyjazdy do Cortina d`Ampezzo w ferie i do Kitzbühel na początku lutego Mam nadzieje że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi