dziatwa Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 miłego szusowania i nie tylko;) czekam tu na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Tak sobie przejżałem cały ten temat... i nachodzi mnie taka myśl czy Wy wogule na natach jeździcie, nikt nie da rady:( jutro tam jestem: pysk znacie, kurtka jak na foto sprzęt jak w profilu:) Wyjazd z domu 6:00... i u mnie nie ma że sobota(mysiauek) że niedzela u mnie jest sezon narciarski i wstaje wcześniej od kur Sławek, Jak dorosnę będę taki jak Ty Teraz muszę jeszcze dużo spać bo malutki jestem. Pozdrawiam i życzę szeroki nartostrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Napiszę w drugim poście: Sławek, zaraz wychodzę z pracy 2:03 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No to cię pocieszę że mój zakład pracy dzisiaj ćwiczył mnie całą noc tak że jeszcze przedchwilą nie było pewne czy pojadę spałem może z 2,5 godz. A teraz jem, piję herbatkę i piszę to jednocześnie, a że internnet chodzi jak chodzi to w między czasie ubiram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Dzień dobry. No to ja tez się zbieram i gonię SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Piszę sobie w robocie od samego rana posty. Patrzę a tu zero odpowiedzi. Dopiero połapałem, że wszyscy w Witowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No tak wszyscy sie zwineli a ja w robocie .... buuuuuu nie bawię się tak! Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Buu.... ja juz mam zaplanowana Wielka Racze... głupio by było teraz się wycofac. Taka moja propozycja... aby o takich zlotach informowac mailem, pocztę odbiera sie codziennie a na forum nie zawsze jest czas Milego szusowania no i czekamy na relacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 no i nie udało się podobno nie ma ludzi niezastąpionych;) ale nie w mojej pracy ( czasami ) więc dzisiaj zamiast do Witowa ( narty) pojechałem do Oświęcimia ( praca ) . no , ale pewnie będzie jeszcze okazja się spotkać; tylko prośba do Jacka - jak jest możliwość to żeby info na forum było trochę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 ludzi nie było, pogoda extra, śnieg super, przygotowanie stoku tak sobie ale nie źle:) spotkanie z nartowaniem choć w kameralnym gronie bardzo udane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 w uzupełnieniu relacji SB dwa krótkie filmiki z Witowa http://www.youtube.com/watch?v=JjEshfNDg9M http://www.youtube.com/watch?v=a6lZZ2TsNi4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 w uzupełnieniu relacji SB dwa krótkie filmiki z Witowa http://www.youtube.com/watch?v=JjEshfNDg9M http://www.youtube.com/watch?v=a6lZZ2TsNi4 Hehehe! TVBOŃCZA LIVE Rafał! Ponowne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Według mnie było udanie.Mogliśmy co prawda usiaśc w knajpce przy lustrach(byłoby nas wiecej:D ).Ale nie ma co narzekać.Szacunek dla tych co byli i dla tych,którzy nie mogli. Dla tych, którym się nie chciało nie ma nic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No i spotkanie za nami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Dla formalnosci dodam tylko,że na zdjęciu brak Agnieszki(która zdjęcie robiła),Bończy(musiał poprowadzic procesje na Kalatówki:D i Figo, który zasczycił nas swoją obecnoscia ale zaciety pojedynek przy goleniu nie pozwolił mu na nartowanie:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Dobre! ale opisz jeszcze, kto jest na focie, dla Tych, którzy nie byli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Srodka to chyba przedstawiac nie trzeba;) ale dobra od lewej :Wituś,JC,SB i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 No i spotkanie za nami: Od lewej: Wituś-JC-SB-Hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Jest juz galeria z Witowa: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=444&g_numer_zdj=1 Tak mi się wydaje, że na dwóch zdjęciach złapałem Witusia jak szaleje ... raz od przodu, http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=444&g_numer_zdj=22 a raz od tyłu http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=444&g_numer_zdj=23 Na zdjęciach taki malutki, ale na żywo duuuuży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Dobrze Ci się wydaje.Zdjęcie ''in action'' na zwycięskim portalu. Po prostu chłopak sie umie sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ech, Panowie - zazdraszczam. I kontakty macie i tradycje. Ja tu u siebie - jezeli chodzi o kontakty forum, szczegolnie ze "starszymi" i bardziej doswiadczonymi, to sie czuje jak tez Robinson na wyspie z koza..., tylko kozy czasem brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 Tak!: to on:) a tam odrazy duży, czy 200 cm to aż tak dużo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 skubanemu sie wyrosło...jak na drożdzach a tak serio to zazdrośc bo ja sie ucze ....System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.. i skoncze sie uczyc przy dobrych wiatrach 10. lutego nuta w tym jednym filmiku jest po prostu za... no nie moge juz ze smiechu wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 dobrze,że ja byłem z moją żoną 5 (słownie pięć) minut,...tylko 5 minut bo jakbym się załapał na to zdjęcie to JC musiałby szybko zmieniać obiektyw na bardziej szerokątny:p i tak nie wiem czy by to pomogło z moimi gabarytami ale miło było poznać i uścisnąć dłoń. mam nadzieję,że następnym razem będę mógł być dłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Po prostu ma parcie na szkło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi