Wituś Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Dwa zdania odemnie.Spotkanie było super, oby więcej takich. Za zdjęcia dziękuję JC, ale kiedy je robił to niepojęte cały czas miałem go na oku. Musi mieć kamerę w goglach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Przecież widziałeś Wituś,że zdjęcia robi Agnieszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 eeech, aż się łezka w oku kręci że nie mogłem przyjechać no ale nie zawsze się da wszystko ze sobą pogodzić. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 ja sobie tłumaczę ze następnego razu nie moge przegapic;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wituś nie ma kasku?? NO nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Na tym zdjeciu to Hucu i JC sa jacys tacy podobni do siebie. Bylbym sklonny pomyslec ze bracia jacys. A SB to ma taki sam kask jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wituś nie ma kasku?? NO nie ! Wiedziałem że ktoś to poruszy na forum,coprawda myślałem że to będzie Homar ale nie trafiłem.Jestem jak najbardziej za, co do używania kasku powód dla którego go nie mam jest bardzo prozaiczny ,a mianowicie brak kasy ale pracuję nat tym albo" dla tego".Jak się ma do wyboru albo, albo to wybiera się to najpotrzebniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 No to czemuś się jeszcze do mnie nie zgłosił ? Tanio i solidne:) kaski Carrery w bardzo dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 A to o to chodzi a ja naiwny myślałem że się martwisz o moje zdrowie a Ty poprostu chcesz się polansić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wituś nie ma kasku?? NO nie ! Ja też nie mam, widocznie taka nas Witków uroda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 pogoda była wpytkę więc tym bardziej szkoda , że mnie tam nie było:( a przy okazji zapytam- jakie tam trasy( trasa) ? - bo ze zdjęć można wnioskować , że to coś a'la Kotelnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 To tak Kotelnica w pomniejszeniu, bo trasa tylko jedna. Tak na prawdę to stok w Witowie najlepszy jest na rodzinne wyjazdy z dziećmi. Szukający ścianek znajdą je tylko w stojącym obok budynki. Tak już chyba nasza specjalność, że porządne stacje narciarskie budujemy "na płaskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 ...Tak na prawdę to stok w Witowie najlepszy jest na rodzinne wyjazdy ... W sumie był to ''rodzinny'' wyjazd, więc miejsce chyba dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 A to o to chodzi a ja naiwny myślałem że się martwisz o moje zdrowie a Ty poprostu chcesz się polansić na forum. E tam, ludziom z forum sprzedałem kaski za mniejszą cenę niż np na allegro. Dwa jednym więc: zdrowie innych, interes mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Zdięcia zawodowe a na filmiku troche mało WAS szkoda ze nie udało mi sie skołować transporta :( a może jakaś powtórka już zaplanowana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 A SB to ma taki sam kask jak ja:D A ja będę miał ładniejsze gogle Heee;) Napisał Homar> Zdięcia zawodowe a na filmiku troche mało WAS szkoda ze nie udało mi sie skołować transporta a może jakaś powtórka już zaplanowana ?? Powtórki nie będzie bo prawie wszyscy olali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi