JC Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Zapraszam wszystkich na spotkanie (nieoficjalne) do Witowa koło Zakopanego. Proponuję wspólne narty w sobotę 5. stycznia. Ekipa skionline.pl przybędzie! W tym dniu w Witowie będzie Rossignol Demo Tour, więc będzie można potestować narty Rossignol i najeść się Nutelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Jacek.....przujadę tam jak załatwisz żeby drogę przekopali, a ja se przez pastwisko przejadę i ludzi na hasło skionline też mogę przewieść. A tak poważnie chętnie bym tam przyjechał jedyne co mnie odciga od tego zamiaru to weekendowe tłumy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Przez Słowację masz blisko i dobrą drogę, a dodatkowo zapowiada się słoneczna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 A mi właśnie chodzi o to żeby tą drogę zepsuć i zeby tylo tam ekipa skionline dojechała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Zapraszam wszystkich na spotkanie (nieoficjalne) do Witowa koło Zakopanego. Proponuję wspólne narty w sobotę 5. stycznia. Ekipa skionline.pl przybędzie! W tym dniu w Witowie będzie Rossignol Demo Tour, więc będzie można potestować narty Rossignol i najeść się Nutelli ... czyli zawodow na Harendzie nie ma ... (slownie piatego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Zawodów na Harendzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Bardzo chętnie bym przyjechał ale niestety termin mi nie pasuje a dodatkowo mam 800km . Mam wielką nadzieje że to nie będzie ostatnie spotkanie ski-online i jeszcze nie raz będę miał możliwość z Wami pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ambro to zrób jak ja, dzisiaj z domu wychodzę i planuje na sobotni poranek dotrzeć od Witowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Heh łatwo powiedzieć. Transport to nie problem. Wsiadam w pociąg parę godzin i jestem. Trudność tkwi w tym że mam taki moment w szkole że nie mogę się urwać. Tym bardziej że mimo wyjazdu w ferie mam zamiar wrócić tylko na pare dni do domu i znowu uciec na nartki Będzie jeszcze okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Nie wiem,czy to dobry termin,bo 05.01 w kluszkowcach jest eliminacja Mistrzostw polski Amatorow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ja w każdym razie będę 5. stycznia w Witowie. Jakby ktoś dotarł to będę w czarnej kurtce z napisem na plecach i pewnie z aparatem w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Co na plecach będzie pisało:D ..... bo mi dzisiaj ktoś na aucie pod przedszkolem napisał brudas:eek: , a to wcale nie brud tylko austryjacka sól;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 szkoda ze to w ten weekend tak tez bym sie zjawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Wow i ojejku Szkoda trochę że to już tak szybko bo w pierwszą sobotę stycznia:rolleyes: . Liczyłem że termin się może pośliznie. Pewnie bym się nawet z Ambro (a i syna i kolegę bym wziął jeszcze) mógł ugadać bowiem ta sama trasa w końcu (choć mi wychodzi jakby ze sto kilosów mniej) ale u mnie z kolei w firmie inwentaryzacje roczne oraz budżetowanie finansów (a to w sumie moja działalność) a w sobotę dodatkowo Sylwestra odpracowujemy :eek: . Buuuu, buuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuuu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 (...) Pewnie bym się nawet z Ambro (a i syna i kolegę bym wziął jeszcze) mógł ugadać bowiem ta sama trasa w końcu (...). No dobry pomysł i też żałuje że nie mogę jechać. Te km tak na oko wpisałem JC prosimy żebyś na przyszłość trochę szybciej ustalał terminy. Doskonale rozumiem że nie zawsze się da ale i tak proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 ja nie mogę a już się zapisałem nawet na demo tour:mad: , niestety żona i córka zadecydowały że jedziemy do wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 kurcze blade w sobotę będzie u mnie ciężkość - praca niestety:( ale może coś jeszcze wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 A ja sie dla odmiany pojawie. W piatek zamierzam zaliczyć Laskową ze Skierem i hotrokiem (moze uda sie Ich wyciagnać) więc bliżej juz bedzie do Witowa niz do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Do SB Będziesz jutro w Witowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, nie wiesz jak tam jest z warunkami po 13? Zastanawiam się nad Laskową jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Nie mam pojęcia! jutro sprawdzę na ... własnych nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jacku, jakbyś przez przypadek widział kogoś na Xwinga10 w jakimś kasku Carrery lub dziewczynę na snowblejdach w bardzo fajnej Carrerze - odezwij się Bo na razie zastanawiamy się czy Witów czy Laskowa. A czy to czy to, chcemy się wyspać i dopiero jechać na nocną jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Do mysiauek Jakbys jutro jednak wybral sie do Laskowej to patrz za mna (Volkl p60, czarno pomaranczowa kurtka, gogle i kask Carrera - jestem oznakowany odpowiednim logo:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Będziesz jutro w Witowie? Co to za pytania są: chyba jak bym umarł, albo auto się zepsuje.... to butami tam przyczłapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 Tak sobie przejżałem cały ten temat... i nachodzi mnie taka myśl czy Wy wogule na natach jeździcie, nikt nie da rady:( jutro tam jestem: pysk znacie, kurtka jak na foto sprzęt jak w profilu:) Wyjazd z domu 6:00... i u mnie nie ma że sobota(mysiauek) że niedzela u mnie jest sezon narciarski i wstaje wcześniej od kur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi